Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Fitness World Medlemsservice


 
 
 

Spørgsmål & svar

Klik på et emne herunder - så finder du svaret

COVID-19 spørgsmål
I hvilket tidsrum kan jeg træne?
Vi har ansat ekstra personale, som kontrollerer Corona-pas i hele åbningstiden, i alle centre. Det betyder, at du kan træne i hele åbningstiden i alle vores centre.
Hvad betyder det, at jeg skal medbringe og fremvise gyldigt Corona-pas, når jeg skal træne?

Vi retter os altid efter myndighedernes retningslinjer og det betyder, at du skal fremvise Corona-pas, når du skal træne hos os: 
 

 • Negativt resultat af en Covid-19 PCR-test, der er højst 96 timer gammelt (regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget)
 • Negativt resultat af en Covid-19 quicktest, der er højst 72 timer gammelt (regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget
 • Positivt resultat af en Covid-19 test, der er mindst 14 dage gammelt og højst 12 måneder gammel (regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget)
 • Første vaccination, der er mindst 14 dage gammel og højst 42 dage gammel 
 • Et gennemført vaccinationsforløb mod Covid-19, der er højst 12 måneder gammel 

Der findes flere måder at fremvise gyldigt Corona-pas på:
 

 • Bruger du sundhed.dk, et printet Corona-pas eller dokumentation fra de private testudbydere, skal du også fremvise gyldigt ID
 • Bruger du coronapas-app’en eller MinSundhed-app’en er der ikke krav om at fremvise ID. Du skal logge ind på app’en i forbindelse med fremvisning af dit corona-pas

Find eventuelt mere information her!

Skal jeg bære mundbind i centeret?

Fra mandag d. 14. juni 2021 er det ikke længere et krav fra myndighederne, at du skal benytte mundbind eller visir i Fitness World

Jeg er fritaget for test – må jeg stadig komme i jeres centre?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer. Det betyder, at reglerne omkring coronapas eller hvem, der er undtaget af særlige hensyn, er gældende ift. myndighedernes retningslinjer. Pr. d. 1. juli skal medlemmer, der er fritaget for test, kunne fremvise dokumentation for dette. Fritagelsesdokumentet udstedes af kommunen og skal fremvises sammen med gyldigt ID. 
 
Kravet om corona-pas gælder ikke for følgende:

 • Børn under 16 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19 test
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19 test.
 • Børn og unge under 18 år, når de udøver idræts- og fritidsaktiviteter

Du kan finde Sundhedsstyrelsens information om, hvornår du kan være undtaget for test på deres hjemmeside her!

Hvor mange må der være i centeret ifølge de nye restriktioner?

Forsamlingsforbuddet ændrer ikke noget i forhold til adgangen til fitness. Vi følger - og har hele tiden fulgt - myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. Retningslinjerne siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Det betyder, at vi har god plads i vores centre og kan styre kapaciteten via vores indgange og systemer, når folk checker-in i centret eller booker hold, så vi altid ved, hvor mange der er i centret.

Hvad sker der, hvis en person smittet med Covid-19 har trænet i centret?
 • Vi bliver kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, såfremt de finder det nødvendigt efter interview med den smittede og følger en, med Styrelsen, allerede aftalt proces
 • Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
 • Hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
 • Vi ved, hvem som opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
 • Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte appen SmitteStop


Vi har intensiveret vores rengøring og desinficering samt øget afstanden på hold og imellem maskiner i alle vores centre, ifølge de gældende anvisninger og anbefalinger fra myndighederne. Det betyder, at vi bl.a. løbende desinficerer centrale fysiske kontaktflader, samt dokumenterer vores rengøringsprocesser digitalt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været til træning og nu er smittet med Covid-19?

Hvis du er testet positiv med COVID-19, skal du følge Myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har ansvaret for smitteopsporing. Vi anbefaler, at du registrerer dig i Smitte Stop app’en og hvis du har opholdt dig i centret i perioden, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os.

