Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Spørgsmål & svar

Den midlertidige lukning er forlænget - Hvad betyder det?

Det er en svær tid for os alle, men vi skal stå sammen, på afstand, og bekæmpe virussen, så vi snart igen kan være aktive og skabe sunde vaner sammen i centret.

Efter statsministerens udmelding den 11. marts 2020 valgte vi at at lukke alle vores fitnesscentre midlertidigt i ca. 14 dage, for at tage samfundsansvar og passe på hinanden.

Situationen har siden udviklet sig, og vi blev først pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts, og siden til og med 13. april 2020 med risiko for, at perioden kan blive yderligere forlænget af myndighederne.

Derfor har vi sendt en mail til alle medlemmer, hvor vi beder dig som medlem, tage stilling til, hvordan du ønsker, at medlemskabet skal fortsætte i perioden, ud fra forskellige kompensations-muligheder, så vi sammen kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation.

Vi ved endnu ikke, hvor længe perioden præcist vil vare. Men vi lover at melde ud, så snart vi ved, hvornår vi kan åbne igen. 
Indtil da, så kan du benytte vores online hjemmetræning, træningsprogrammer her på siden og løbende træningsudfordringer og konkurrencer i appen.

Vi glæder os til at se jer igen.

Som medlem vil du kunne vælge følgende kompensations-muligheder i lukkeperioden:

   

  Fitnessmedlemskab

  • Gavekort på 500 kr. til brug i centrene efter genåbning.
  • Få 20% rabat på medlemskabet i 6 måneder efter genåbning.
  • Pause i lukkeperioden og kompensation efterfølgende, (når vi kender åbningsdato).

   

  Spørgsmål & svar til dit fitnessmedlemskab
  Hvad sker der med mit medlemskab, nu hvor I stadig holder centrene lukket?
  Vi har sendt dig en mail d. 24. marts, hvor du skal tage stilling til, hvad der skal ske med dit medlemskab ud fra forskellige kompensations-muligheder, så vi sammen kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation.
  Vil jeg blive kompenseret for dagene, hvor mit fitness center har lukket?
  I mailen vi har sendt dig d. 24. marts, beder vi dig tage stilling til, hvad der skal ske med dit medlemskab i lukkeperioden. Vi giver dig forskellige muligheder for kompensation for den periode, hvor du ikke har mulighed for at træne i vores centre.
  I har opkrævet mig for april måned, hvordan kan det være?
  Efter statsministerens udmelding den 11. marts 2020 skrev vi til dig, at vi havde valgt at lukke alle vores fitnesscentre midlertidigt i ca. 14 dage, for at tage samfundsansvar og passe på hinanden.

  Situationen har siden udviklet sig, og vi blev først pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts, og siden til og med 13. april 2020 med risiko for, at perioden kan blive yderligere forlænget af myndighederne. Da vi endnu ikke ved, hvor længe perioden præcist vil vare, kan vi endnu ikke opgøre din kompensation for lukkeperioden.
  Derfor har vi sendt dig en mail d. 24. marts, hvor vi beder dig tage stilling til, hvordan du vil fortsætte dit medlemskab, så vi sammen kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation. Du har mulighed for at få kompensation, men vi beder dig betale april opkrævningen og så får du kompensationen, når vi kender datoen for, hvornår vi åbner igen.
  Hvor længe har mit fitness center lukket?
  Vi blev først pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts, og siden til og med 13. april 2020 med risiko for, at perioden kan blive yderligere forlænget af myndighederne. Vi ved endnu ikke, hvor længe perioden præcist vil vare. Vi lover at melde ud, så snart vi ved, hvornår vi kan åbne igen. Vi glæder os til at se dig igen.
  Hvis jeg har valgt kompensation i form af gavekort, hvordan kan jeg benytte det, når I åbner igen?
  Beløbet på gavekortet vil blive indsat på din medlemskonto hos os, således du kan benytte dit medlemskort til køb i vores automater eller i receptionen. Du kan bl.a. vælge sportsudstyr, sports-nutrition produkter, tasker, hovedtelefoner eller personlig træning. Gavekortet er gældende i 12 måneder fra udstedelsen og kan bruges i alle vores centre, når vi åbner igen.
  (Gavekortet kan ikke bruges til at betale for medlemskab eller ombyttes til kontanter).
  Hvis jeg har valgt kompensation i form af reduceret pris for medlemskabet i 6 måneder, hvornår ser jeg det på min opkrævning?
  På nuværende tidspunkt har vi ikke en konkret dato for genåbning fra myndighedernes side. Men vi melder ud, så snart vi har kendskab til dette. Du vil få reduceret din pris på dit medlemskab fra første fulde måned efter, vi åbner centrene op igen og 6 måneder frem.
  Du vil samtidigt få adgang til alle centre og hold, uanset dit nuværende medlemskab
  Jeg har ikke modtaget hverken mail eller SMS omkring forlængelse af lukkeperioden og muligheder for kompensation – hvad gør jeg?
  Hvis du d. 25. marts ikke har modtaget hverken mail (og du har tjekket din spam-mappe) eller SMS, så kan du skrive til vores medlemsservice ved at klikke her - så hjælper de dig.

