Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Kom godt i gang

Med et 4-ugers introforløb på 3 niveauer

Få professionel vejledning til din træning

Er du i tvivl, om du bruger træningsudstyret korrekt? Har du svært ved at strukturere din træning? Ved du heller ikke, hvordan man sammensætter et træningsprogram, eller mangler du bare ny inspiration? Så er Kom Godt i Gang noget for dig!

Med Kom Godt i Gang har du mulighed for, sammen med op til 7 andre deltagere, at mødes med en af vores dygtige personlige trænere hver uge – helt gratis, hvis du har et medlemskab hos Fitness World. Den personlige træner vil træne jer igennem et træningsprogram til hele kroppen, og sørge for at du laver øvelserne korrekt og dermed komme godt ind i vanen med din træning.

Med hele tre forskellige niveauer, kan du være helt sikker på, at vi har et niveau og træningsprogram, som passer til lige netop til dig!

Vi anbefaler, at du deltager mindst én gang om ugen i fire uger på dit pågældende niveau for at komme godt ind i vanen.
 

Kom Godt i Gang

Du kan gratis tilmelde dig Kom Godt i Gang, uanset hvilket medlemskab du har.

Niveau 01

– hvis du er ny

Bruger du træningsudstyret korrekt?

Niveau 01

Er du i tvivl, om du bruger træningsudstyret korrekt? Har du svært ved at sammensætte dit eget program? Så er Niveau 01 noget for dig. På Niveau 01 træner en personlig træner dig og op til 7 andre igennem et fuldt træningsprogram i maskiner, som træner både styrke og kondition. Træningsprogrammet kan efterfølgende hentes i Fitness Worlds app.

Niveau 02

– hvis du er let øvet

Har du brug for struktur i din træning?

Niveau 02

Har du trænet på egen hånd før? Har du brug for struktur i din træning? Så er Niveau 02 noget for dig. På Niveau 02 træner en personlig træner dig og op til 7 andre igennem et fuldt træningsprogram bestående af øvelser i maskiner og frie vægte, som træner både styrke og kondition. Træningsprogrammet kan efterfølgende hentes i Fitness Worlds app.

Niveau 03

– hvis du skal udfordres

Mangler du udfordring i din træning?

Niveau 03

Har du erfaring med at gå i et fitnesscenter? Mangler du udfordring i din træning? Så er Niveau 03 noget for dig. På Niveau 03 træner en personlig træner dig og op til 7 andre igennem et fuldt træningsprogram bestående af kettlebells og håndvægte, som træner både styrke og kondition. Træningsprogrammet kan efterfølgende hentes i Fitness Worlds app.

01

Personlig træner

05

Øvelser

55:00

Minutter

04

Uger

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig det hold du ønsker at deltage på via web eller app. Du tilmelder dig til ét hold af gangen og kan se maks 3 uger frem i kalenderen.
Hvad skal jeg have med?
Du skal ikke medbringe andet end træningstøj og indendørssko, så sørger vores personlige trænere for resten.
Hvordan fremmøder jeg mig?
Du skal fremmøde dig på check in skærmene i centeret senest 15 minutter inden holdstart. Hvis ikke du når at fremmøde dig 10 min. inden holdstart, kan du risikere at din plads går til et medlem på ventelisten. Vores receptionister står klar til at hjælpe dig og ellers kan du også spørge din instruktør på holdet, hvis du har brug for hjælp til fremmøde.
Hvor mødes vi?
Den personlige træner kommer og henter dig og de andre medlemmer i receptionen.

Få helt styr på din udvikling

Bodytracker

Følg din trænings- udvikling

Få adgang til Bodytracker målinger og se din:

- Fedtprocent
- Vægt
- BMI
- Muskelmasse.

Download app'en

Du kan finde træningsprogrammerne til hvert niveau i appen.