Gå til hovedindhold
Søg

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bodytracker

Bodytracker week

Fra den 25. til den 31. marts har vi ekstra fokus på vores Bodytracker, og vores personale i centrene stå klar til at hjælpe dig med din første Bodytrackermåling. 
Når du i denne periode laver en Bodytrackermåling med Fitness World app’en er du samtidig med i konkurrencen om at vinde et af vores populære Get Started personlig træningsforløb (værdi kr. 8.464,-)* 

*  (Konkurrencen gælder fra 25/3 – 31/3 2019. Når du får lavet en Bodytrackermåling via Fitness World app’en i denne periode, er du automatisk med i konkurrencen om vores GET STARTED MAX personligt træningsforløb. Vi udlodder 3 x 1 personligt træningsforløb. Vinderne trækkes i uge 14 og får direkte besked. Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Ansatte i Fitness World og medlemmer af disses husstande samt leverandører må ikke deltage i konkurrencen. )

Bodytracker Week fra den 25. marts 2019 i Fitness World

 

Mere om Bodytracker

Vil du gerne tracke din træningsudvikling med vores Bodytracker og se om du er godt på vej mod dine personlige mål, så er bodytrackeren noget for dig. Bodytrackeren er en avanceret vægt, der giver dig en kropsanalyse med flere forskellige parametre. Som Fitness World medlem er dette en del af dit medlemskab. Følg din udvikling og bliv motiveret til at nå dine mål.

Hvis du har et lokalt medlemskab til et center, som ikke er et af nedenstående centre, så opkræves du kr. 20,- for hver adgang til et center med en bodytracker. Benyttelse af bodytrackeren er derudover gratis.

Bodytrackeren kan benyttes af alle medlemmer som min. er 15 år gammel. 

Find centre med bodytracker her

Hvad kan vores Bodytracker?

Bodytrackeren giver dig et overblik over din kropsvægt, body mass index, fedtprocent og muskelmasse. Ved løbende at hoppe op på bodytrackeren får du en gratis kropsanalyse, hvor du kan følge din træningsudvikling og få indsigt i, om du skal tilpasse din træning for at nå dine mål.

Med bodytrackeren får du: 

  • Fri adgang til kropsanalyse
  • Mulighed for at se din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
  • Alle målinger direkte på FW app'en
  • Tracke din udvikling og mulighed for at se om din træning leder dig mod dine personlige mål  

Download FW app'en til din smartphone (IOS/ Android). 

DOWNLOAD APP

 

Sådan laver du en måling 

Se flere bodytracker guides her

Få fem ekstra parametre for 9 kr./md. med et Bodytracker+ tillægsmedlemskab

For kun ekstra 9 kr./md. kan du også tracke din udvikling på følgende parametre:

  • Hvilestofskifte
  • Talje-/hofte-ratio
  • Fedtmasse
  • Fedtfrimasse
  • Kropsvand

Opsigelse er løbende måned + 1 måned via app'en.

Udvidet kropsanalyse og professionel vejledning

For 99 kr. kan du tilkøbe flere parametre og vejledning af en af vores personlige trænere, som vil gennemgå resultaterne og give dig en professionel vejledning på din træningsudvikling.

Bodytracker

Læs mere her