Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

BODY & MIND

Åndedræt. Smidighed. Indre ro.

BODY & MIND har fokus på den indre ro og den ydre balance. Du forbedrer din fleksibilitet, din styrke og din kropsbevidsthed.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Skab balance i krop og sind på et BODY & MIND hold, der passer til dig.

MOVE & DANCE

Energi. Koreografi. Højt humør.

På MOVE & DANCE er danseglæden stor. I takt til musikken forbedrer du din kondition, balance og stabilitet – og har det sjovt imens.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Giv den gas på et MOVE & DANCE hold, der giver dig god energi og smil på læben.

SPEED & SPRINT

Tempo. Udholdenhed. Høj intensitet.

SPEED & SPRINT er effektiv og intens træning, der sætter dit tempo og din forbrænding i vejret. Du udfordrer din styrke, din udholdenhed og din hurtighed.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:På et SPEED & SPRINT hold får du garanti for effektiv forbrænding og forbedret kondition.

SWEAT & BURN

Energi. Styrke. Høj forbrænding.

SWEAT & BURN er en effektiv og energifyldt blanding af styrke- og konditionstræning, som sikrer dig en sjov og varierende træning.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Bliv udfordret på et SWEAT & BURN hold, der forbedrer din styrke og kondition.

POWER & PERFORMANCE

Viljestyrke. Udholdenhed. Styrke.

POWER & PERFORMANCE kombinerer funktionel træning med høj intensitet og tekniske færdigheder. Du udfordrer dig selv og dine grænser for, hvad du kan præstere.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Giv dig selv en god udfordring på et af vores POWER & PERFORMANCE hold!

READY & FIT

Motivation. Styrke. Vejledning.

READY & FIT er en kategori, der giver individuel træning, sammen med andre. Du arbejder med din styrke og din kondition i fitnessmaskiner.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Giv din motivation et boost på et READY & FIT hold, der giver ny energi.

SEASON & EVENT

Sæsonens hold og events

SEASON & EVENT giver dig ekstraordinære og spændende træningsmuligheder. Her finder du vores spændende og lokale events.

Prøv et af vores populære hold i denne kategori:Kom med på et sjovt og anderledes hold!