Hvilke forholdsregler tager I i Fitness World i forhold til coronavirus?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelsens hygiejneråd er gældende, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem.
 
Find mere info her!

 

Hvilken type håndsprit bruger I?

I vores centre bruger vi håndesinfektionsmiddel og rengøringsmidler af mærket Diversey. Disse er 100 % plantebaserede og bionedbrydelige. 

Produkterne opfylder alle EN-standarder for desinfektion og kappebærende virus.

Hvordan desinficeres udstyret?

Produkter, der anvendes til desinfektion er alle testet og fundet effektive overfor kappebærende virus, som f.eks. den coronavirus, der forårsager COVID-19.

Se her hvordan du desinficerer udstyret før og efter træning.

Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?

Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!

Jeg har ingen smartphone – hvordan checker jeg så ind til holdtræning?

Vi kan stadig håndtere check-in i centrene, hvis du ikke har en smartphone.

Kan jeg risikere at blive afvist i døren?

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. De gældende retningslinjer siger, at er skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og fra dette har vi beregnet kapaciteten/antal medlemmer samtidigt i de enkelte centre – lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi forventer ikke at opnå maks. kapacitet i centrene ud fra de beregninger, som vi har lavet, men skulle det opstå, så lukker vi midlertidigt for indgangen til centret, indtil kapaciteten er justeret. Vi anbefaler, at du træner uden for spidsbelastningen, og vi opfordrer til, at du kommer omklædt og tager bad derhjemme.

Indmeldelse
Hvordan melder jeg mig ind?

Du skal melde dig ind online – enten via vores app eller på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du spørge i centret.

(hvis der skal oprettes en anden betaler til dit medlemskab, skal både du og den, der skal betale møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede).

Du kan finde et overblik over vores centre og deres medlemskaber her!

Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Find dit lokale center og dets bemandingstider her

Hvor gammel skal jeg være for at træne i Fitness World?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede ved oprettelsen i centeret.
Både du og den, der skal betale skal møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede.

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Er du under 18 kan du melde dig ind i Fitness World ved at fremmøde i et af vores centre med en forælder eller værge, som skal stå som betaler for dit medlemskab.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID ved indmeldelsen. Det kan enten være dit pas eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Du kan finde mere information i vores her!

Hvordan kan det være, at jeg oplever problemer med at bruge mit betalingskort ifm. køb af medlemskab på jeres hjemmeside?
Hvis du oplever problemer ifm. betaling for nyoprettet medlemskab på vores hjemmeside, kan det skyldes, at dit kort ikke er aktiveret til internethandel jf. EU direktivet om øget sikkerhed ifm. handel på Internettet, som trådte i kraft i starten af 2021.

De fleste banker giver mulighed for at ”åbne/lukke” for, at et betalingskort kan benyttes til betaling på nettet. Dette er normalt noget, som håndteres på bankens hjemmeside eller i mobilbank/app.
Hvor finder jeg mit medlemsnummer?

Du kan finde dit medlemsnummer bag på dit kort i indmeldelsesmailen, som vi har sendt dig eller på Mit Fitness World

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min velkomstmail?
Hvis du ikke har modtaget din velkomstmail, skal du kontakte os via det lille ikon nederst på siden til højre. Tjek meget gerne op med dem, at det er den rigtige mailadresse, vi har registreret på dig, så du fremadrettet ikke går glip af eventuel vigtig information.
Hvad betyder mindsteprisen?
Mindsteprisen er det beløb, som du minimum skal betale inden for en eventuel bindingsperiode eller opsigelsesperiode, når du tegner et medlemskab ved Fitness World.
Hvordan udregnes mindsteprisen for mit medlemskab?
Mindsteprisen udregnes ud fra den månedlige liste-/kampagnepris på dit medlemskab. Mindsteprisen er et samlet beløb for hele perioden, som din eventuelle bindingsperiode eller perioden for opsigelsesvarsel er gældende.
Medlemskab
Hvad gør jeg, hvis mit medlemskort er blevet væk/stjålet?

