Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Hold fast i de sunde vaner hjemme i stuen med online træning

Start en sund vane hos Fitness World

179
Centre i Danmark
Find center
1.000.000+
Downloads af vores app
Download her
470.000+
Medlemmer lige nu
Se medlemsfordele
80+
Hold du kan tilmelde dig
Find hold her

Midlertidig nedlukning af FW centrene til 7. februar 2021

Grundet restriktioner fra myndighederne, lukker vi midlertidigt alle vores centre. Dette er gældende foreløbigt til og med søndag den 7. februar 2021.

Vis hensyn og pas på hinanden

Retningslinjer & gode træningsvaner

Her kan du læse mere om vores tiltag og myndighedernes retningslinjer for området. Siden bliver løbende opdateret.

Læs mere om, hvordan vi sammen kan skabe gode træningsvaner under trygge rammer. Husk at spritte af, holde afstand og vise hensyn.

Find de seneste opdateringer og se hvilke forholdsregler der er taget, så du sikkert og trygt kan træne hos os.

Aktuelle nyheder

Få 2 mdr. adgang til Mofibo

Som Fitness World medlem får du 2 måneders gratis adgang til Mofibos lydbøger – værdi 258 kr.

Tag alle de populære bøger med dig, når du træner i dit center, løber en tur i det fri eller på ferie. Lyt f.eks. til spændende sundhedsbøger og bliv inspireret til at fastholde de sunde vaner henover vinteren.

Tilbuddet gælder nye abonnenter hos Mofibo og udløber den 31. januar 2021.

Vind præmier mens du er aktiv

Hver måned kan du deltage i sjove træningsudfordringer i Fitness World app’en, som motiverer dig til at fastholde de sunde vaner.

Bliv uddannet som holdinstruktør eller personlig træner

Brænder du for træning, og ønsker du at gøre en forskel for andre? Så tag en uddannelse hos FW Academy.

Hos FW Academy har du mulighed for at få en anerkendt holdinstruktøruddannelse eller en international godkendt Personlig Træner uddannelse.

Nyhed: If you had just one wish – what would you wish for?

Julen smager, dufter og føles forskelligt for alle, men vi synes alligevel, at vores Whey 100 Chocolate & Mint byder os op til dans om juletræet, i ført juletrøjen, med duften af juleanden hængende i stuen og chokoladefadet, som endelig er kommet på bordet.

+ vi smider en limited edition shaker med I ALLE ordrer uden beregning!

Inspiration til din læsning

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.
 

Det er let at komme igang

Find dit lokale Fitness World center

Vælg din pris og medlemskab

Hop i træningstøjet og start

Priser fra 179 kr./md.