Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Funktionel træning

Funktionel træning består af funktionelle øvelser, der er hentet fra styrkeløft, vægtløftning, gymnastik samt flere andre sportsgrene. Holdene gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.Tør du udfordres? Så er vores funktionelle træningshold det helt rette for dig. Læs mere om de forskellige hold her på siden. 

Cross - Big 3 (Styrkeløft)

Vil du være bedre til de store løft? Så er Cross – Big 3 (Styrkeløft) holdet for dig. Vi fokuserer på squat, dødløft, skulderpres, push press og bænkpres, samt de mange varianter heraf. Holdet er både for dig der er ny til cross, og til den erfarne Cross’er der vil udfordres og være stærkere. 

Vælg Cross - Big 3 (Styrkeløft)

Cross - Olympic (Vægtløftning)

På Cross – Olympic (Vægtløftning) timen vil vores motiverende instruktører guide dig igennem de olympiske løft, såsom clean and jerk og snatch mm. Det forventes at du har kendskab til squat og dødløft, og vi vil have fokus på teknikken i alle øvelserne, indtil de sidder lige i skabet.

Vælg Cross - Olympic (Vægtløftning)

Cross - Rookie (Intro)

Få en introduktion til cross. Er du ny til Cross, så er Cross – Rookie (Intro) holdet for dig. Her gennemgår vi de oftest benyttede øvelser, redskaber og begreber. Vi har fokus på teknikken, og timen sluttes af med en workout hvor alle tingene bruges i praksis.  

Vælg Cross - Rookie (Intro)

Cross - Soldier (Level 1)

Til dig der gerne vil udfordres på styrke og udholdenheden er Cross – Soldier (Level 1) holdet perfekt. Her vil instruktøren guide dig gennem dagens WOD (Workout Of the Day) i 2 varianter, så der er masser af udfordring og mulighed for at tilpasse niveauet til hver enkelt.

Vælg Cross - Soldier (Level 1)

Cross - Warrior (Level 2)

Er du erfaren Cross’er og skal din træning tages til næste niveau? Så er Cross – Warrior (Level 2) holdet til dig. Vi går lige på og hårdt, og bruger ikke så meget tid på gennemgang af teknik, så det forventes at du behersker de fleste øvelser. Her vil du med garanti blive udfordret. 

Vælg Cross - Warrior (Level 2)

KettleCross - Soldier (Level 1)

På KettleCross – Soldier (Level 1) er timen delt op i tre træningspas, der består af 10 øvelser hver. Hver øvelse udføres mellem 40-50 sekunder efterfulgt af 10-20 sekunders pause. Her er intensiteten høj, og du kan ikke undgå at få sved på panden. KettleCross gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende. 

Vælg KettleCross - Soldier (Level 1)

KettleCross - Warrior (Level 2)

Har du være med til KettleCross – Soldier (Level 1) og savner du udfordring? KettleCross – Warrior (Level 2) består af 4 blokke á 10 min. En blok består af 3 øvelser, der udføres i 1 minut og gentages 3 gange. For at skabe en alsidig time, kan instruktøren vælge at bytte en af blokkene ud med en ”mini-WOD”. Her er fuld effekt og masser af træningsglæde.

Vælg KettleCross - Warrior (Level 2)

PowerCross - Soldier (Level 1)

Vil du godt i gang med PowerCross? På PowerCross – Soldier (Level 1) vil du få en grundig og energifyldt introduktion til den funktionelle træning, uden alle de teknisk svære øvelser. Vores instruktører vil grundigt forklare de oftest benyttede øvelser, redskaber og begreber. Når teknikken er på plads, sluttes der af med en Workout. 

Vælg PowerCross - Soldier (Level 1)

PowerCross - Warrior (Level 2)

Tør du tage en udfordring? Hvis du vil have endnu mere power og tempo end på en PowerCross – Soldier (Level 1), så er dette holdet for dig. Her bruges ikke så meget tid på gennemgang af teknik, men vi går direkte til sagen. Det forventes at du behersker de fleste øvelser. Vi tør godt love, at du får en øm hilsen fra dine muskler dagen efter.  

Vælg PowerCross - Warrior (Level 2)