Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Bike hold

Prøv et af vores bikehold og bliv udfordret på udholdenhed og intensitet, så du kan få forbedret din kondition og øget forbrændingen. 

Bike Base

På Bike Base bliver du udfordret på en moderat cykeltime, uden højintense intervaller. Timen er til dig, der ønsker at forbedre din evne til at arbejde i samme intensitet over længere tid og dermed forbedre din udholdenhed, samt dit kredsløb. Intensiteten er let til moderat, med fokus på lange intervaller.

Vælg Bike Base

Bike Edge

På Bike Edge bliver du udfordret fra start til slut. Timen er præget af højintense intervaller, med indlagte sprintelementer. Timen er for dig, der ønsker at blive presset til det yderste og dermed forbedre din kondition, dit kredsløb og din power i benene. Intensiteten er høj.

Vælg Bike Edge

Bike Freestyle

På Bike Freestyle bliver du udfordret på en hård cykeltime, som både indeholder længere intervaller, men som også vil have enkelte højintense intervaller undervejs. Timen vil være uden brug af det visuelle Intelligent Cycling system og intensiteten er moderat til høj.

Vælg Bike Freestyle

Bike Music

På Bike Music er musikken i højsædet. Du vil blive udfordret på en hård cykeltime, som både indeholder længere intervaller, men som også vil have enkelte højintense intervaller undervejs. Timen er for dig, der føler en stor motivation og glæde ved at køre til bestemte musiktemaer. Det kunne være en bestemt genre, en bestemt kunstner, et bestemt årti eller lignende. Det er op til instruktøren hvilket musik-tema der køres på timen, men du kan være sikker på en sjov og underholdende time!

Vælg Bike Music

Bike Rush

På Bike Rush bliver du udfordret fra start til slut og er færdig på kun 25 min! Timen består af 3 pas, med fokus på højintense intervaller. Timen er for dig, der ønsker effektiv og hård træning, med henblik på at forbedre din kondition og øge din forbrænding. Intervallerne er korte og overskuelige; ”Keep it simple” er mantraet for Bike Rush.

Vælg Bike Rush

Bike Senioer

På Bike Senior bliver du udfordret på en moderat cykeltime, med massere af variation, god musik og højt humør. Timen er til dig, der ønsker at forbedre din kondition og dit kredsløb, mens du har det sjovt og træner med ligesindede. Alle seniorer kan være med og instruktøren sammensætter et udfordrende og sjovt program. Musikken og lydniveauet bliver tilpasset holdet.

Vælg Bike Senior

Bike Standard

På Bike Standard bliver du udfordret på en hård cykeltime, som både indeholder længere intervaller, men som også vil have enkelte højintense intervaller undervejs. Timen er for dig, der ønsker at forbedre din iltoptagelse og dermed din kondition. Intensiteten er moderat til høj.

Vælg Bike Standard