Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Sunde vaner med omtanke

Det du gør nu, gør en forskel

Fokus er at passe på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne. Vi har god plads i vores centre til at sikre afstanden, og vi kan styre kapaciteten i centrene via vores systemer og indgange. 

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi sammen kan skabe gode træningsvaner under trygge rammer. Find ligeledes information om hvilke forholdsregler der er taget, så du sikkert og trygt kan træne hos os.

Vis hensyn, når du træner og er i centret

Du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer til og opholder dig i centret, hvis du ikke træner og igen når du forlader centret efter træning.

Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen.

Hold afstand – og vis hensyn
Vask dine hænder ofte og desinficer
Afsprit udstyr efter brug
Host og nys i dit ærme, ikke dine hænder
Begræns den fysiske kontakt
Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller utilpas
Planlæg din træning uden for perioder med spidsbelastning
Kom gerne omklædt og tag bad derhjemme, hvis muligt

Når du skal deltage på hold

Alle vores holdinstruktører glæder sig som altid til at se dig i vores holdsale. Nuværende retningslinjerne betyder:

Antallet af holddeltagere er maks. 10 personer inkl. instruktøren
Husk altid at holde dig opdateret i app’en, om du er deltager eller om du er på venteliste
Du kan deltage på holdtræningen som normalt og du skal ikke have mundbind på
Vi arbejder på at få flere hold på planen og håber på jeres forståelse

Holdtræning

Vi har udrullet en række initiativer i forbindelse med holdtræning. Det betyder:

Check-in på hold foregår via Fitness World app’en
Placér dig ved et af krydserne eller et af felterne i holdsalen og hold afstand
Følg instruktørens anvisning
Øvelser med fysisk kontakt er erstattet, ligesom visse hold med høj grad af fysisk kontakt er udgået
Vi opfordrer dig til at medbringe din egen trænings- eller yogamåtte, hvis du har mulighed for det
Der er indlagt pause til rengøring imellem holdene

Husk at medbringe mundbind eller visir

Det er et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer til og opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når igen forlader centret efter træning.

Du skal ikke anvende mundbind eller visir i forbindelse med selve træningen og heller ikke mellem maskinerne
Der vil ikke være adgang til centret uden mundbind eller visir
Den enkelte er selv ansvarlig for at medbringe mundbind
Respektér venligst myndighedernes retningslinjer og pas på hinanden

Bliv hjemme hvis du har symptomer, føler dig sløj og utilpas

Bliv hjemme hvis du har symptomer, føler dig sløj eller utilpas.

Vi glæder os til at se dig, når du er på toppen igen

Planlæg din træning

Vi har god plads i centrene, men hjælp os ved at planlægge din træning udenfor de travleste perioder – hvis du kan. Vi oplever størst trafik på hverdage 15.00-19.00 og 08.00-12.00 i weekenderne.

Du kan hjælpe ved at:

Planlægge din træning uden for perioder med spidsbelastning
Klæde om hjemme fra, så du mindsker tiden i centret
Undgå er træne sammen med andre

Bad og omklædning

Det er muligt, at klæde om og tage bad i vores centre, men det kan være en god idé, at du møder op omklædt og går i bad derhjemme, hvis du har mulighed for det.

Tilbage i vanen med personlig træning

Vi har åbnet for personlig træning og du kan nu igen få hjælp og sparring til at nå dine træningsmål. I den kommende periode vil vi både afholde sessioner inde og ude. Kontakt en personlig træner herunder.

Kom rigtigt igang

Når I starter op så husk, at kroppen måske er i en anden form end før corona.

Se videoen med træningsfysiolog Henrik Duer om, hvordan du bedst vender tilbage til de sunde træningsvaner efter måske tre måneders pause eller nedsat træning.

 

Sikker træning

Vores fokus er at passe på hinanden, og gøre det sikkert for dig at træne, men vi har brug for din hjælp. Vis hensyn, når du træner og færdes i centret og følg anvisningerne, når du træder ind i dit lokale Fitness World center – god hygiejne er nøglen.

Hvad gør vi?

Vi har implementeret en lang række ekstra tiltag:

Nyt certificeret Diversey rengørings setup
Intensiveret rengøring og afspritning
Yderligere afspritningsstationer i alle områder og ved indgangen
Afstandsmarkering, retningsangivning i højttrafikerede zoner, nedlukning af maskiner, udstyr eller zoner, hvor det ikke er muligt at opretholde afstand
Kapacitetsstyring i centret via indgange og holdbooking
Elektronisk check-in til hold, så du ikke skal i berøring med check-in skærm

Download og benyt smitte|stop appen

Giv besked til andre, hvis du testes positiv for ny coronavirus

Med SmitteStop appen kan du nemt give besked til andre, som du har været i tæt på i fx offentlig transport, på restaurant eller hos os, hvis du testes positiv for coronavirus
Appen sender dig en besked, hvis du har været tæt på en bruger af appen, der er testet positiv for ny coronavirus og deler det i appen.

Jeg er bekræftet smittet med coronavirus, hvad gør jeg?

Husk at hvis du generelt føler dig sløj eller syg, skal du blive hjemme. Vis hensyn.

Registrer dig i appen SmitteStop
Er du bekræftet smittet, skal du følge anvisningerne fra myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed omkring karantæne og særlige hensyn mv.
Hvis du har opholdt dig i centret, i perioden hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os via "Kontakt os".

Spørgsmål & svar

Skal jeg ifølge de nye restriktioner bære mundbind i centeret?
Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, sport og fitnessområdet.

