Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Spørgsmål & svar

Hvad betyder den midlertidige lukning for mit medlemskab?

Påbuddet om lukning af vores 170+ centre er p.t. forlænget og vi afventer myndighedernes anvisninger i forhold til en endelig dato for genåbning.

Vi har den 24. marts sendt en mail til alle medlemmer, hvor vi bad dig som medlem tage stilling til, hvordan du ønsker, at dit medlemskab skal fortsætte i lukkeperioden. 

Som tidligere informeret om, vil du blive kompenseret for lukkeperioden ud fra dit valg, når vi åbner igen.

Du vil ikke blive opkrævet for medlemskab, indtil vi kender den endelige dato for, hvornår vi åbner igen..

Vi glæder os til at se dig igen.
 

Spørgsmål & svar

Skal jeg betale for medlemskab frem til, I genåbner centrene?
Nej, vi er fra og med maj måned stoppet med at opkræve for medlemskabet. Vi opkræver først igen, når vi kender den endelige genåbningsdato. Du bliver kompenseret for det, du måtte have betalt for lukkedagene i marts og april måned ud fra dit valg af kompensation.
I har opkrævet mig for april måned, hvordan kan det være?
Efter statsministerens første udmelding den 11. marts 2020 skrev vi til dig, at vi havde valgt at lukke alle vores fitnesscentre midlertidigt i ca. 14 dage, for at tage samfundsansvar og passe på hinanden.
Situationen udviklede sig siden og vi blev pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts og vi sendte på daværende tidspunkt opkrævningerne for april måned videre i vores IT systemer som sædvanligt og du blev derfor opkrævet for medlemskab i april måned.

Du vil blive kompenseret for lukkeperioden ud fra dit valg om kompensation jf. vores mail til dig d. 24. marts og du vil ikke blive opkrævet for medlemskab, før vi kender en endelig genåbningsdato.
Jeg har foretaget et valg ift. kompensation for lukkeperioden – er der mulighed for at ændre dette valg?
Nej, det er desværre ikke muligt at ændre, når du har foretaget et valg
Jeg har valgt kompensationsmuligheden ”Pause”, men på Mit Fitness World / i Fitness World app’en står mit medlemskab som aktivt, hvorfor det?
Hvis du har valgt kompensationsmuligheden ”3/Pause” via mailen sendt til vores medlemmer d. 24. marts eller via en henvendelse til vores Medlemsservice, så er det registreret. Dette vil desværre ikke fremgå af hverken Mit Fitness World eller vores app, da det foregår i et andet system end der, hvor vi normalt sætter ”pause” på medlemskaberne. Hvis du har modtaget en bekræftelse på dit valg, så er det registreret og hvis du afventer svar på din henvendelse herom til Medlemsservice, så vil det blive registreret. Se i øvrigt spørgsmål og svar omkring maj opkrævningen her på siden.
Hvor længe har mit fitness center lukket?
Vi blev først pålagt at holde alle vores centre lukket frem til den 30. marts, og siden er lukkeperioden blevet forlænget af myndighederne. Vi ved endnu ikke, hvor længe perioden præcist vil vare. Vi lover at melde ud, så snart vi ved, hvornår vi kan åbne igen. Vi glæder os til at se dig igen.
Hvis jeg har valgt kompensation i form af gavekort, hvordan kan jeg benytte det, når I åbner igen?
Beløbet på gavekortet vil blive indsat på din medlemskonto hos os, således du kan benytte dit medlemskort til køb i vores automater eller i receptionen. Du kan bl.a. vælge sportsudstyr, sports-nutrition produkter, tasker, hovedtelefoner eller personlig træning. Gavekortet er gældende i 12 måneder fra udstedelsen og kan bruges i alle vores centre, når vi åbner igen.
(Gavekortet kan ikke bruges til at betale for medlemskab eller ombyttes til kontanter).
Hvis jeg har valgt kompensation i form af reduceret pris for medlemskabet i 6 måneder, hvornår ser jeg det på min opkrævning?
På nuværende tidspunkt har vi ikke en konkret dato for genåbning fra myndighedernes side. Men vi melder ud, så snart vi har kendskab til dette. Du vil få reduceret din pris på dit medlemskab fra første fulde måned efter, vi åbner centrene op igen og 6 måneder frem.
Du vil samtidigt få adgang til alle centre og hold, uanset dit nuværende medlemskab.
Hvad sker der med mit personlige træningsforløb?
Gyldighedsperioden på personligt træningsforløb påbegyndes samme dag, som den første session afholdes. Et ikke-påbegyndt personligt træningsforløb udløber først 1 år efter købsdatoen.

Pga. den midlertidige lukning af vores centre forlænges udløbsdatoen på alle træningsforløb med det tilsvarende antal dage – det sker helt automatisk.

Vi glæder os til at se dig igen!
Jeg ønsker at opsige, hvordan gør jeg det?
Det er vi rigtigt kede af at høre.

Hvis du ønsker at opsige, så skal du gøre det via Mit Fitness World her!
Hvis jeg som kompensation for lukkeperioden har valgt nr. 3 for at sætte mit medlemskab på pause, hvad sker der så med mit ALL-IN?
Dit ALL-IN tillægsmedlemskab følger dit fitnessmedlemskab og vil i så fald også blive sat på pause.

Hold fast i de sunde vaner derhjemme

Følg med her og se vores online hjemmetræning, træningsprogrammer, træningsudfordringer og konkurrencer, så du kan holde fast i de sunde vaner imens vi venter.

FW Online Holdtræning

Træn med Fitness Worlds instruktører hjemme i din stue, når det passer dig! Så kan vi træne sammen hver for sig og stadig holde fast i de sunde vaner.