Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv holdinstruktør

FW ACADEMY

Gør en forskel som holdinstruktør

I Fitness World har vi et holdunivers som inspirerer og ikke mindst motiverer vores medlemmer til at benytte holdtræning. 25% af vores medlemmer benytter sig derfor af vores hold. Vi ved at, når vores medlemmer benytter sig af holdtræning, så fastholder de den gode træningsvane i længere tid og på den måde også de sunde vaner. Som instruktør er du altså med at til inspirere endnu flere til at fastholde de sunde vaner.

Group Funda-mentals

Group Fundamentals

Group Fundamentals er første obligatoriske skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

Group Funda-mentals

På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

Strong

Strong

Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Stram Op, Body Fit, Core & Glutes og Seniortræning.

Strong

På uddannelsen Strong lærer du blandt andet korrekt udførsel af klassiske styrketræningsøvelser med håndvægte, vægtstænger og kropsvægt. Du lærer hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med en god træningsoplevelse.

  Urban

  Urban

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Functional Training, TRX, Core & Glutes og Mobility 25.

  Urban

  På uddannelsen lærer du bl.a. hensigtsmæssig timeopbygning samt basis og avancerede øvelser med kettlebell, medicinbolde, battleropes, boksehandsker og sandsæk m.m. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

  Yoga

  Yoga

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Yoga, Yoga (Heat Wave) og Mobility 25.

  Yoga

  På yoga uddannelsen lærer du al den nødvendige teori og de praktiske kundskaber til at kunne fungere som holdinstruktør i Yoga. Du lærer bl.a.om hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, yogaens træningsudbytter samt korrekt teknik i øvelser tilknyttet forskellige stilarter i Yoga. Sidst men ikke mindst lærer du, hvordan du som instruktør bidrager til en positiv træningsoplevelse.

  Bike

  Bike

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Bike Standard og Bike Power.
  Bike

  På uddannelsen til Bike instruktør lærer du bl.a. cykelteknik, hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, brug af intensitetsskala for at sikre at deltagerne arbejder med den ønskede intensitet. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

   Step

   Step

   Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Step Standard og Step Power.

   Step

   På uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede trin, hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.

    Dance

    Dance

    Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Latin og Jam.
    Dance

    På Dance uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede dansetrin, at udarbejde spændende koreografi samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.


     
     
     

    Din rejse til at blive holdinstruktør

    Din rejse starter med Group Fundamentals

    Group Fundamentals er første skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører. På denne uddannelse er der fokus på de basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

    På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

    Vælg yderligere uddannelse

    Efter endt Group Fundamentals uddannelse er det tid til at vælge hvilket område du vil specialisere dig indenfor. Du har mulighed for at tage følgende uddannelser; Strong, Yoga, Bike, Step, Urban og Dance.

    Jobmuligheder

    Alt afhængig af den yderligere uddannelse du vælger, vil du kunne varetage en lang række forskellige holdtyper, se ovenfor.

    Fitness World ansætter en stor del af deltagerne fra uddannelserne, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.