Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Esbjerg V., Ådalsparken Ådalsparken 15

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

50606196 Vi lukker i dag kl. 22:00

Onsdag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 20:00

Torsdag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 20:00

Fredag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 18:00

Lørdag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Søndag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 12:00

Mandag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 20:00

Tirsdag

05:30 - 22:00

Bemandet: 09:00 - 20:00

Fitness World Ådalsparken

I Esbjerg Ådalsparken kan du gå på hold, til bike, fitness, styrke og cardio i vores center. Uden for, har vi et fantastisk område til vores løbehold.
Vi ligger i hjertet af Sædding, som er let at komme til med bil eller cykel.
Vores engagerede personale står altid klar til at byde dig velkommen! Vi er stolte af vores hyggelige lokaler med et stort vinduesparti, og megen plads i fitness.
Her er der plads til alle, der vil træne eller hygge i caféområdet!

Kig forbi, vi giver dig gerne en gratis prøvetime i hold
Vi glæder os til at se dig.

Vi tilbyder

Kostvejledning

Kostvejledning

Vil du have hjælp til at planlægge og få gode råd til din kost? Supplér din træning eller dit personlige træningsforløb med kostvejledning og bliv klogere på, hvordan du med små ændringer i kosten, kan nå dine personlige mål. Det kan være at du ønsker at tabe dig, øge din muskelmasse, få mere energi i hverdagen eller generelt blive sundere ved at spise den rette kost. Vores kostvejledere vejleder dig i den optimale ernæring i forhold til portionsstørrelser, variationer, næringsindhold, timing mv.

 

Du bliver motivereret til at komme mindre gode vaner til livs og tilegne dig nye, som hjælper dig mod dine personlige mål. Start med en gratis konsultation, hvor du får et oplæg fra kostvejlederen til, hvordan vejen til dine unikke resultater kunne se ud.

Parkering

Parkering

Er du i bil til din træning, vil der være parkeringsmuligheder ved næsten alle vores centre. Fitness World har parkeringsmuligheder i form af egen parkeringsplads, eller som en del af bygningens parkeringsplads eller parkeringshus. Hvis du er i tvivl kan du altid spørge vores søde receptionister i centrene.

Cardiotræning

Cardiotræning

Cardiotræning er for alle og hos os finder du et stort udvalg af cardiomaskiner bl.a. stepmaskine, løbebånd cykler og stairmaster (i udvalgte centre).

 

Cardiotræning styrker din kondition og hjerte og kan trænes på mange forskellige niveauer. Det kan både bruges til hård og intensiv interval træning, men også til en god opvarmning inden sin styrketræning.

 

Fordelene ved cardiotræning er mange men bl.a. styrker det hjertet, lungerne, musklerne og immunsystemet. Det sænker blodtrykket, mindsker risikoen for sygdom og mindsker risikoen for diabetes.

 

Er du i tvivl om indstillingen på cardiomaskinen kan du altid spørger om hjælp i centret.

Holdtræning

Holdtræning

Deltag på vores hold, og deltag samtidigt i et uforpligtende fællesskab. Som Danmarks største fitnesscenter har vi de helt rigtige rammer for at skabe Danmarks fedeste holdtræning – og det er vi og mange hundrede tusinde medlemmer også overbeviste om at vi har. Du kan læse om alle vores forskellige hold herunder, og derefter booke dem fra vores holdbooking.

 

Hvis du aldrig har deltaget på vores hold før, eller er ny inden for holdtræning, har du muligheden for at få en introduktion med vores Hold – Start. Vi vil sørge for store sale med god plads, det helt rigtige udstyr og så vil vores instruktører vil sørge for god stemning så din holdoplevelse bliver så god som muligt.

 

Book her 

Cirkeltræning

Cirkeltræning

Ønsker du at få trænet hele kroppen på én runde, så er cirkeltræning en effektiv træningsform. Din træning starter ved en vilkårlig ledig maskine, hvorefter du i takt med urets retning, går fra station til station indtil du har været alle øvelserne igennem.

