Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

FW Online Hjemmetræning

Vi hjælper dig med at holde fast i de sunde vaner

Fortsæt de sunde vaner uanset hvor og hvornår du vælger at være aktiv. Vi har lavet forskellige tilbud som gør det nemmere for dig at holde fast i de sunde vaner, også når du ikke har mulighed for at træne i vores centre.

FW Online Holdtræning

Træn med Fitness Worlds instruktører hjemme i din stue, når det passer dig! Så kan vi træne sammen hver for sig og stadig holde fast i de sunde vaner.

26

Online holdsessioner

Challenges

Vind lækre præmier

12 min.

AMRAP Beat søren

Inspiration

Til sunde vaner

Oplev et udvalg af vores træningsprogrammer

Vi udvikler løbende træningsprogrammer, som har til formål at hjælpe dig til en altid effektiv og struktureret træning, hvad end den foregår i centret, i haven eller på stuegulvet.

Husk!

Husk altid at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, også når du træner hjemme, løber en tur eller på anden måde er aktiv.

Pas på hinanden.

Deltag i vores challenges

Du kan stadig udfordre dig selv med sjove Challenges i app’en og være med i konkurrencen om mange fede præmier. Hold øje på app’en og tilmeld dig til de første Challenges allerede i dag.

At løbe eller gå en tur udendørs er en god måde at motionere på nu, hvor der ikke er adgang til vores centre.

Se og følg myndighedernes anbefaling i forbindelse med tilmeldingen.

Inspiration til sunde vaner

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.