Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bodytracker og professionel vejledning

Nu kan du tracke din træning og få professionel vejledning med vores nye produkt Bodytracker + PT.  Her får du en udvidet kropsanalyse på vores bodytracker samt professionel gennemgang af resultatet af en af vores personlig trænere.

Bodytrackeren er en avanceret vægt, der giver en pålidelig analyse af din kropssammensætning og tager udgangspunkt i nedenstående parametre. Med dette vejledningsprodukt får du altså en god indsigt i om din træning bærer frugt, eller om du skal sadle om i forhold til dine personlige mål. Alt sammen til kun 99 kr.

 

 

FIND DIT CENTER HER

Det får du med professionel vejledning:

  • 15 minutters professionel gennemgang sammen med en personlig træner
  • Udvidet kropsanalyse der går i dybden med din træningsudvikling
  • 3 måneders adgang til at tracke din træningsudvikling med flere parametre - via FW app'en

Hvad kan vores Bodytracker?

Bodytrackeren giver dig et overblik over din kropsvægt, body mass index, fedtprocent og muskelmasse. Ved løbende at hoppe op på bodytrackeren får du en kropsanalyse, hvor du kan følge din træningsudvikling og få indsigt i, om du skal tilpasse din træning for at nå dine mål.

Sådan booker du: 

Du kan henvende dig i receptionen i det lokale center for at blive kontaktet. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en personlig træner indenfor 48 timer, som vil aftale en tid for en udvidet kropsanalyse.

Afmelding

I tilfælde af afmelding skal dette ske 24 timer før aftalt tid til den personlige træner.

Find et center med en bodytracker.

KLIK HER