Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Velkommen i Fitness World

Bliv helt klar til din træning

Du har nu adgang til en verden af spændende træningsmuligheder. Uanset hvad og hvordan du træner, står vi klar til at hjælpe dig, så du kan komme ind i vanen med din træning.
 

Når du er i centret

Medlemskort
Dit medlemskort er personligt og fungerer som dit adgangskort til Fitness World. Kortet må ikke benyttes af andre. Du skal bruge kortet til at registrere dig ved indgangen, og skal medbringes hver gang du træner. Du skal også bruge kortet til check-in på hold.
Receptionen – vi er her for dig
Receptionen er dit informationscenter. Her kan du i bemandingstiden spørge om stort og småt, købe produkter, tilmelde dig specielle træningsevents- og aktiviteter, leje eller købe en hængelås. Vi er her for din skyld, så brug os endelig.
Hvad kan jeg købe i centret?
Det skal være nemt at træne i Fitness World, så derfor kan du også købe produkter med dit medlemskort og betale for dem, når du betaler dit medlemskab. Du kan både betale med dit medlemskort i centret og i automaterne. Du har også mulighed for at tilkøbe ALL-IN til dit abonnement, så du hver dag kan trække et produkt for et fast månedligt beløb. Se mere her
Træningstøj og -sko
Når du træner, skal du være iført træningstøj og indendørssko, så maskinerne ikke bliver ødelagt af skidt fra udendørssko.
Udstyr
Du må kun benytte udstyret til de øvelser, det er beregnet til, og frivægte skal altid have gulvkontakt, før du slipper dem. Efter brug skal udstyret lægges på plads og maskinerne skal rengøres med papir og sprit. Så er alt rent og klar til at tage i brug for den næste.
Omklædning
I omklædningsrummet kan du både klæde om og tage bad efter træning. Der kommer rigtig mange træningsglade personer igennem i løbet af dagen, så husk at tage hensyn til hinanden.
Husk hængelåsen
Vi har skabe klar til dig, men du skal selv huske en hængelås. Du kan købe eller leje en hængelås i receptionen i centret.
Husets regler
Det skal være en god oplevelse for alle medlemmer at komme i vores centre, og derfor har vi lavet en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Se mere her.
Medlemsbetingelser
Fitness Worlds medlemsbetingelser for alle medlemmer på dansk og engelsk finder du her.

Når du er til holdtræning

Hvad er holdtræning?
Med et holdmedlemskab kan du deltage på en lang række forskellige hold. Vi har noget for enhver smag og ethvert tempo. Har du ikke et holdmedlemskab har du stadig mulighed for at deltage på et hold for et mindre gebyr.
Sådan booker du et hold
Du kan finde og booke hold direkte i Fitness World app’en, i receptionen eller på Mit Fitness World
Ny på hold
Vores instruktører er altid opmærksomme på, om du er ny på holdet, og om du har brug for ekstra vejledning. Dermed kommer du hurtigt ind i træningen på holdet og får mest muligt ud af din træning.
Fremmøde
Når du er tilmeldt et hold, skal du fremmøde på check-in skærmen i centeret senest 15 minutter inden holdstart. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, kan din plads gå til et medlem på ventelisten. Du vil blive opkrævet et gebyr for manglende fremmøde.
Venteliste
Hvis du booker et hold, som allerede er fyldt op, kommer du automatisk på venteliste. Du kan se, hvilket nummer du er på ventelisten i vores app eller på Mit Fitness World. Hvis du når at få en plads på holdet inden 2 timer før holdstart, vil du modtage en e-mail. Kommer du på venteliste, skal du enten fremmøde eller afmelde holdet.
Afmelding
Hold skal afmeldes senest 2 timer inden holdstart, også selvom du er på venteliste. Så får andre på ventelisten mulighed for at få en plads på holdet. Afmelder du dig ikke, opkræves du et gebyr.

Få mest ud af din træning i Fitness World

Fitness World app

App'en er din træningsbuddy med et stort udvalg af muligheder.

Fitness World app’en giver dig en udvidet træningsoplevelse og den bedste indgang til vores fælles træningsunivers og alle de muligheder du har i Fitness World. Med app’en kan du bl.a.:

• Finde og booke dit næste hold
• Finde og booke din egen personlige træner
• Få personligt video træningsprogram guidet af vores personlige trænere
• Deltage i challenges/konkurrencer
• Teame op med dine træningsbuddies
• Få notifikationer om nyheder og challenges
• Følge din træning
• Se bemanding i dit center

Nyhedsmails

Tilmeld dig vores nyhedsmails og få gode råd om din træning.

Sig Ja tak til nyhedsmails og få nyheder om dine medlemsfordele samt gode råd og inspiration til din træning. Tilmeld dig i Fitness World app’en, i receptionen eller på Mit Fitness World.

Mit Fitness World

Få overblik over dit medlemskab på Mit Fitness World, hvor du kan:

• Opdatere din personlige profil
• Tilmelde dig nyhedsmails
• Følge din træningsindsats
• Tilmelde dig challenges
• Få overblik over dine udeståender og betalinger

Følg med på de sociale medier

Følg Fitness World og dit lokale center på Facebook og bliv opdateret på, hvad der sker i vores centre så som lokale events og tiltag. På Instagram kan du lade dig inspirere af vores indhold om træning og sundhed.

Kontakt Fitness World

Hvis du har brug for at komme i kontakt med Fitness World udenfor centerets bemandingstid, kan du benytte kontaktformularen via knappen herunder.