Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Få en god start med Bike

Har du overvejet at prøve en Bike time, men ved du ikke helt, hvordan du skal komme i gang? Så får du her et par gode råd med på vejen. Et kendt ordsprog siger at en løbetur ikke kræver mere end et par løbesko, men det kræver faktisk heller ikke mere end et par cykelsko at komme i gang med Bike – og så behøver du ikke en gang at købe dine egne. 

Bike - Need to have

Et par indendørs cykelsko:
Du kan leje cykelsko hos os til 20,- per gang eller 120,- for et klippekort med 10 klip på. Ønsker du at investere i et par selv, skal du huske at købe et par klamper: enten Look Delta eller SPD.

En drikkedunk:
Sørg for at få godt med væske både inden, under og efter en Bike time.

Bike - Nice to have

Cykelbukser med en pude bagi:
Nogle syntes det er rart med et par cykelbukser, som har en pude, der aflaster numsen lidt, men dette er dog slet ikke et must. Du kan sagtens benytte et par almindelige shorts eller tights eller hvad du normalt træner i.

Et håndklæde:
Sveder du meget, kan det være rart at medbringe et håndklæde til at tørre det værste sved væk med.

Et stykke frugt eller en energibar:
Du kan med fordel spise lidt inden eller under timen, hvis det er mange timer siden du spiste sidst. 

Men hvorfor skal du overhovedet komme på vores bikehold? 

Udover at have det hamrende sjovt, mens du træner, er vores bikehold godt for dit hjerte, dine lunger og din forbrænding! Du forbedrer din kondition og styrker dermed dit kredsløb. Ønsker du at tabe dig er Bike det perfekt valg. Den intense intervaltræning er ikke kun godt, når vi er i gang, men sparker også din efterforbrænding helt i vejret. 
 
BOOK HER

Vi glæder os til at byde dig velkommen i bikesalen!