Det er et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer til og opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når du igen forlader centret efter træning.

Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen. Din personlige træner vil bære mundbind under udøvelsen af personlig træning i centret.
Hvordan forholder I jer til de nye restriktioner i forhold til hold?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, sport og fitnessområdet.
 

  • Antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør), ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for holdtræning
  • Det betyder desværre, at der er deltagere, der kan blive flyttet til ventelisten for at kunne overholde retningslinjerne
  • Husk altid at holde dig opdateret i app'en, om du er deltager eller er på venteliste på dine tilmeldte hold.
  • Du kan deltage på holdtræning som normalt og du skal ikke benytte mundbind under træningen ifølge retningslinjerne


Se de generelle initiativer omkring holdtræning på hjemmesiden

Hvor mange må der være i centeret ifølge de nye restriktioner?
Forsamlingsforbuddet ændrer ikke noget i forhold til adgangen til fitness. Vi følger - og har hele tiden fulgt - myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. Retningslinjerne siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Det betyder, at vi har god plads i vores centre og kan styre kapaciteten via vores indgange og systemer, når folk checker-in i centret eller booker hold, så vi altid ved, hvor mange der er i centret.
Fra mandag den 26/10 og 4 uger frem, er antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer, ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for idræt og holdtræning. Du kan følge opdateringerne her på siden.
Hvad sker der, hvis en person smittet med Covid-19 har trænet i centret?
  • Vi bliver kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, såfremt de finder det nødvendigt efter interview med den smittede og følger en, med Styrelsen, allerede aftalt proces
  • Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
  • Hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
  • Vi ved, hvem som opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
  • Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte appen SmitteStop


Vi har intensiveret vores rengøring og desinficering samt øget afstanden på hold og imellem maskiner i alle vores centre, ifølge de gældende anvisninger og anbefalinger fra myndighederne. Det betyder, at vi bl.a. løbende desinficerer centrale fysiske kontaktflader, samt dokumenterer vores rengøringsprocesser digitalt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været til træning og nu er smittet med Covid-19?
Hvis du er testet positiv med COVID-19, skal du følge Myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har ansvaret for smitteopsporing. Vi anbefaler, at du registrerer dig i Smitte Stop app’en og hvis du har opholdt dig i centret i perioden, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os via ”Kontakt os” her på siden.
Hvilke forholdsregler tager I i Fitness World i forhold til coronavirus?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelsens hygiejneråd er gældende, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem.

Vi har et øget fokus på rengøring ude i centrene og har implementeret et helt nyt standardiseret rengøringsprogram i hele landet. Vi sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle medlemmer til at anvende før og efter træning, og vi skilter og gør opmærksom på at spritte maskinerne af i forbindelse med brug af disse. Vi opfordrer desuden alle til at holde afstand og undgå direkte fysisk kontakt med andre.

Find mere info her!

Hvilken type håndsprit bruger I?

I vores centre bruger vi håndesinfektionsmiddel og rengøringsmidler af mærket Diversey. Disse er 100 % plantebaserede og bionedbrydelige.

Produkterne opfylder alle EN-standarder for desinfektion og kappebærende virus.

Hvordan desinficeres udstyret?

Produkter, der anvendes til desinfektion er alle testet og fundet effektive overfor kappebærende virus, som f.eks. den coronavirus, der forårsager COVID-19.

Se her hvordan du desinficerer udstyret før og efter træning.

Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?

Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!

Jeg har ingen smartphone – hvordan checker jeg så ind til holdtræning?

Vi kan stadig håndtere check-in i centrene, hvis du ikke har en smartphone.

Hvordan kan det være, at der kan opleves lang ventetid ift. at booke hold?

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og er derfor nødsaget til at operere med lavere kapacitet – det vil sige færre pladser og deltagere på vores hold end normalt. I den seneste tid har vi sat over 1.000 ekstra hold på planen. Det er en god udvikling, og vi håber på, at det i den nærmeste fremtid bliver muligt at få endnu flere hold på planen.

Er det muligt at melde sig ind i centret?

Hvis du ønsker at melde dig ind, så gør det online via vores website eller vores Fitness World App. Vi glæder os til at se dig!

Kan jeg risikere at blive afvist i døren?

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. De gældende retningslinjer siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten/antal medlemmer samtidigt i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi forventer ikke at opnå maks. kapacitet i centrene ud fra de beregninger, som vi har lavet, men skulle det opstå, så lukker vi midlertidigt for indgangen til centret, indtil kapaciteten er justeret. Vi anbefaler, at du træner uden for spidsbelastningsperioden, og vi opfordrer til, at du kommer omklædt og tager bad derhjemme.

Jeg ønsker at opsige, hvordan gør jeg det?

Det er vi rigtigt kede af at høre.

Husk du også kan vælge at sætte dit medlemskab på pause i op til 6 måneder!

Vi har øget antallet af hold i vores centre, så selvom vi selvfølgelig stadig følger restriktionerne, så er det nu nemmere at komme på dine ønskede hold.

Du har også mulighed for at booke en gratis uforpligtende konsultation med en personlig træner via vores website eller app. De kan hjælpe med din træningsmotivation.

Du kan selv både opsige eller sætte dit medlemskab på pause via Mit Fitness World her!

Vi følger løbende udviklingen

Vi følger udviklingen tæt og er i løbende dialog med sundhedsmyndighederne omkring retningslinjer for sikker træning i vores centre.

Følg udviklingen omkring coronasmitte hos Sundhedsstyrelsen herunder