Du skal henvende dig i dit lokale center, så vil de være behjælpelig med at blokere medlemskortet, så det ikke kan misbruges.

Bemærk, at du som betaler hæfter for tabet, indtil du har meldt medlemskortet stjålet til Fitness World.

Du kan få udstedt et nyt medlemskort mod et gebyr.

Hvordan foretager jeg køb på mit medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskort i receptionen samt automater i alle vores centre. Beløbet bliver opkrævet sammen med dit medlemskab. Du kan altid se dine køb på dine regninger under Betalinger på Mit Fitness World.

Hvordan skifter jeg mit/mine centre?

Hvis du ønsker at skifte et eller flere af dine centre, skal du henvende dig til vores personale i centrene. 

Vær opmærksom på, det ikke er alle medlemskaber, der tilbydes i alle centre, og derfor er det ikke sikkert, det er muligt at skifte center/centre. Der er et gebyr forbundet ved at skifte center/centre.

Dette gælder ikke Fitness All eller Hold All-medlemskab, hvor du kan du træne frit i alle vores centre.

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Hvis du ønsker at opgradere eller nedgradere dit medlemskab, kan du henvende dig i centeret. Der kan være et gebyr forbundet ved denne ændring.

OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af din betalingsaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning.

Kan jeg tage en ven med til træning? 

Ja, det er muligt at købe et dagspas til din ven i alle centre, hvis I kommer inden for bemandet åbningstid.


Hvis du har et Plus-medlemskab kan du tilføje en ven, som du kan træne sammen med fire gange på en måned. Henvend dig i centret sammen med din ven, hvis du vil tilføje en ven til dit Plus-medlemskab, så sørger de for at få vedkommende oprettet.

Din ven skal checke ind samtidig med eller inden for 15 minutter efter, at du har tjekket ind. Har du brug for at udskifte din træningsven, så kan du gøre det en gang hvert halve år mod et mindre et mindre gebyr.

Bemærk: dette er pt. kun muligt i Århus-området.

Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Man kan vælge at sætte sit medlemskab på pause i en periode fra 3 dage og op til 30 dage ad gangen og det kan du gøre via Mit Fitness World. Det koster 29 kr. pr. gang at sættes sit medlemskab på pause.
 
Hvis du ønsker det, kan du forlænge din pause, dog maksimalt med en 30 dage frem fra den dag, du forlænger pausen. Du vælger altså selv længden på din pause - dog inden for de givne rammer. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen. Jf. vores medlemsbetingelser. Du kan altid mulighed for at stoppe pausen inden pausens slutdato – det kan gøres via Mit Fitness World.  
 
Du logger ind på Mit Fitness World med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du klikke på ”Nyt eller glemt kodeord”.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan selv både opsige eller sætte dit medlemskab på pause via Mit Fitness World under Medlemskab.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

OBS: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. 

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned. Hvis du har meldt dig ind på en kampagne, er det altid den gældende bindingsperiode i kampagnen, der bestemmer din opsigelsesperiode.

Hvor ser jeg mit stamcenter?

Du kan se dit stamcenter inde på Mit Fitness World under ”Oversigt”.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Hvor ser jeg mine flex-centre?

Du kan tage fat i personalet nede i centeret - de kan fortælle dig, hvilke flex-centre du har adgang til. 

Hvorfor tilbyder I ikke alle medlemskaber i alle centre
Vi tilbyder ikke alle vores medlemskaber i alle vores centre. Hvilke medlemskaber, der tilbydes i de forskellige centre, har blandt andet noget at gøre med centerets størrelse, beliggenhed og popularitet.
Hvordan tilkøber jeg Bodytracker+?

Du kan tilføje Bodytracker+ til dit medlemskab ved at tilkøbe det via din profil i vores app. Det koster 9 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om de ekstra fordele her.

