Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Go! Danmark

Få gratis PRO-adgang!

Du har nu som medlem i Fitness World en unik mulighed for at komme tættere på eliteatleternes hverdag. Med vores nye samarbejde med Go! Danmark kommer vi nemlig tæt på den viden, der danner grundlag for de fantastiske præstationer, som de seje danske atleter skaber.

Livet som eliteatlet handler ikke kun om at være talentfuld og opretholde en ekstraordinær fysisk form. Det handler også om at opbygge og vedligeholde et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at præstere optimalt. 

Det samme gør sig gældende for alle os, der dagligt skal balancere et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor god er du til at skabe den fornødne balance mellem de gode og dårlige vaner? Er du opmærksom på, hvilke basale egenskaber, der har indflydelse på, om du har energi til at klare dagens udfordringer?

Tilmelde dig et 5-ugers forløb, hvor du løbende får inspiration og motivation til at skabe en sundere hverdag og forbedre din bodyage.

Kom i gang her

Brug koden: "GODKFW2021" og spar 129 kr. som medlem af Fitness World

Gratis PRO-adgang til Go! Danmark app’en

Du kan som medlem i Fitness World få gratis PRO-adgang til Go! Danmark app’en og tilmelde dig et 5-ugers forløb, hvor du løbende får inspiration og motivation til at skabe en sundere hverdag. Der vil bl.a. være madopskrifter, tips og tricks til træning og søvnoptimering, konkurrencer, udfordringer m.m.. Du kan dyste mod dig selv, dine venner, familie eller kollegaer.

Der vil være flotte præmier på højkant – og udfordringerne handler aldrig om at være hurtigst eller bedst, men blot om at gennemføre.

Forløbet på de 5-uger starter d. 27. september og slutter d. 5. november 2021

Sådan gør du:

Gå ind på www.godanmark.dk/gaven/
Indtast din e-mail og denne kode: GODKFW2021
Download Go! Danmark app’en
Opret din personlige profil inden kampagnestart d. 27/9-2021 (senest d. 1/10)
Lav det digitale sundhedstjek – tjekket giver dig tal på din sundhed og udregner din aktuelle bodyage samt et personligt pointmål.
Når kampagnen slutter, gentager du det digitale sundhedstjek og får helt friske tal på resultatet af dine nye vaner.