Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

7-minutters træning 02

7 øvelser du kan lave helt uden udstyr

Med denne kombination af øvelser får du pulsen op og kommer hele kroppen rundt. 

Tip: Vil du udfordres mere kan du lave 2-3 runder (dvs. 14/21 minutter) eller kombinere træningen med en cykel- eller løbetur.

Sådan gør du:

Du udfører hver øvelse i 50 sekunder, efterfulgt af 10 sekunders pause og fortsætter sådan til du har været alle 7 øvelser igennem.

01. Skihop
02. Get-up
03. Push-up on knee
04. Lunge
05. Cykelben
06. Air Squat
07. Mountain Climber

7-minutters træning 02

01. Skihop

Start stående og tag højre arm og venstre ben frem mens modsatte arm og ben flyttes tilbage. Dette gøres skiftevis i en hurtig bevægelse.

02. Get-up

Start stående med din måtte bag dig fladt på ryggen. Herefter skal du samme vej tilbage til startpositionen og slutte med at hoppe med strakte arme over hovedet. Brug gerne din hånd som støtte når du bevæger dig op og ned.

03. Push-up on knee

Start øvelsen med at placere hænder i ca. skulderbreddes afstand, sæt knæene i måtten og hold kroppen stiv som et bræt, mens brystet føres ned mod jorden. For mere støtte kan øvelsen også laves op af en bænk eller en væg.

04. Lunge

Start øvelsen med at tage et stort skridt fremad og hold hoftebreddes afstand mellem fødderne. Sænk bagerste knæ ned mod jorden. Træd tilbage til udgangsposition og gentag på modsatte ben.

05. Cykelben

Læg dig på ryggen med hænderne bag hovedet og en 90-graders vinkel i både knæ og hofter. Start bevægelsen ved at rotere i overkroppen og lade højre albue mødes med venstre knæ. Herefter skiftes til modsatte side, så venstre albue mødes med højre knæ.

06. Air Squat

Placér fødderne i ca. skulderbreddes afstand og vinkel dem let ud af. Start øvelsen ved at bøje i knæene og skyd hoften let bagud. Fokusér på at knæene bevæger sig i samme retning som tåspidserne og at vægten er fordelt ligeligt på hele foden. Hold gerne ryggen ret gennem hele bevægelsen.

07. Mountain Climber

Læg dig i en push up position. Før dit højre knæ helt op til brystet, eller så langt op du kan uden at foden rammer jorden. Før højre knæ tilbage igen og skift nu, så det er venstre ben du fører op til brystet. Hold gerne et friskt tempo i denne øvelse.

Benytter du Chromecast eller AppleTV?

Oplever du problemer med at streame fra din Chromecast eller Apple TV over til din tv-skærm, så finder du også Holdtræning og Træningsprogrammer på vores YouTube kanal.

Oplev et udvalg af vores træningsprogrammer

Vi udvikler løbende træningsprogrammer, som har til formål at hjælpe dig til en altid effektiv og struktureret træning, hvad end den foregår i centret, i haven eller på stuegulvet.