Hvordan annullerer jeg min opsigelse?

Hvis du ønsker at annullere din opsigelse, kan du gøre det på Mit Fitness World under "Medlemskab".

For at logge ind på Mit Fitness World skal du bruge din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Betaling
Hvordan får jeg oprettet en betalingsaftale?

Du får automatisk en betalingsaftale ved indmeldelse.

Skal du have ændret din betalingsaftale, kan du henvende dig i centeret, hvor de står klar til at hjælpe dig. 

Hvordan ændrer jeg i mine betalingsoplysninger?

Hvis du skal have ændret dine betalingsoplysninger, kan du tage fat i personalet i centeret, som står klar til at hjælpe dig.

Hvor finder jeg min regning?

Du finder dine regninger på Mit Fitness World under "Betalinger".

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Hvad gør jeg, hvis en anden skal betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab, som ikke behøver at være medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal I begge møde op i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med oprettelsen. I skal begge medbringe gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede. Betaleren hæfter eventuelle køb og ændringer af medlemskabet.

OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16. i måneden, sker ændringen først pr. næstkommende måned.

Hvornår bliver jeg opkrævet for mine køb?

Køb foretaget på medlemskortet opkræves sammen med din næste betalingsopkrævning. Hvis du betaler med PBS, vil køb du foretager efter d. 18. i måneden, som udgangspunkt først blive opkrævet pr. næstkommende måned.

Hvordan betaler jeg en faktura, der er forfalden?

Hvis du mangler at betale en faktura efter forfaldsdato kan du gøre det på flere måder:

 1. Mit Fitness World under "Betalinger"
 2. Via bankoverførsel til reg. nr.: 4928 og ontonr.: 4928008738. HUSK at tilføje dit medlemsnummer til overførslen. 

Du ligger ind med din mail og dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

 

OBS: Iflg. vores medlemsbetingelser forbeholder vi os retten til at udsende en rykkerskrivelse via e-kommunikation, hvis en opkrævning ikke betales rettidigt. 

Personlig træning
Hvordan finder jeg hjælp til personlig træning?

I Fitness World har vi vores egne uddannede personlige trænere, der står klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i Fitness World.

Hvordan tilmelder jeg mig et personligt træningsforløb?

Du kan læse mere om vores personlige træningsforløb, og hvad vi kan tilbyde dig her.

Hvordan bliver jeg kontaktet af en personlig træner?
Hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores personlige trænere, skal du tage fat i personalet nede i centeret.
Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om min aftale med Express Bank?

Hvis du har spørgsmål til din aftale med Express Bank skal du tage fat i dem. Du kan få fat i deres kundeservice her.

Hvor længe gælder mine PT-klip?

Gyldigheden på dine PT-klip afhænger af, hvilket forløb du har købt. Du kan se gyldighedsperioden på de forskellige forløb her.

Kan jeg få refunderet mine PT-klip?

Når du køber et PT-forløb hos os har du iflg. betingelserne 30 dages fortrydelsesret, såfremt forløbet er ubrugt.

Er forløbet taget i brug har du mulighed for at sælge dine klip videre til et andet aktivt medlem, hvis du ønsker det. Dette sker ved henvendelse til din personlige træner. Er PT-forløbet købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

Hvordan køber jeg et personligt træningsforløb i app'en?
Du kan købe dit næste træningsforløb ved at downloade og logge ind på vores app. Her kan du nemt finde din træner samt booke et træningsforløb eller en træningssession under "Personlig Træning".
Holdtræning
Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold i vores app eller via vores hjemmeside
 
Du kan finde inspiration til din holdtræning i vores holdunivers her! 
 
Husk at fremmøde via app’en senest 10 min. før holdstart.

Hvornår skal jeg senest fremmøde til et hold?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du fremmøde senest 10 minutter inden holdstart via vores app. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, skal du være opmærksom på, at din plads kan gå til et medlem, der står på venteliste. Du skal huske at fremmøde holdet, selvom du står på venteliste. 
 
