Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv personlig træner

FW ACADEMY

Gør en forskel som personlig træner

Hør vores personlige trænere, Mark og Sevim, fortælle om, hvad det betyder for dem at være personlige trænere, og hvordan de sikrer, at deres klienter opnår succes. 

 

Bliv personlig træner

Som personlig træner tager du udgangspunkt i den enkelte klient og hjælper dem til at opnå deres mål gennem individuelle tilpasninger og motiverende træning, som kan være livsændrende.

Hos Fitness World er vi stolte over at kunne tilbyde dig en personlig træner uddannelse, der er godkendt og akkrediteret af den europæiske brancheforening ‘Europe Active’.

Er du blevet overbevist om gøre karriere som personlig træner – enten på fuld tid eller som inspirerende bibeskæftigelse? Så er du altså landet det rette sted.

Jobmuligheder

Som personlig træner består dine arbejdsopgaver i at tilrettelægge individuelle forløb til dine klienter ud fra deres målsætninger, afvikle træningssessioner, samt rådgive og vejlede omkring træning.

Uddannelsen vil også kvalificere dig til at undervise på eksempelvis Fitness Worlds ‘Kom Godt i Gang’ hold.

I Fitness World ansætter vi en stor del af deltagerne fra vores uddannelser, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.

Certificering & akkreditering

EuropeActive

EuropeActive er den ledende non-profit organisation, som repræsenterer hele den europæiske sundheds- og fitnessindustri i Bruxelles. EuropeActive søger i samarbejde med den europæiske union og andre internationale organisationer at opnå målet om at få: "MORE PEOPLE | MORE ACTIVE | MORE OFTEN". Igennem deres arbejde søger EuropeActive at sætte en fælles standard for sundhed og fitnesssektoren, samt at fremme "best practice" i undervisning og uddannelse med det endelige mål at øge servicekvaliteten, kundens træningsoplevelse og resultater.

Læs mere om EuropeActive her

EREPS

The European Register of Exercise Professionals (EREPS) er en uafhængig registrering af alle instruktører, trænere og lærere, der arbejder på tværs af Europa indenfor trænings- og fitnessindustrien. EREPS er et paneuropæisk system baseret på uafhængige nationale registre, der samles i en central europæisk database. Registrering betyder, at du som træningsprofessionel har opfyldt minimumsstandarder for god praksis, herunder også et kodeks for etisk praksis.

Læs mere om EREPS her