  PS! Vi har meget travlt i medlemsservice i disse dage, så hav tålmodighed - vi skal nok komme tilbage til dig og alle får mulighed for at vælge kompensation
  Jeg nåede ikke at vælge kompensations-mulighed, hvad sker der så?
  Dette er kommunikeret i mailen, vi sendte til dig d. 24. marts. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores medlemsservice via kontaktformularen her!

  PS! Vi har meget travlt i medlemsservice i disse dage, så hav tålmodighed - vi skal nok komme tilbage til dig og alle får mulighed for at vælge kompensation
  Hvad sker der med mit personlige træningsforløb?
  Gyldighedsperioden på personlig træningsforløb påbegyndes samme dag, som den første session afholdes. Et ikke-påbegyndt personlig træningsforløb udløber først 1 år efter købsdatoen. Medlemmer med et påbegyndt PT forløb kan ekstraordinært i perioden, hvor vores centre er lukket, forlænge gyldighedsperioden på dette PT forløb på Mit Fitness World uden gebyr. Gyldighedsperioden forlænges med 14 dage og kan forlænges én gang hver 14. dag.
  Jeg er glad for alt det, I gør og ønsker ikke at blive kompenseret, hvad gør jeg?
  Mange tak for det og din støtte!
  Vi har sendt dig en mail d. 24. marts, hvor du skal tage stilling til, hvad der skal ske med dit medlemskab i lukkeperioden, så vi sammen kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation.
  Her kan du vælge, at du ikke ønsker kompensation. Kæmpe virtuel krammer herfra.
  Jeg ønsker at opsige, hvordan gør jeg det?
  Det er vi rigtigt kede af at høre. Du har modtaget en mail d. 24. marts, hvor du kan vælge forskellige muligheder for kompensation – herunder ”pause” og kompensation for hele lukkeperioden, måske du ønsker den i stedet for at opsige. Hvis du stadig ønsker at opsige, så kan du gøre det via kontaktformularen her!

  PS! Vi har meget travlt i medlemsservice i disse dage, så hav tålmodighed - vi skal nok komme tilbage til dig. Din opsigelse bliver selvfølgelig registreret modtaget pr. den dato, den er sendt her fra formularen.

  ALL-IN tillægsmedlemskab

  • Dobbelt op på ALL-IN produkter! Tag 2 produkter pr. dag, når vi åbner vores centre igen. 
  • Få for 250 kr. Functional Nutrition leveret til døren.  

   

  Spørgsmål & svar til dit ALL-IN tillægsmedlemskab
  Hvad sker der med mit ALL-IN tillægsmedlemskab?
  Vi sendte dig en mail tirsdag d. 24. marts med forskellige muligheder. Du skal ligesom med dit fitnessmedlemskab tage stilling til, hvad der skal ske med dit ALL-IN medlemskab senest tirsdag d. 2. april 2020.
  Hvornår og hvordan får jeg voucheren til køb på funtionalnutrition.dk?
  Voucher koden bliver sendt til dig pr. mail senest d. 8. april 2020.
  Hvis jeg vælger at sætte mit fitnessmedlemskab på pause, hvad sker der så med mit ALL-IN?
  Dit ALL-IN tillægsmedlemskab følger dit fitnessmedlemskab og vil i så fald også blive sat på pause.

  Hold fast i de sunde vaner derhjemme

  Følg med her og se vores online hjemmetræning, træningsprogrammer, træningsudfordringer og konkurrencer, så du kan holde fast i de sunde vaner imens vi venter.

  7-minutters træningsprogram

  Træn med Mette og Emil hjemme i stuen eller i haven og fortsæt de sunde vaner derhjemme.

  Dette træningsprogram kræver ikke udstyr, og varer blot 7 minutter med en god blanding af kropsvægtsøvelser, som sikrer, at du kommer hele kroppen rundt.