Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

FW ACADEMY

Kom med på holdet og vær med til at gøre en forskel

Hos FW Academy tilbyder vi uddannelser, som kan være dit første skridt i retningen af at hjælpe andre til en sundere livsstil.

Bliv personlig træner

Brænder du for træning og ønsker du at lære mere om, hvordan du kan hjælpe andre til at opnå fx vægttab, muskelopbygning eller sunde vaner?

Så er personlig træner uddannelsen hos Fitness World Academy lige noget for dig!

Hos Fitness World Academy får du en international godkendt personlig træner uddannelse.

Bliv holdinstruktør

Elsker du holdtræning med god musik, et effektivt program og en motiverende instruktør? Går du med en drøm om at være den, der står forrest i holdsalen og skaber den gode træningsoplevelse?

Så er det måske på tide at rykke forrest i holdsalen og tage instruktørtrøjen på.

Gennem Fitness World Academy kan du få anerkendte holdinstruktøruddannelser, der åbner en verden af muligheder.

Kontakt Fitness World Academy

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende uddannelserne, kan du rette henvendelse via mail til academy@dk.fitnessworld.com

    

Vi gennemfører uddannelsen med Coronaforbehold

Vi følger altid sundhedsstyrelsen anbefalinger og retningslinjer for forebyggelse af Covid-19. Nedenfor kan du læse, hvordan vi forholder os på uddannelserne i forhold til dette.

Hvordan begrænses smitterisikoen på uddannelserne?
Der er i uddannelseslokalerne mulighed for, at alle deltagere kan holde minimum 2 meters afstand til hinanden. Mundbind benyttes i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer, og håndsprit er tilgængelig i alle lokaler.
Hvad gør jeg, hvis en uddannelse ikke kan blive afholdt grundet COVID-19?
Hvis en uddannelse bliver påvirket af myndighedernes retningslinjer, vil vi som udgangspunkt forsøge at rykke uddannelserne til andre datoer. Kan du ikke deltage på de nye datoer, vil du blive tilbudt at få pengene for uddannelsen refunderet.

Det er vigtigt at pointere, at hele vores uddannelsesafdeling er hjemsendt på lønkompensation så længe vi ikke må afholde uddannelser. Når myndighederne giver tilladelse til at afholde uddannelser, vil vi tilbagekalde vores uddannelsesafdeling, og du vil herefter blive kontaktet.

Ingen uddannelser vil altså starte op, før du er blevet kontaktet om eventuelle nye datoer eller aflysninger. Det betyder helt konkret, at hvis du lige nu er tilmeldt en uddannelse, skal du ikke møde op, før du bliver kontaktet af vores uddannelsesafdeling.
Jeg er deltager eller skal snart deltage på en af jeres uddannelser, men er konstateret smittet med COVID-19 – hvad skal jeg gøre?
Hvis du har de mindste symptomer, skal du blive hjemme og straks orientere FW Academy på: academy@dk.fitnessworld.com.