Du kan ikke fremmøde efter holdstart og derfor heller ikke deltage.
 
Du skal være klar inde i eller uden for holdsalen ved holdstart, ellers kan man ikke være sikker på at få lov til at være med på trods af check ind osv.

Hvordan fungerer ventelister?

Hvis du tilmelder dig et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil på "Mit Fitness World" eller i vores app kunne se, hvor mange der er i kø foran dig. Får du en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, selvom du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten vil få de frie pladser, der eventuelt måtte være.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nye eller glemt kodeord".

Hvorfor kan det overhovedet betale sig at tilmelde sig et hold, selvom der er lang venteliste?

Da mange afmelder sig et par dage før holdet eller ikke møder op til holdet, kan det godt betale sig at tilmelde sig ventelisten, da der derfor stadig er god mulighed for at få en plads på holdet.

Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du har tilmeldt dig et hold og ikke fremmøder senest 10 minutter før holdstart eller får afmeldt dig holdet senest to timer før holdstart, vil du blive opkrævet et gebyr.

Hvorfor har jeg fået et gebyr, selvom jeg deltog på holdet?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du huske at fremmøde til holdet senest 10 minutter før holdstart.
 
Du undgår gebyret ved at fremmøde til dine hold via app’en senest 10 minutter før holdstart. 
 
Hvis du ikke husker at fremmøde til dine hold, vil du få et gebyr, da vi ikke kan registrere, om du har deltaget på holdet eller ej.

Hvordan afmelder jeg mig hold?

Hvis du er tilmeldt et hold, kan du afmelde dig inde på vores app. Du skal senest afmelde dig et hold to timer før holdstart. Afmelder du dig ikke inden to timer før holdstart og ikke møder op, vil du blive opkrævet et gebyr på 35 kr.

Hvornår frigiver I hold?

Vores hold bliver frigivet tre uger før holdets starttidspunkt. Det vil sige de løbende på dagen bliver frigivet afhængigt af holdets starttidspunkt.
 
Som Premium-medlem bliver holdene frigivet fire uger før starttidspunkt.

Hvornår kan jeg booke hold? 
Du kan løbende booke hold efterhånden, som de kommer på holdplanen. Tidspunktet afhænger af, hvilket medlemskab du har. Langt de fleste medlemmer kan booke hold tre uger før holdets starttidspunkt. Hvis du har et Core og Hold-medlemskab, kan du booke hold op til to uger inden holdets starttidspunkt. Har du et Premium- eller Plus-medlemskab kan du booke op til fire uger før holdets starttidspunkt. 
Hvor mange hold kan jeg booke?

For at give alle medlemmer mulighed for at få plads på vores hold, har vi sat en begrænsning på antallet af bookinger. Det betyder, at du som medlem maksimalt kan have 12 bookinger samtidigt – som Premium-medlem kan du have 16 samtidige bookinger. Så snart du har deltaget på et hold eller afmeldt et hold, kan du booke et nyt.

Får jeg en bøde, hvis jeg er på venteliste?

Hvis du fortsat er på venteliste, når der er under 2 timer til holdstart, kan du ikke få en bøde for ikke at møde op/fremmøde til holdet.

Jeg er på venteliste, hvornår kan jeg se, om jeg har fået en plads på holdet?

Når medlemmer med plads på holdet melder fra, så fyldes der løbende op med medlemmer fra ventelisten. Du vil få besked pr. mail om, at du nu har fået en plads på holdet.
 
Derudover vil der være endnu en chance for at få på plads på holdet, hvis du møder op i centeret og foretager check ind tidligst tidligst 90 minutter og senest 10 minutter før holdstart, da ventelisten aktiveres køres 10 minutter inden holdet starter.

Hvordan booker jeg squashbaner?

For at spille squash i Fitness World skal du enten købe det som et tillægsmedlemsskab, eller du kan betale fra gang til gang. 
 
