Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Group Fundamentals

Din rejse starter her

Group Fundamentals er det første skridt på din rejse mod at blive holdinstruktør.

En verden af holdtræning

På Group Fundamentals er der fokus på de basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, musikforståelse, instruktionsvirkemidler, anatomi og fysiologi samt meget mere.


 
 
 

Pris

Medlem af Fitness World kr. 1.795,50 

Ikke medlem af Fitness World kr. 1.995,00 

Ovenstående priser er inkl. uddannelsesmateriale.

Tilmelding

Group Fundamentals er en online uddannelse, hvilket giver dig frihed til at tage uddannelsen når det passer dig. Tilmelder du dig nu, kan du allerede gå i gang med uddannelsen om et par dage.

 

Tilmeld dig her

 

Generelt om uddannelsen

Uddannelsen
På uddannelsen er der fokus på at få styr på den grundlæggende teori. Uddannelsen foregår via E-læring, hvor du løbende bliver stillet forskellige opgaver, som f.eks. at læse, se videoer eller lave øvelser. Uddannelsen kræver adgang til internettet via telefon, tablet, PC eller lignende. Der er ingen skemalagt undervisning, og du kan derfor tage uddannelsen i dit helt eget tempo, når du vil, og hvor du vil.
Adgangskrav
1) Undervisningen foregår på dansk og det er derfor en forudsætning for deltagelse, at du taler og forstår dansk

2) Ved uddannelsesstart skal du være fyldt 18 år
Eksamen
Eksamen på uddannelsen er teoretisk og baseret på multiple choice spørgsmål. Eksamen afvikles online og kræver derfor adgang til internettet via telefon, tablet, PC eller lignende. Eksamen bliver tilgængelig automatisk, efter du har gennemført uddannelsens pensum. Til eksamen gives tre eksamensforsøg. Bestås eksamen ikke på et af disse tre forsøg, forudsætter yderligere eksamensforsøg at man tilmelder, betaler og gennemfører uddannelsen på ny.

OBS: Fitness World Academy opbevarer ikke en kopi af dit uddannelsesdiplom. Vi har derfor ikke mulighed for at udstede et nyt diplom, såfremt originalen bortkommer. Vi anbefaler derfor, at du selv opbevarer en kopi af dit uddannelsesdiplom et sikkert sted.
Betaling
Efter tilmelding modtager du en betalingsanvisning. Når betalingen er modtaget, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding og kort tid efter få adgang til uddannelsen.
Fortrydelsesret
Ved tilmelding til uddannelsen har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du betalte for uddannelsen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den førstkommende hverdag.

For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du rette skriftlig henvendelse til academy@dk.fitnessworld.com. Ved tvivl har du bevisbyrden for, at du har benyttet fortrydelsesretten.

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret efter uddannelsesstart, har Fitness World ret til at kræve forholdsmæssig betaling for undervisning og udleveret materiale.

Der gøres opmærksom på, at der uanset årsag ikke ydes refundering af betalte beløb ved afmelding senere end 14 dage efter datoen, du betalte for uddannelsen.

Vælg yderligere uddannelse

Efter endt Group Fundamentals uddannelse er det tid til at vælge hvilket område du vil specialisere dig indenfor. Du har mulighed for at tage følgende uddannelser; Strong, Energy, Yoga, Bike, Step, Urban og Dance.

Bemærk at du kan deltage på BodyPump / BodyCombat, uden at gennemføre Group Fundamentals

Jobmuligheder

Fitness World ansætter en stor del af deltagerne fra uddannelserne, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.

Du kan altid se vores ledige stillinger her.

Kontakt Fitness World Academy

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende uddannelserne, kan du rette henvendelse via mail til academy@dk.fitnessworld.com


 
 
 

HANDELSBETINGELSER & UNDERRETNINGSPLIGT