Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Her finder du Fitness World på FestiVélo

Du finder Fitness World lige ved gul indgang mod Øster Allé, nærmere bestemt stand nummer 7.

Se kortet over festivalspladsen her. Hvis det bliver svært at finde, kan du bare kigge efter de velkendte farver og det gode træningshumør.

FestiVélo x Fitness World

Tour De France kommer til Danmark, og det skal fejres. Så den 1. og 2. juli afholder Københavns Kommune cykelfestivallen, Festivélo i Fælledparken.

I to dage kan alle, der vil opleve touren helt tæt på, tage del i en gratis festival midt i København. Her vil der være noget for hele familien; livemusik, lege, storskærm med Tour De France, film og meget mere.

Besøger du Fitness World under festivalen, vil du have mulighed for at tage del i nogle af dine yndlingshold. Blandt andet vil det være muligt at tage Jam, Functional Training- eller et Bike Power hold.

Tjek holdene her eller i Fitness World appen, og vælg centeret ”Fælledparken, FestiVélo” for at finde det hold der passer dig. Så kom og tag del i festlighederne, og vær med til at fejre verdens største cykelløb i verdens bedste cykelby.

Program

Over de to dage, vil du have mulighed for at deltage på dit favorithold i anderledes omgivelser.

Fitness World afholder udendørs hold under festivalen. Uanset hvad for et medlemskab du besidder, skal du ikke tøve med at slå til – alle har nemlig mulighed for at booke holdene. 


Tjek holdplanerne her og book et hold på fitnessworld.com eller i appen:

Alt du skal gøre, er at finde centeret kaldet ”Fælledparken, FestiVélo”
Bemærk at der er begrænsede pladser på holdene.

Book her

Vind et års medlemskab!

Fitness World enkeltstart

Hvis du vil have chancen for at vinde et års medlemskab til Fitness World, er det nu du skal læse med. Gennem FestiVélo vil vi nemlig afholde vores egen enkeltstart – på en romaskine. 

Formatet er simpelt; ro så langt du kan på 2,5 minut. Tallet der gælder, er det tal som står tilbage efter man har roet i 2,5 minut. Der bliver opstillet to romaskiner så du også kan kæmpe mod en ven. Der vil være en dame- og herrerrække hvor vinderne af de to, modtager et års medlemskab til Fitness World. På scoreboardet vil man løbende kunne følge med i, hvor man ligger i feltet. 

Derudover vil der også blive uddelt en publikumspris, til den person, som har vist flot figur på romaskinen, men som nødvendigvis ikke kunne ro lige så langt som de bedste. Her vil der også være et års medlemskab på spil til en heldig vinder. Du skal ikke booke tid - bare kom forbi!

Vind en bike-time med en verdensmester

D. 1. juli kl.16-17 og kl. 11-12 d. 2. juli gæster en tidligere europa- og verdensmester bikesalen. Triatleten Camilla Pedersen kommer nemlig forbi Fitness World til FestiVélo og instruerer de to hold i Bike-fitness.

Du kan ikke booke en plads på holdet, så hvis du gerne vil testes af en verdensmester, skal du til tasterne. Det eneste du skal gøre, er at fortælle hvorfor du skal med til denne time. Det kan du gøre på vores Facebook-side her. Deltagerne vil få direkte besked.

Fælles yoga-time på hovedscenen

Lørdag d. 2. juli kl. 9-10 afholder Fitness World fælles morgenyoga på hovedscenen, styret af Lærke Ebbenæs. Så uanset om du er medlem af Fitness World eller ej, skal du fatte din yogamåtte og styre mod Fælledparken – hvis altså du vil have en zen start på din weekend.

Tour de KBH

Lørdag d. 2. juli klokken 9-12 bliver det din tur til at prøve kræfter med enkeltstartsruten.

Københavns Kommune holder nemlig den 13 kilometer lange rute lukket for normal trafik, så du kan tage din racer- eller ladcykel med på uvante veje. Så hiv fat i din mormor, dit barnebarn eller cykelven og få en ekstraordinær oplevelse i de Københavnske gader. Der vil være forskellige hop on and off punkter på ruten, se dem her.

Hold øje med Fitness World på ruten for at få en kold forfriskning og en masse god energi.