Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bliv personlig træner

FW ACADEMY

Gør en forskel som personlig træner

Hør vores personlige trænere, Mark og Sevim, fortælle om, hvad det betyder for dem at være personlige trænere, og hvordan de sikrer, at deres klienter opnår succes. 

 

Bliv personlig træner

Som personlig træner tager du udgangspunkt i den enkelte klient og hjælper dem til at opnå deres mål gennem individuelle tilpasninger og motiverende træning, som kan være livsændrende.

Hos Fitness World er vi stolte over at kunne tilbyde dig en personlig træner uddannelse, der er godkendt og akkrediteret af den europæiske brancheforening ‘Europe Active’.

Er du blevet overbevist om gøre karriere som personlig træner – enten på fuld tid eller som inspirerende bibeskæftigelse? Så er du altså landet det rette sted.

Jobmuligheder

Som personlig træner består dine arbejdsopgaver i at tilrettelægge individuelle forløb til dine klienter ud fra deres målsætninger, afvikle træningssessioner, samt rådgive og vejlede omkring træning.

Uddannelsen vil også kvalificere dig til at undervise på eksempelvis Fitness Worlds ‘Kom Godt i Gang’ hold.

I Fitness World ansætter vi en stor del af deltagerne fra vores uddannelser, men garanterer ikke ansættelse efterfølgende.

 
 
 

Vi gennemfører uddannelsen med Coronaforbehold

Vi følger altid sundhedsstyrelsen anbefalinger og retningslinjer for forebyggelse af Covid-19. Nedenfor kan du læse, hvordan vi forholder os på uddannelserne i forhold til dette. 

Hvordan begrænses smitterisikoen på uddannelserne?
Der er i uddannelseslokalerne mulighed for, at alle deltagere kan holde god afstand til hinanden, og håndsprit er tilgængelig i alle lokaler. For at kunne deltage i undervisningen skal der kunne fremvises gyldigt Corona-pas. Du skal derfor fremvise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte, når du kommer til uddannelsen.

Du finder dokumentationen på sundhed.dk eller i app'en MinSundhed
Hvad gør jeg, hvis en uddannelse ikke kan blive afholdt grundet COVID-19?
Hvis en uddannelse bliver påvirket af myndighedernes retningslinjer, vil vi som udgangspunkt forsøge at rykke uddannelserne til andre datoer. Kan du ikke deltage på de nye datoer, vil du blive tilbudt at få pengene for uddannelsen refunderet.

Det er vigtigt at pointere, at hele vores uddannelsesafdeling er hjemsendt på lønkompensation så længe vi ikke må afholde uddannelser. Når myndighederne giver tilladelse til at afholde uddannelser, vil vi tilbagekalde vores uddannelsesafdeling, og du vil herefter blive kontaktet.

Ingen uddannelser vil altså starte op, før du er blevet kontaktet om eventuelle nye datoer eller aflysninger. Det betyder helt konkret, at hvis du lige nu er tilmeldt en uddannelse, skal du ikke møde op, før du bliver kontaktet af vores uddannelsesafdeling.
Jeg er deltager eller skal snart deltage på en af jeres uddannelser, men er konstateret smittet med COVID-19 – hvad skal jeg gøre?
Hvis du har de mindste symptomer, skal du blive hjemme og straks orientere FW Academy på: academy@dk.fitnessworld.com.

Certificering & akkreditering

EuropeActive

EuropeActive er den ledende non-profit organisation, som repræsenterer hele den europæiske sundheds- og fitnessindustri i Bruxelles. EuropeActive søger i samarbejde med den europæiske union og andre internationale organisationer at opnå målet om at få: "MORE PEOPLE | MORE ACTIVE | MORE OFTEN". Igennem deres arbejde søger EuropeActive at sætte en fælles standard for sundhed og fitnesssektoren, samt at fremme "best practice" i undervisning og uddannelse med det endelige mål at øge servicekvaliteten, kundens træningsoplevelse og resultater.

Læs mere om EuropeActive her

EREPS

The European Register of Exercise Professionals (EREPS) er en uafhængig registrering af alle instruktører, trænere og lærere, der arbejder på tværs af Europa indenfor trænings- og fitnessindustrien. EREPS er et paneuropæisk system baseret på uafhængige nationale registre, der samles i en central europæisk database. Registrering betyder, at du som træningsprofessionel har opfyldt minimumsstandarder for god praksis, herunder også et kodeks for etisk praksis.

Læs mere om EREPS her