 

Træningen er sammensat i en cirkel, hvor alle dine muskelgrupper trænes. Stoplyset som hænger ved cirkeltræningsområdet indikerer, hvornår du skal udføre den pågældende øvelse og hvornår du skal gå videre til den næste og sådan fortsætter du igennem cirklen.

 

For at få den optimale træning, vil vi anbefale dig, at du kommer igennem cirklen to gange. Cirkeltræningsområdet er opbygget, så du kan deltage på et cirkeltræningshold, men også træne alene lige når det passer dig. 

 

Læs mere

Styrketræning

Styrketræning

Vi har masser af udstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du kunne tænke dig. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af.

 

Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine.

 

Styrketræning er din vej til sundhed, en stærkere krop, funktionalitet i hverdagen og større muskelmasse.

 

God træning!

Udstrækningsområde

Udstrækningsområde

Vi vil gerne opfylde dine træningsbehov, og en nedkøling efter træning, eller en opvarmning før træning skal der være plads til. 

 

Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr.

 

I udstrækningsområdet finder du ripper, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere.

 

Hvis der er noget du mangler, kan du altid spørge vores receptionister om de har det liggende et andet sted i centeret.

Bikesal

Bikesal

Bikesalen er for dig som elsker en god cykeltur, eller bare har lyst til at forbrænde en masse kalorier. Vores Bikesale er udstyret med fede cykler og vores instruktører vil motiverer dig til at yde dit aller bedste.

 

Vi udbyder et bredt udvalg af Bike-hold, så der er et til ethvert niveau og temperament:

 

 

Det kræver cykelsko for at bruge vores cykler i Bikesalen. Dem kan du selv medbringe eller låne i receptionen for 20 kr. Du harogså mulighed for at købe et 10 x klippekort til leje af Bike sko for 120 kr. 

 

God Bike!

TRX

TRX

TRX er en effektiv træningsform, hvor alle øvelser udføres med egen kropsvægt som modstand i den såkaldte TRX slynge eller sele. TRX udfordrer dig på din styrke, balance, og stabilitet. Vi har træningsområder til din TRX træning og tilbyder også TRX som holdtræning.

 

Læs mere om holdet 

 

Om du gerne vil træne din styrke, core, kondition eller udholdenhedstræning så er TRX et rigtig godt redskab.

 

God træning!

 

Funktionelt træningsområde

Funktionelt træningsområde

Er du til en træningsform, der har fokus på konditions- og styrketræning, så er vores funktionelle træningsområde et område for dig. Vores funktionelle område kan hjælpe dig med at blive hurtigere, stærkere men også mere udholdende og eksplosiv.

 

Området er udstyret med forskellige redskaber såsom; medicinbolde, kettlebells og sjippetove. Derudover funder du naturligvis også racks i alle vores funktionelle områder.

 

Læs også mere om vores funktionel træningshold, hvor du kan deltage på Cross, KettleCross og PowerCross.

 

Personlig træner

Personlig træner

Har du brug for hjælp og vejledning til at nå dine mål? I Fitness World tilbyder vi personlig træning på et højt niveau. Alle vores personlige trænere er certificerede. Derudover har vi også mange personlige trænere med en baggrund som fysioterapeut, bachelor/kandidat i idræt og sundhed og ernæring. Personlig træning er for alle med forskellige træningsniveauer og udgangspunkt. Målene kan være så forskellige som et ønske om mere sundhed, vægttab, mere styrke, større muskler, eller blot et ønske om at være mere tilfreds med det man ser i spejlet.

 

Uanset dit mål har vi i Fitness World forskellige typer af personlige trænere, der hver især har specialiseret sig i forskellige retninger og som brænder for at hjælpe netop dig med at nå dit mål. Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

 

Læs mere

ALL-IN

ALL-IN

ALL-IN er et super tilbud til dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. For kun 100 kr. om måneden, kan du frit tage ét produkt fra vores ALL-IN-sortiment, hver eneste gang du træner (max 1 stk. pr. døgn). Så er du sikker på at få alt, hvad din krop har brug for før, under og efter træningen.

