Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv holdinstruktør

FW ACADEMY

Gør en forskel som holdinstruktør

I Fitness World har vi et holdunivers som inspirerer og ikke mindst motiverer vores medlemmer til at benytte holdtræning. 25% af vores medlemmer benytter sig derfor af vores hold. Vi ved at, når vores medlemmer benytter sig af holdtræning, så fastholder de den gode træningsvane i længere tid og på den måde også de sunde vaner. Som instruktør er du altså med at til inspirere endnu flere til at fastholde de sunde vaner.

Som medlem i Fitness World får du 25% rabat på alle vores holduddannelser


 
 
 

Vi tilbyder følgende uddannelser


 
 
 

Group Fundamentals

Group Fundamentals

Group Fundamentals er første obligatoriske skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

Group Fundamentals

På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

Strong

Strong

Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Stram Op, Body Fit, Strength, Mave Ryg og Senior Træning.

Strong

På uddannelsen Strong lærer du blandt andet korrekt udførsel af klassiske styrketræningsøvelser med håndvægte, vægtstænger og kropsvægt. Du lærer hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med en god træningsoplevelse.

  Urban

  Urban

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Boxing, Power Cross og Kettle Cross.

  Urban

  På uddannelsen lærer du bl.a. hensigtsmæssig timeopbygning samt basis og avancerede øvelser med kettlebell, medicinbolde, battleropes, boksehandsker og sandsæk m.m. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

  Yoga

  Yoga

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Hatha Yoga, Flow Yoga og Power Yoga.

  Yoga

  På yoga uddannelsen lærer du al den nødvendige teori og de praktiske kundskaber til at kunne fungere som holdinstruktør i Yoga. Du lærer bl.a.om hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, yogaens træningsudbytter samt korrekt teknik i øvelser tilknyttet forskellige stilarter i Yoga. Sidst men ikke mindst lærer du, hvordan du som instruktør bidrager til en positiv træningsoplevelse.

  Bike

  Bike

  Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Bike Standard, Bike Rush, Bike Edge, Bike Base og Bike Senior.

  Bike

  På uddannelsen til Bike instruktør lærer du bl.a. cykelteknik, hensigtsmæssig programlægning og timeopbygning, brug af intensitetsskala for at sikre at deltagerne arbejder med den ønskede intensitet. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får sved på panden og en god træningsoplevelse.

   Step

   Step

   Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Step, Step 02 og Step 03.

   Step

   På uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede trin, hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.

    Energy

    Energy

    Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Puls Styrke, HIT, Ab Attack, Ass Attack og Cardio Attack.

    Energy

    På Energy uddannelsen lærer du bl.a. korrekt teknik i klassiske styrke- og pulsøvelser, hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med sved på panden og en god træningsoplevelse.

     Dance

     Dance

     Efter gennemført uddannelse kan du varetage holdtyperne Latin, Dance og Retro.

     Dance

     På Dance uddannelsen lærer du selv at udføre og instruere i simple og avancerede dansetrin, at udarbejde spændende koreografi samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og god træningsoplevelse.


      
      
      

     Din rejse til at blive holdinstruktør

     Din rejse starter med Group Fundamentals

     Group Fundamentals er første skridt på rejsen for alle nye holdinstruktører. På denne uddannelse er der fokus på de basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

     På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.

     Vælg yderligere uddannelse

     Efter endt Group Fundamentals uddannelse er det tid til at vælge hvilket område du vil specialisere dig indenfor. Som nævnt ovenfor tilbyder vi seks forskellige uddannelser; Strong, Energy, Yoga, Bike, Step, Urban og Dance.

     Jobmuligheder

     Alt afhængig af den yderligere uddannelse du vælger, vil du kunne varetage en lang række forskellige holdtyper, se ovenfor.

     Fitness World ansætter en stor del af deltagerne fra uddannelserne, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.

         

     Vi gennemfører uddannelsen med Coronaforbehold

     Vi følger altid sundhedsstyrelsen anbefalinger og retningslinjer for forebyggelse af Covid-19. Nedenfor kan du læse, hvordan vi forholder os på uddannelserne i forhold til dette. 

     Hvordan begrænses smitterisikoen på uddannelserne?
     Der er i uddannelseslokalerne mulighed for, at alle deltagere kan holde god afstand til hinanden, og håndsprit er tilgængelig i alle lokaler. For at kunne deltage i undervisningen skal der kunne fremvises gyldigt Corona-pas. Du skal derfor fremvise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte, når du kommer til uddannelsen.

     Du finder dokumentationen på sundhed.dk eller i app'en MinSundhed
     Hvad gør jeg, hvis en uddannelse ikke kan blive afholdt grundet COVID-19?
     Hvis en uddannelse bliver påvirket af myndighedernes retningslinjer, vil vi som udgangspunkt forsøge at rykke uddannelserne til andre datoer. Kan du ikke deltage på de nye datoer, vil du blive tilbudt at få pengene for uddannelsen refunderet.

     Det er vigtigt at pointere, at hele vores uddannelsesafdeling er hjemsendt på lønkompensation så længe vi ikke må afholde uddannelser. Når myndighederne giver tilladelse til at afholde uddannelser, vil vi tilbagekalde vores uddannelsesafdeling, og du vil herefter blive kontaktet.

     Ingen uddannelser vil altså starte op, før du er blevet kontaktet om eventuelle nye datoer eller aflysninger. Det betyder helt konkret, at hvis du lige nu er tilmeldt en uddannelse, skal du ikke møde op, før du bliver kontaktet af vores uddannelsesafdeling.
     Jeg er deltager eller skal snart deltage på en af jeres uddannelser, men er konstateret smittet med COVID-19 – hvad skal jeg gøre?
     Hvis du har de mindste symptomer, skal du blive hjemme og straks orientere FW Academy på: academy@dk.fitnessworld.com.