Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv holdinstruktør

FW ACADEMY

Gør en forskel som holdinstruktør

I Fitness World har vi et holdunivers som inspirerer og ikke mindst motiverer vores medlemmer til at benytte holdtræning. 25% af vores medlemmer benytter sig derfor af vores hold. Vi ved at, når vores medlemmer benytter sig af holdtræning, så fastholder de den gode træningsvane i længere tid og på den måde også de sunde vaner. Som instruktør er du altså med at til inspirere endnu flere til at fastholde de sunde vaner.

Group Fundamentals

Group Fundamentals

Group Fundamentals er første obligatoriske skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

Group Fundamentals

På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

Strong

Strong

Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Stram Op, Body Fit, Strength, Mave Ryg og Senior Træning.

Strong

På uddannelsen Strong lærer du blandt andet korrekt udførsel af klassiske styrketræningsøvelser med håndvægte, vægtstænger og kropsvægt. Du lærer hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med en god træningsoplevelse.

  Urban

  Urban

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Boxing, Power Cross og Kettle Cross.

  Urban

  På uddannelsen lærer du bl.a. hensigtsmæssig timeopbygning samt basis og avancerede øvelser med kettlebell, medicinbolde, battleropes, boksehandsker og sandsæk m.m. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

  Yoga

  Yoga

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Hatha Yoga, Flow Yoga og Power Yoga.

  Yoga

  På yoga uddannelsen lærer du al den nødvendige teori og de praktiske kundskaber til at kunne fungere som holdinstruktør i Yoga. Du lærer bl.a.om hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, yogaens træningsudbytter samt korrekt teknik i øvelser tilknyttet forskellige stilarter i Yoga. Sidst men ikke mindst lærer du, hvordan du som instruktør bidrager til en positiv træningsoplevelse.

  Bike

  Bike

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Bike Standard, Bike Rush, Bike Edge, Bike Base og Bike Senior.

  Bike

  På uddannelsen til Bike instruktør lærer du bl.a. cykelteknik, hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, brug af intensitetsskala for at sikre at deltagerne arbejder med den ønskede intensitet. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

   Step

   Step

   Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Step, Step 02 og Step 03.

   Step

   På uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede trin, hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.

    Energy

    Energy

    Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Puls Styrke, HIT, Ab Attack, Ass Attack og Cardio Attack.

    Energy

    På Energy uddannelsen lærer du bl.a. korrekt teknik i klassiske styrke- og pulsøvelser, hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med sved på panden og en god træningsoplevelse.

     Dance

     Dance

     Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Latin, Dance og Retro.

     Dance

     På Dance uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede dansetrin, at udarbejde spændende koreografi samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.

     BodyPump

     BodyPump

     Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtypen BodyPump fra Les Mills.

     BodyPump

     På uddannelsen BodyPump lærer du blandt andet om korrekt udførsel af klassiske styrketræningsøvelser med vægtstang, koreografi, rollen som holdinstruktør og hvordan du sikrer effektiv træning til dine holddeltagere.

     BodyCombat

     BodyCombat

     Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtypen BodyCombat fra Les Mills.

     BodyCombat

     På uddannelsen BodyCombat lærer du blandt andet om forskellige spark- og slagkombinationer, koreografi, rollen som holdinstruktør og hvordan du sikrer effektiv træning til dine holddeltagere.


      
      
      

     Din rejse til at blive holdinstruktør

     Din rejse starter med Group Fundamentals

     Group Fundamentals er første skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører. På denne uddannelse er der fokus på de basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

     På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

     Vælg yderligere uddannelse

     Efter endt Group Fundamentals uddannelse er det tid til at vælge hvilket område du vil specialisere dig indenfor. Du har mulighed for at tage følgende uddannelser; Strong, Energy, Yoga, Bike, Step, Urban og Dance.

     Bemærk at du kan deltage på BodyPump / BodyCombat, uden at gennemføre Group Fundamentals

     Jobmuligheder

     Alt afhængig af den yderligere uddannelse du vælger, vil du kunne varetage en lang række forskellige holdtyper, se ovenfor.

     Fitness World ansætter en stor del af deltagerne fra uddannelserne, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.