Vi har squashbane i vores center på Christianshavn. For at komme i gang og booke baner kan du læse mere her!
 
OBS! Du skal ved squash-booking fremmøde i centeret senest 15 minutter før banetiden, og det er et krav, at du spiller i indendørssko med hvide såler.

ALL-IN
Hvordan fungerer ALL-IN?

Med ALL-IN kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra sortimentet i forbindelse med din træning.

Produkterne trækker du i vores hvide ALL-IN-automat, som er placeret i alle de centre, der tilbyder ALL-IN.

ALL-IN-produkterne kan løbende blive ændret, og der tages forbehold for udgåede og udsolgte produkter.

OBS: Du skal være minimum 15 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab. Vær opmærksom på, du skal have din betaler med ved oprettelsen.

Du kan læse mere om ALL-IN her!

Hvordan får jeg ALL-IN?

Du kan tilføje ALL-IN til dit medlemskab online på Mit Fitness World, i vores app eller i dit lokale center.

Hvordan får jeg ALL-IN med et forudbetalt medlemskab?

Det er muligt at tilkøbe ALL-IN til et forudbetalt medlemskab. Ved køb af ALL-IN betaler du for hele medlemskabsperioden, og det gælder uanset, hvornår du tilkøber det. ALL-IN kan af samme grund ikke opsiges, hvis det er købt til et forudbetalt medlemskab.

OBS: Til et forudbetalt medlemskab kan ALL-IN kun købes i dit lokale center.

Hvorfor kan jeg ikke få ALL-IN i mit center?

Der er enkelte centre, som ikke tilbyder ALL-IN. I disse centre er det ikke muligt at oprette ALL-IN eller få udleveret ALL-IN-produkter.

Jeg har trukket forkert produkt - hvad gør jer?

Du skal kontakte personalet i centeret, som kan hjælpe, så du kan få mulighed for at trække det korrekte produkt. Du skal tage kontakt til personalet, inden du forlader centeret, og emballagen må ikke være brudt. Du skal have taget kontakt til personalet, inden du trækker et nyt produkt, da du ellers vil blive opkrævet for dette.

 

Hvis der ikke er noget personale til stede, kan vi desværre ikke ombytte produktet.

Hvor kan jeg se månedens ALL-IN-sortiment?

Du kan se månedens sortiment ved at klikke her.

Hvor gammel skal man være for at kunne købe ALL-IN?
Man skal være 15 år før, man kan købe ALL-IN.
Hvad er ALL-IN og hvad koster det?
ALL-IN giver dig mulighed for at tage ét produkt pr. døgn fra ALL-IN-sortiment i forbindelse med din træning. I ALL-IN-sortimentet kan du vælge mellem forskellige protein- og energiprodukter, sportsdrikke eller en kold kildevand. Hver måned overrasker vi dig med et nyt produkt, som en del af ALL-IN-medlemskabet, måneden ud. Med medlemskabet kan du samtidig få 10% på udvalgt træningstilbehør. ALL-IN koster 119 kr. pr. md.
Mit Fitness World & App
Hvordan nulstiller jeg mit password?
 1. Hvis du har meldt dig ind online via vores hjemmeside, vil du få tilsendt en velkomstmail med din adgangskode. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis ikke du kan finde den.
 2. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du oprette en ny kode ved at klikke her!
Hvad gør jeg, hvis app'en er nede, og jeg ikke kan afmelde hold?

Oplever du problemer med at benytte vores app, så skal du benytte Mit Fitness World i stedet.

Hvordan logger jeg ind på app'en eller Mit Fitness World?

Første gang du logger ind på app'en, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Brugernavnet står på dit medlemskort, og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail, hvis du har meldt dig ind online.

Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du oprette en ny her!

Det er de samme oplysninger, du skal bruge for at logge ind på Mit Fitness World

Hvordan kan jeg vinde trofæer og hvor finder jeg dem?

