Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

7-minutters træningsprogram

7 sjove minutter

Lav din træning hjemme i stuen eller i haven. 7-minutters træningsprogrammet kræver ikke udstyr, og gør det nemt for dig at træne lige meget, hvor du er. 

Dette træningsprogram er god blanding af kropsvægtsøvelser der sikrer, at du kommer hele kroppen rundt. 

Hver session varer 7 minutter og kan med fordel kombineres med en løbe- eller cykeltur. Ønsker du et større træningsudbytte kan du nemt gentage sessionen f.eks. 2-3 gange når du træner.

(Husk altid at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, også når du træner hjemme, løber en tur eller på anden måde er aktiv. Pas på hinanden. Se mere på coronasmitte.dk)

7 minutters træningsprogram

Vi er med dig - også når du er hjemme

Træningsprogram på stuegulvet

Har du 10 minutter og plads på stuegulvet, så kan du holde dig i form med 5 effektive øvelser, der kommer hele kroppen rundt. Programmet kan kombineres med løbetræning.

Inspiration til sunde vaner

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.