Gå til hovedindhold
Søg

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Herlev Hovedgade 31, 1.1
2730 Herlev

Gør noget godt for dig selv og meld dig ind!

+45 50 60 87 88 Vi lukker i dag kl. 00:00

Søndag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 13:00

Telefontid: 10:00 - 13:00

Mandag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 20:00

Telefontid: 10:00 - 16:00

Tirsdag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 20:00

Telefontid: 10:00 - 16:00

Onsdag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 20:00

Telefontid: 10:00 - 16:00

Torsdag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 20:00

Telefontid: 10:00 - 16:00

Fredag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 18:00

Telefontid: 10:00 - 16:00

Lørdag

05:30 - 00:00

Bemandet: 10:00 - 13:00

Telefontid: 10:00 - 13:00

Fitness World Herlev Hovedgade

I Herlevs nye store indkøbscenter, BIG, finder du Fitness Worlds 3. center i byen. Det betyder masser af træningsmuligheder, for dig!

Her finder du et stort center på 2.000 m2 og højt til loftet. De store og rummelige arealer er fyldt med alt hvad du skal bruge til din træning.

Her kan du løbe på løbebånd, lave din styrketræning på et hav af maskiner eller med de mange frivægte, lave din udstrækning eller få råd og vejledning af nogle vores dygtige, certificerede instruktører. Du finder desuden byens bedste funktionelle område, med masser af plads og muligheder til at komme i form.

Vi glæder os til at se dig.

Vi tilbyder

ALL-IN

ALL-IN

ALL-IN er et super tilbud til dig, der vil have noget ekstra ud af din træning. For kun 100 kr. om måneden, kan du frit tage ét produkt fra vores ALL-IN-sortiment, hver eneste gang du træner (max 1 stk. pr. døgn). Så er du sikker på at få alt, hvad din krop har brug for før, under og efter træningen.

ALL-IN sortimentet består af:

 • FUNCTIONAL Vitality Shot
 • FUNCTIONAL PWO Shot
 • FUNCTIONAL Vegan Protein Shake
 • FUNCTIONAL Chocolate Protein Shake 250ml
 • FUNCTIONAL Strawberry Protein Shake 250ml
 • FUNCTIONAL Breakfast Shake 250ml
 • FUNCTIONAL Protein Ice Coffee 250ml
 • FUNCTIONAL Kcal Fighter 500ml
 • FUNCTIONAL Original Energydrink 250ml
 • FUNCTIONAL Zero Calories Energydrink 330ml
 • FUNCTIONAL Water 550ml
 • FUNCTIONAL Økologisk Snack Bar (Havtorn & Chokolade) 40g
 • FUNCTIONAL Økologisk Snack Bar (Hindbær & Mørk Chokolade) 40g

...og der er mere på vej til dig med ALL-IN.

Månedens ALL-IN

Hver måned forkæler vi dig med en overraskelse til ALL-IN sortimentet. Produktet er kun en del af ALL-IN sortimentet den pågældende måned. 

Læs mere

Cardiotræning

Cardiotræning

Cardiotræning er for alle og hos os finder du et stort udvalg af cardiomaskiner bl.a. stepmaskine, løbebånd cykler og stairmaster (i udvalgte centre).

Cardiotræning styrker din kondition og hjerte og kan trænes på mange forskellige niveauer. Det kan både bruges til hård og intensiv interval træning, men også til en god opvarmning inden sin styrketræning.

Fordelene ved cardiotræning er mange men bl.a. styrker det hjertet, lungerne, musklerne og immunsystemet. Det sænker blodtrykket, mindsker risikoen for sygdom og mindsker risikoen for diabetes.

Er du i tvivl om indstillingen på cardiomaskinen kan du altid spørger om hjælp i centret.

Funktionelt træningsområde

Funktionelt træningsområde

Er du til en træningsform, der har fokus på konditions- og styrketræning, så er vores funktionelle træningsområde et område for dig. Vores funktionelle område kan hjælpe dig med at blive hurtigere, stærkere men også mere udholdende og eksplosiv.

