Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Kettlecross

KettleCross træning

Skal din styrke og udholdenhed udfordres? KettleCross er en hård time med hård intensitet, hvor du arbejder med kettlebells og din egen kropsvægt som belastning. Timerne er opbygget af blokke, og instruktøren vil grundigt forklare øvelserne inden hver blok. Vores dygtige instruktører vil hjælpe dig med teknikken, og vil sørge for at du bliver udfordret og får det optimale ud af timen. KettleCross Soldier (Level 1) og KettleCross Warrior (Level 2) differentieres ikke blot på timens hårdhed, men også blokkenes opbygning. 

KettleCross - Soldier (Level 1)

På KettleCross – Soldier (Level 1) er timen delt op i tre træningspas, der består af 10 øvelser hver. Hver øvelse udføres mellem 40-50 sekunder efterfulgt af 10-20 sekunders pause. Her er intensiteten høj, og du kan ikke undgå at få sved på panden. KettleCross gør dig både stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende. 

Vælg KettleCross - Soldier (Level 1)

KettleCross - Warrior (Level 2)

Har du være med til KettleCross – Soldier (Level 1) og savner du udfordring? KettleCross – Warrior (Level 2) består af 4 blokke á 10 min. En blok består af 3 øvelser, der udføres i 1 minut og gentages 3 gange. For at skabe en alsidig time, kan instruktøren vælge at bytte en af blokkene ud med en ”mini-WOD”. Her er fuld effekt og masser af træningsglæde. 

Vælg KettleCross - Warrior (Level 2)