Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Salsa, samba, chachacha ...

Til LatinMix får du mulighed for at svinge hofterne til latin-inspirerede rytmer. Du vil møde stilarter som Salsa, Samba, Chacha, Merengue, Bachata, Dancehall med mere. LatinMix er for dig som gerne vil forbrænde kalorier, mens du har det sjovt. I LatinMix er dans og bevægelse i centrum og kroppen skal følge musikken. Vores engagerede instruktører bygger timen op i serier, så alle kan følge med og sørger for at skabe en stemning, så du som deltager ikke kan undgå at få et smil på læben. LatinMix er en effektiv time, hvor du også vil blive udfordret på din koordination, balance og stabilitet. Til LatinMix vil du danse sammen med andre danseglade medlemmerne i en sal fyldt med god energi og højt humør.

Styrke

0%

Kondition

40%

Smidighed

0%

Koreografi

60%

Formålet med Latin

Latin består af danse i små serier og god stemning. Selvom du er ny, kan du sagtens følge med - det vigtigste er at du husker smilet.

Bedre kondition og øget forbrænding
Energi, glæde og sjov
Mentalt velvære

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Latin er for alle - så er du nybergynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig gerne i god tid. Tjek ind senest 15 min. før timen starter, og giv instruktøren din billet, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i, samt medbring en drikkedunk. Så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, med højt humør og god energi.

Anmeldelser

(6777)

4,7

Prøv et Latin hold

Instruktøren gennemgår trinene grundigt, inden musikken går i gang, og bygger på i et tempo, hvor alle kan følge med. Når musikken holder op, er der tid til strækøvelser, hvor kroppen falder til ro.