Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Spørgsmål & svar i forbindelse med lukkeperioden

Spørgsmål & svar

Jeg vil gerne fortsætte på pause, hvordan gør jeg det?
Hvis du ønsker at sætte dit medlemskab på pause, kan du gøre dette via Mit Fitness World – det er indtil d. 25. juni uden gebyr - log in her: Mit Fitness World her!
Jeg har valgt gavekort på 500 kr. som kompensation, hvordan opkræves jeg for medlemskab efter genåbningen?
Bemærk, at du ikke er opkrævet for medlemskab i maj måned.

Gavekort på 500 kr.
Beløbet på gavekortet er indsat på din medlemskonto hos os, således at du kan benytte dit medlemskort til køb i vores automater eller i receptionen. Du kan bl.a. vælge sportsudstyr, sportsnutrition produkter, tasker eller hovedtelefoner. Gavekortet er gældende i 12 måneder fra 11. juni, hvor vi genåbnede og kan bruges i alle vores centre. Du kan ikke bruge gavekortet til at betale for medlemskab eller ombytte til kontanter. Gavekortet udgør fuld kompensation for det, du måtte have betalt for dit medlemskab i lukkeperioden i marts og april, som tidligere kommunikeret.

Første opkrævning vil dække perioden 11. juni til 31. juli – det vil sige 20 dage i juni og hele juli måned (denne opkrævning vil være til betaling i starten af juli måned)
Jeg har valgt 20% rabat på medlemskab som kompensation, hvordan opkræves jeg for medlemskab efter genåbningen?
Bemærk, at du ikke er opkrævet for medlemskab i maj måned.

20% rabat i 6 måneder efter genåbning
Du vil få fratrukket 20% rabat på prisen for dit medlemskab i de første 6 måneder efter genåbningen af vores centre. Du vil se den rabatterede pris første gang på din opkrævning for juli måned. Husk at du resten af året får fuld adgang til alle centre og hold - uanset dit nuværende medlemskab. Rabatten udgør fuld kompensation for det, du måtte have betalt for dit medlemskab i lukkeperioden i marts og april, som tidligere kommunikeret.

Første opkrævning vil dække perioden 11. juni til 31. juli – det vil sige 20 dage i juni og hele juli måned (denne opkrævning vil være til betaling i starten af juli måned)

Bemærk, der er fratrukket 20% rabat for medlemskabet allerede fra juni måned.
Jeg har valgt at sætte mit medlemskab på pause i hele lukkeperioden, hvordan opkræves jeg for medlemskab efter genåbningen?
Bemærk, at du ikke er opkrævet for medlemskab i maj måned.

Pause i lukkeperioden
Opkrævningen for dit medlemskab har været sat på pause i lukkeperioden. Det, du måtte have betalt for dit medlemskab i lukkeperioden i marts og april, vil blive fratrukket dine kommende opkrævninger.

Har du allerede fået refunderet for betalt medlemskab i lukkeperioden:
Hvis du har henvendt dig tidligere og fået refunderet dit tilgodehavende for betalt medlemskab i lukkeperioden i marts og april, dækker din første opkrævning for perioden 11. juni til 31. juli – det vil sige for 20 dage i juni og hele juli måned (denne opkrævning vil være til betaling i starten af juli måned)

Har du ikke fået refunderet for betalt medlemskab i lukkeperioden:
Første opkrævning dækker perioden fra 11. juni til 31. august og her fratrækkes det, du måtte have betalt for medlemskabet i lukkeperioden i marts og april (denne opkrævning vil være til betaling i starten af august måned)
Jeg har ikke foretaget et valg, hvordan får jeg så kompensation for det, jeg måtte have betalt i lukkeperioden i marts og april?
Bemærk, at du ikke er opkrævet for medlemskab i maj måned.

Hvis du ikke har valgt kompensation, har du modtaget gavekortet på 500 kr.

Beløbet på gavekortet er indsat på din medlemskonto hos os, således at du kan benytte dit medlemskort til køb i vores automater eller i receptionen. Du kan bl.a. vælge sportsudstyr, sportsnutrition produkter, tasker, hovedtelefoner eller personlig træning. Gavekortet er gældende i 12 måneder fra 11. juni, hvor vi genåbnede og kan bruges i alle vores centre.
Du kan ikke bruge gavekortet til at betale for medlemskab eller ombytte til kontanter. Gavekortet udgør fuld kompensation for det, du måtte have betalt for dit medlemskab i lukkedagene i marts og april.