 

ALL-IN sortimentet består af:

 

 

 • Functional Shake Up Your Breakfast 250ml – 20g Protein, laktosefri, ikke tilsat sukker
 • Functional Ice Coffee 250ml – 25g Protein, højt koffeindhold (30mg/100ml), ikke tilsat sukker
 • Functional StrawBerry Protein Shakes 250ml  - 25g protein, laktosefri, ikke tilsat sukker
 • Functional Chocolate Protein Shakes 250ml  - 25g protein, laktosefri, ikke tilsat sukker
 • Functional Proteinbarer (flere varianter)
 • Functional Energy Drink Original 250ml – højt koffeinindhold 80MG (32mg/100ml)
 • Functional Energy Drink Zero Calories 330ml  – ingen sukker, højt koffeinindhold 105MG (32mg/100ml)
 • Functional Water 600ml – Drikkevand fra Danmark

 

...og der er mere på vej til dig med ALL-IN.

 

 

Månedens ALL-IN

Hver måned forkæler vi dig med en overraskelse til ALL-IN sortimentet. Produktet er kun en del af ALL-IN sortimentet den pågældende måned. 

Læs mere

Webshop - som medlem sparer du 15 %

Webshop - som medlem sparer du 15 %

Sammen med SPORT 24 fyldt vores webshop med spritnye varer, så der nu er over 1.000 forskellige træningsprodukter fra et væld af fede brands. Som medlem af Fitness World får du altid en fast rabat på 15 %, så skynd dig ind og opgrader din træningsgarderobe.

Besøg webshoppen

Bodytracker

Bodytracker

Hop op på vores bodytracker og følg din træningsudvikling. Som Fitness World medlem er den gratis og en del af dit medlemskab. Bodytrackeren er en avanceret vægt og med den får du:

 • Fri adgang til kropsanalyse
 • Mulighed for at måle din fedtprocent, BMI, vægt og muskelmasse
 • Alle målinger ind i app’en
 • Mulighed for at tracke din udvikling og se om træner hen i mod dine mål

 

For 9 kr. kan du tilkøbe følgende ekstra parametre.

 • Fedtmasse
 • Fedtfrimasse
 • Talje-/hofte forhold
 • Kropsvand
 • Hvilestofskifte

 

Hvis du har et lokalt medlemskab til et center, som ikke har en bodytracker, opkræves du 20 kr. for adgang til center med en bodytracker.

 

Læs mere

 

Bodytracker og professionel vejledning

Bodytracker og professionel vejledning

Få en udvidet kropsanalyse på vores bodytracker samt en professionel gennemgang af resultatet af en af vores dygtige personlige trænere.

 

Bodytrackeren er en avanceret vægt som kan måle din udvikling og give dig en analyse af din kropssammensætning. Med dette vejledningsprodukt får du mulighed for at tracke på følgende parametre:

 • Kropsvægt

 • Fedtprocent

 • BMI

 • Muskelmasse

 • Fedtmasse (ekstra)

 • Fedtfrimasse (ekstra)

 • Talje-/hofte forhold (ekstra)

 • Kropsvand (ekstra)

 • Hvilestofskifte (ekstra)

 

Det får du:

 • 15 minutters professionel gennemgang sammen med en personlig træner

 • Udvidet kropsanalyse, der går i dybden med din træningsudvikling

 • 3 måneders adgang til at tracke din træningsudvikling med ekstra antal parametre

 

Læs mere

Har du overvejet at gå ALL-IN?

Giv din krop et boost

Som medlem af Fitness World kan du hver dag tage et produkt fra vores ALL-IN sortiment, for kun 100 kr. pr./md.

Har du prøvet vores app?

Download vores fitness-app og få et hav af nye funktioner. Du kan f.eks. booke hold, få dit eget træningsprogram, deltage i challenges, tage en bodytracker-måling, se din træningsstatistik og meget mere.

Alt det får du, som medlem af Fitness World

15 % på træningsudstyr

Som medlem får du altid 15 % rabat på trænings-tøj og -udstyr i webshoppen.

Få hjælp til at nå dine mål

Book en konsultation hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold og meget mere.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 100 kr. pr. md.

Er du klar til at starte