Området er udstyret med forskellige redskaber såsom; medicinbolde, kettlebells og sjippetove. Derudover funder du naturligvis også racks i alle vores funktionelle områder.

Læs også mere om vores funktionel træningshold, hvor du kan deltage på Cross, KettleCross og PowerCross.

Kostvejledning

Kostvejledning

Vil du have hjælp til at planlægge og få gode råd til din kost? Supplér din træning eller dit personlige træningsforløb med kostvejledning og bliv klogere på, hvordan du med små ændringer i kosten, kan nå dine personlige mål. Det kan være at du ønsker at tabe dig, øge din muskelmasse, få mere energi i hverdagen eller generelt blive sundere ved at spise den rette kost. Vores kostvejledere vejleder dig i den optimale ernæring i forhold til portionsstørrelser, variationer, næringsindhold, timing mv.

Du bliver motivereret til at komme mindre gode vaner til livs og tilegne dig nye, som hjælper dig mod dine personlige mål. Start med en gratis konsultation, hvor du får et oplæg fra kostvejlederen til, hvordan vejen til dine unikke resultater kunne se ud.

Personlig træner

Personlig træner

Har du brug for hjælp og vejledning til at nå dine mål? I Fitness World tilbyder vi personlig træning på et højt niveau. Alle vores personlige trænere er certificerede. Derudover har vi også mange personlige trænere med en baggrund som fysioterapeut, bachelor/kandidat i idræt og sundhed og ernæring. Personlig træning er for alle med forskellige træningsniveauer og udgangspunkt. Målene kan være så forskellige som et ønske om mere sundhed, vægttab, mere styrke, større muskler, eller blot et ønske om at være mere tilfreds med det man ser i spejlet.

Uanset dit mål har vi i Fitness World forskellige typer af personlige trænere, der hver især har specialiseret sig i forskellige retninger og som brænder for at hjælpe netop dig med at nå dit mål. Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

Læs mere

Styrketræning

Styrketræning

Vi har masser af udstyr til din styrketræning, så du kan lave alle de styrkeøvelser du kunne tænke dig. Vi har maskiner til træning af ryg, arme, mave, lår, bagdel, skuldre, bryst osv. Du kan derved træne dine muskelgrupper på flere måder og skifte imellem maskiner og finde de maskiner og øvelser, du bedst kan lide og får mest ud af.

Nogle af maskinerne er multifunktionelle, så du kan træne flere muskelgrupper på samme maskine.

Styrketræning er din vej til sundhed, en stærkere krop, funktionalitet i hverdagen og større muskelmasse.

Udstrækningsområde

Udstrækningsområde

Vi vil gerne opfylde dine træningsbehov, og en nedkøling efter træning, eller en opvarmning før træning skal der være plads til. 

Der hvor din træning starter eller slutter har vi et udstrækningsområde til dig med masser af udstyr.

I udstrækningsområdet finder du ripper, måtter, pilatesbolde, små vægte, mavehjul, Bosu bolde, forskellige slags elastikker og foamrollere.

Hvis der er noget du mangler, kan du altid spørge vores receptionister om de har det liggende et andet sted i centeret.

Træningsprogram i app'en

Få struktur på din træning!

Som noget nyt kan du som medlem af Fitness World få et træningsprogram i app'en. Træningsprogrammerne er udviklet af vores personlige træninger og en del af dit medlemskab.

Har du prøvet vores app?

Download vores fitness-app og få et hav af nye funktioner. Du kan f.eks. booke hold, få dit eget træningsprogram, deltage i challenges, tage en bodytracker-måling, se din træningsstatistik og meget mere.

Se vores lokaler her

Alt det får du, som medlem af Fitness World

15 % på træningsudstyr

Som medlem får du altid 15 % rabat på trænings-tøj og -udstyr i webshoppen.

Få hjælp til at nå dine mål

Book en konsultation hos en af vores certificerede personlige trænere til 0 kr.

App

Her kan du få et trænings-program, følge din træning, booke hold og meget mere.

ALL-IN

Tag et produkt fra vores ALL-IN sortiment hver gang du træner (max 1 pr. døgn) for kun 100 kr. pr. md.

Er du klar til at starte