Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Yoga træning

Hatha Yoga

Hatha Yoga træning er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så for mulighed for at finde dig tilrette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper, som giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen bruges til at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.
Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at komme dybere ind i stillingerne. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Alle kan deltage. Hvis du ikke kender til yoga, anbefaler vi, at du deltager på en Hatha Yoga Intro først. Holdet varer 55 min.

Vælg Hatha Yoga

Hatha Yoga Intro

Hatha Yoga Intro er for dig der aldrig eller kun få gange har prøvet yoga. Hatha Yoga træning har fokus på at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo, hvor teknikken vil blive grundigt forklaret. Timen starter med blid yoga og afspænding, så for mulighed for at finde dig tilrette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper, som giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen bruges senere i timen til at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.
Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at komme dybere ind i stillingerne. Hatha Yoga træning giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Alle kan deltage og holdet varer 55 min.

Vælg Hatha Yoga Intro

Hatha Yoga Extended

Holdet er for dig der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at komme dybere ind i stillingerne. Holdet varer 85 min.

Vælg Hatha Yoga Extended