Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Pilates hold

Pilates hold

På Pilates timerne har vi fokus på at styrke coren. Vores core består af mavemuskulaturen samt de rygmuskler, der stabiliserer rygsøjlen – altså de muskler som har betydning for din kropsholdning. Holdet er perfekt til dig der gerne vil forbedre din kropsholdning, blive mere smidig og få en bedre stabilitet. Vores dygtige instruktører guider dig igennem timen, der består af en række alsidige dynamiske øvelser, der laves med kontrollerede og flydende bevægelser. Der er fokus på åndedrættet, der bruges til at aktivere mavemusklerne i øvelserne.

Pilates Intro

Pilates er for dig, som gerne vil forbedre din kropsholdning ved at styrke din core, stabilitet og smidighed. I Pilates trænes kroppen kerne – core igennem en række dynamiske øvelser. Vores core består af mavemuskulaturen samt de rygmuskler, der stabiliserer rygsøjlen – altså de muskler som har betydning for din kropsholdning. 

På en Pilates Intro time vil du skifte bekendtskab med grundprincipperne i pilates samt en række basisøvelser. Teknikken i øvelserne vil blive grundigt forklaret og tempoet er sat ned, så alle kan følge med.  
I Pilates bruges vejrtrækningen, som et vigtig element i øvelserne og bruges til at aktivere mavemusklerne. Bevægelserne udføres kontrolleret og i flow. Vores dygtige instruktører guider dig igennem øvelserne og hjælper dig med at rette din teknik undervejs, så du får det optimale ud af timen. 

Alle kan deltage på en Pilates Intro. Holdet varer 55 min.

Vælg Pilates Intro

Pilates 1:

Pilates er for dig, som gerne vil forbedre din kropholdning ved at styrke din core, stabilitet og smidighed. I Pilates trænes kroppen kerne – core igennem en række dynamiske øvelser. Vores core består af mavemuskulaturen samt de rygmuskler, der stabiliserer rygsøjlen – altså de muskler som har betydning for din kropsholdning. 

Øvelserne i Pilates 1 udføres et flow med få pauser, du vil derfor blive udfordret på din udholdenhed og få sved på panden. 
I pilates bruges vejrtrækningen, som et vigtig element i øvelserne og bruges til at aktivere mavemusklerne. Bevægelserne udføres kontrolleret og i flow. Vores dygtige instruktører guider dig igennem øvelserne og hjælper dig med at rette din teknik undervejs, så du får det optimale ud af timen. 

For at kunne deltage på Pilates 1, er det vigtig at du kender til grundprincipperne indenfor pilates, samt er bekendt og fortrolig med basis øvelserne. 

Holdet varer 55 min.

Vælg Pilates 1