Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv medlem i dag og få gratis oprettelse

Gælder udvalgte centre

Start en sund vane hos Fitness World

173
Centre i Danmark
Find center
1.000.000+
Downloads af vores app
Download her
470.000+
Medlemmer lige nu
Se medlemsfordele
80+
Hold du kan tilmelde dig
Find hold her

Vis hensyn og pas på hinanden

Husk de gode vaner

Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller utilpas
Kom gerne omklædt og tag bad hjemme, hvis muligt
Afsprit udstyr efter brug
Vi anbefaler, at du fortsat selv medbringer dit eget yogatæppe eller boksehandsker

Jul i Fitness World

Deltag i vores Cardio-adventsbanko

Hver søndag i advent afholder vi cardio-adventsbanko i vores centre med præmier på højkant.

Se det aktuelle tidspunkt i dit lokale center. Alle er velkomne, og det kræver ikke forhåndstilmelding.

Aktuelle nyheder

Vind præmier mens du er aktiv

Hver måned kan du deltage i sjove træningsudfordringer i Fitness World app’en, som motiverer dig til at fastholde de sunde vaner.

Bliv uddannet som holdinstruktør eller personlig træner

Brænder du for træning, og ønsker du at gøre en forskel for andre? Så bliv uddannet som instruktør eller personlig træner.

Gennem Fitness World har du mulighed for at få en anerkendt holdinstruktøruddannelse eller en international godkendt Personlig Træner uddannelse.

Få 10% hele december!

I stedet for du skal vente til det bliver advent for at få en gave eller præmie, giver Functional Nutrition 10% på hele din ordre i december, når du handler hos dem.

Vi har selv et par favoritter hos dem. En af dem, er eksempelvis den famøse Breakfast Shake, som er lettere vanedannende.

Brug koden: fw10

What’s not to like?
Glædelig jul!
Gælder t.o.m. d. 31.12.2021.

Inspiration til din læsning

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.
 

Det er let at komme igang

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Priser fra 159 kr./md.