Første opkrævning vil dække perioden 11. juni til 31. juli – det vil sige 20 dage i juni og hele juli måned (denne opkrævning vil være til betaling i starten af juli måned)
Hvordan får jeg kompensation for betalt ALL-IN tillægsmedlemskab i lukkeperioden?
Se hvad der gælder for dig, alt efter hvilken kompensation du har valgt:

  1. Dobbelt op på ALL-IN produkter!
    Du kan fra vores åbningsdag torsdag d. 11. juni til og med torsdag d. 30. juli 2020 tage 2 produkter pr. dag i vores ALL-IN maskine. Antallet af dobbelt op dage svarer til det antal dage, der har været lukket og som du har betalt for (fra og med d. 12. marts til og med 30. april 2020 altså 50 dage).
    Derudover får du 25% rabat på yderligere køb i receptionen og automaterne i resten af 2020 (gælder alle ikke allerede nedsatte produkter).
     
  2. Voucher på 250 kr. til Functional Nutrition
    Havde du valgt denne kompensation, så har du allerede modtaget denne voucher til køb af varer på webshoppen functionalnutrition.dk. Hvis du ikke allerede har benyttet den, så husk at bruge den senest 12 måneder fra modtagelsen i april – den kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvis du har valgt pause som kompensation for dit hovedmedlemskab, har opkrævningen for dit ALL-IN tillægsmedlemskab ligeledes været sat på pause.
Starter mit medlemskab automatisk igen, når I åbner?
Ja, dit medlemskab starter automatisk igen torsdag d. 11. juni, når vi åbner vores centre – så du behøver ikke at gøre noget. Vi sender mere info omkring åbningen og dit medlemskab i løbet af onsdag d. 10. juni. Se også mere info her!

Har du valgt pause, har du et tilgodehavende stående på din konto hos os og det betyder, at du først vil få din næste opkrævning for medlemskabet i slutningen af juli måned. Du vil derfor ikke blive opkrævet for medlemskabet i juni måned.

Hvis du vil fortsætte din pause, så gør du det på Mit Fitness World her!
Hvad gør I i forhold til at forebygge smitterisiko i centrene?
Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning og vi har i Fitness World udrullet en lang række forholdsregler. Find mere info her!
Hvordan styrer I antallet af personer i centrene? (retningslinjer for forsamling)
Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. Det betyder, at det er 4 kvm. pr. medlem i centret, der er den gældende retningslinje og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi har god plads i vores centre og kan styre kapaciteten via vores indgange og systemer, når folk checker-in i centret eller booker hold, så vi altid ved, hvor mange der er i centret. Ligeledes har vi nedsat kapaciteten for deltagere på hold, i den første periode, for at sikre afstanden. Du kan se mere i videoen her!
Fortsætter I med de gratis online træningssessioner?
Ja, det fortsætter vi selvfølgelig med og der er endnu mere på vej – du finder det her!
Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?
Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!
Jeg har ingen smartphone – hvordan checker jeg så ind til holdtræning?
Vi kan stadig håndtere check-in i centrene, hvis du ikke har en smartphone.
Kan jeg risikere at blive afvist i døren?
Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. De gældende retningslinjer siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi forventer ikke at opnå maks. kapacitet i centrene ud fra de beregninger, som vi har lavet, men skulle det opstå, så lukker vi midlertidigt for indgangen til centret, indtil kapaciteten er justeret.
Vi anbefaler, at du træner uden for spidsbelastningsperioden, og vi opfordrer til, at du kommer omklædt og tager bad derhjemme.
Jeg ønsker at opsige, hvordan gør jeg det?
Det er vi rigtigt kede af at høre.

Hvis du ønsker at opsige, så skal du gøre det via Mit Fitness World her!
Er det muligt at melde sig ind i centret?
Hvis du ønsker at melde dig ind, så gør det online via vores website. Vi glæder os til at se dig!
I har ikke opkrævet for medlemskab i maj og juni måned – gør I det nu?
Vi valgte ikke at opkræve mere for medlemskaberne, da det blev besluttet, at vi ikke måtte genåbne i maj måned. Du vil ikke blive opkrævet for maj måned og de første lukkedage i juni.

Vi aktiverer automatisk medlemskabet igen fra torsdag d. 11. juni, hvor vi genåbner - det vil sige, at du vil blive opkrævet for resten af juni måned på den samme regning, hvor vi opkræver for juli måned – sidst i juni måned.
Hvilken type håndsprit bruger I?
Vi anvender alkoholdesinfektion, som f.eks. håndsprit, hvor der er sikret en koncentration af ethanol på 70-85%.

Vi sikrer, at de til enhver tid gældende anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og kulturministeriet overholdes, så du kan træne uden at skulle bekymre dig.
Hvordan desinficeres udstyret?
Produkter, der anvendes til desinfektion er alle testet og fundet effektive overfor kappebærende virus, som f.eks. den coronavirus, der forårsager COVID-19.

Se her hvordan du desinficerer udstyret før og efter træning.

Kom godt i gang med træningen og skab sunde vaner

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi sammen kan skabe gode træningsvaner under trygge rammer.

Find ligeledes information om hvilke forholdsregler der er taget, så du sikkert og trygt kan træne hos os.