Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Styrke- og konditionstræning

På Puls/Styrke-timerne kombinerer vi styrketræning og konditionstræning. Det er en intensiv time, hvor du får trænet hele kroppen. Puls/Styrke er et hold for dig som ønsker høj intensitet og masser af energi i din træning. Instruktørerne har frie tøjler og denne time kan derfor opbygges på mange måder. Du får altså en alsidig og varieret træning, hvilket gør at det er aldrig kedeligt at komme til Puls/Styrke. De oftest brugte redskaber er vægtstænger med skiver, håndvægte, stepbænke og måtter. Timen er opbygget med fælles holdtræning for øje og indeholder derfor ikke stationstræning. Teknikken vil blive forklaret inden øvelserne og instruktøren vil hjælpe dig med at rette din teknik undervejs i timen. Instruktøren motiverer og guider dig igennem hele timen og sikrer at stemningen og energien er i top hele vejen.

Styrke

40%

Kondition

50%

Smidighed

0%

Koreografi

10%

Formålet med Puls Styrke

Puls Styrke forbedrer din kondition og styrke. Holdet indeholder effektive og varierende øvelser, som gør træningen hård, men sjov.

Høj forbrænding
Øget styrke
Forbedret kondition

Godt at vide

Hvad er niveauet?

Du bestemmer selv tempo og vægt på øvelserne - så er du begynder, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig gerne i god tid. Tjek ind senest 15 min. før timen starter, og giv instruktøren din billet, når holdet går i gang.

Skal jeg have noget med?

Tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i, samt medbring en drikkedunk. Så sørger vi for resten.

Hvor lang tid tager det?

Du kan glæde dig til 55 minutter, hvor du får trænet hele kroppen igennem og får presset pulsen op.

Anmeldelser

(9081)

4,7

Prøv et Puls Styrke hold

Puls- og styrkeøvelser udgør det meste af timen, hvor du træner med håndvægte, skiver og vægtstænger. Instruktøren hjælper dig med at finde dit niveau og øvelserne er simple, så din teknik og koordinationsevne er ikke så vigtig.