Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Hold fast i de sunde vaner

Vi er med dig – også når du er hjemme

Start en sund vane hos Fitness World

175
Centre i Danmark
Find center
1.000.000+
Downloads af vores app
Download her
470.000+
Medlemmer lige nu
Se medlemsfordele
80+
Hold du kan tilmelde dig
Find hold her

Den midlertidige lukning er forlænget - Hvad betyder det?

Fælles Holdtræning

FW online Holdtræning

Træn med Fitness Worlds instruktører hjemme i din stue, når det passer dig! Så kan vi træne sammen hver for sig og stadig holde fast i de sunde vaner.

Vi vil løbende komme med nye hjemmetræningsvideoer, så hold øje med siden her!

Træningsprogrammer

7-minutters træningsprogram

Træn med Mette og Emil hjemme i stuen eller i haven og fortsæt de sunde vaner derhjemme.

Dette træningsprogram kræver ikke udstyr, og varer blot 7 minutter med en god blanding af kropsvægtsøvelser, som sikrer, at du kommer hele kroppen rundt.

Træningsprogram på stuegulvet

Har du 10 minutter og plads på stuegulvet, så kan du holde dig i form med 5 effektive øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Programmet kan kombineres med løbetræning.

Aktuelle nyheder

Sundhed handler om at have det godt

Ikke kun fysisk, men også mentalt og socialt. Sundhed handler ikke kun om fedtprocent eller BMI, men også om at have det godt med sin krop og i sit liv.

Et par fadbamser til koncerten eller en spandauer om søndagen er måske netop det, der gør, at man har det godt.

Det handler om at finde balancen. Det har vi lavet en lille film om.

Løb sammen med Fitness World til Nordic Race

Gør dig klar til Danmark største forhindringsløb. Som medlem i Fitness World får du 25 % rabat på billetten og en unik mulighed for at træne op til Danmarks største OCR løb.

Inspiration til sunde vaner

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.
 

Powered by Functional Nutrition

Ekstraordinær gratis hjemmelevering!

GRATIS HJEMME LEVERING!

GLS og Functional Nutritions lager melder om normal drift-status, så står du og mangler noget, så kan du roligt bestille.

Du kan eksempelvis få:
Proteinbarer – 12 stk. 149,-
Proteinshakes 250 ml – 12 stk. 149,-
Protein Pots – 12 stk. 149,-
Iskaffe Proteinshake 24 stk. 199,-

Start en sund vane

Bliv medlem i Fitness World

Det er let at komme igang

Find dit lokale Fitness World center

Vælg din pris og medlemskab

Hop i træningstøjet og start

Priser fra 179 kr./md.