I Fitness World kan du optjene trofæer ved din træning. Du kan se mere omkring de mange trofæer, og hvordan du optjener disse i vores app.

Vi håber, at det vil motivere dig yderligere til at få en god træning og opnå dine mål.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Trofæerne finder du på Mit Fitness World og i vores app.

Hvordan kan jeg til- eller afmelde Fitness Worlds nyhedsbreve?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her!

Hvor ser jeg min træningshistorik?

Du kan se din træningshistorik i vores app under "Statistik" og inde på  Mit Fitness World.

 

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres challenges?
Hver måned kan du deltage i sjove træningsudfordringer i Fitness World app’en, som motiverer dig til at fastholde de sunde vaner. Du tilmelder dig ved at downloade app'en og logge ind med dine brugeroplysninger. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". Har du Android skal du downloade Google Fit inden du tilmelder dig. For at fuldføre challengen, skal du have din telefon på dig, mens du er aktiv. Dyrker du motion uden din telefon, skal du have et motionsur, der er tilkoblet til din sundhedsapp.
Hvad gør jeg, hvis challengen ikke virker?

Der kan være flere årsager til, at dine skridt ikke registreres korrekt i app'en. Vi har opstillet et par mulige løsninger på vores hjemmeside, som evt. kan hjælpe med at få app'en til at synkronisere. 

Find dem nederst på siden under "Spørgsmål og svar"  her.

Hvordan ser jeg jeres online træning på mit TV?

Du kan nemt tilgå alle vores træningsprogrammer via app'en, vores hjemmeside eller YouTube. 

Du kan streame alle vores træningsvideoer til dit TV, hvis du benytter Chromecast eller Apple TV.  

Hvis det er via en PC, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
•    Find den video, som du vil træne til på vores YouTube-kanal
•    Klik på de tre prikker oppe i højre hjørne
•    Vælg derefter din enhed

Hvis det er via en smartphone eller tablet, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
•    Hent og åben Google Home-app'en.
•    Tryk på Cast-knappen og vælg den enhed, du vil caste skærmen til
•    Du kan nu caste din online træning direkte på dit TV

For at slå dit Apple-TV til skal du gøre følgende:
•    Tænde dit Apple TV
•    På din iPhone åbner playeren i full screen
•    Derefter kommer Airplay-logoet frem på din iPhone
•    Klik på ikonet og du er i gang med vores online holdtræning

Hvorfor virker lyden ikke, når jeg streamer?
I modsætning til andre apps er der ingen lyd på vores træningsprogrammer, hvis din telefon er på lydløs. Sørg derfor for at have din telefon på lyd, inden du starter din træning.
Husets regler
Hvad er centerets åbningstider?

Åbningstiderne kan variere fra center til center. Find dit lokale center her og se åbningstiderne.

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Disse regler skal sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde "Husets regler" her!

Må jeg tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i Fitness World jf. vores medlemsbetingelser.

Hvad er reglerne for beklædning i centeret?

Se regler for beklædning i ”Husets regler" her!

Må jeg tage mit barn med til træning?

Læs mere om børn i centret i ”Husets regler" her!

Findes der børnerum og pasning i Fitness World?

I udvalgte centre findes der børnerum, hvor børn kan opholde sig, mens forældrene træner. Der tilbydes ikke pasning af børn i forbindelse med træning.

Se liste over centre med børnerum her. Husk at markere 'Børnerum' under 'Faciliteter'.

OBS: Ophold er på eget ansvar.

Kontakt Medlemsservice

Fandt du ikke det, du søgte? Kontakt vores Medlemsservice:

Chat

Chat med os

Mandag - Torsdag fra 9:30 - 17:00

Fredage fra 9:30 - 16:30

Chat

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Vi har åbent for, at du kan live chatte med os alle hverdage fra 9:30 – 17 (fredage til kl. 16:30)
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

Formular

Skriv til os

Forventet svartid:

1-2 hverdage

Formular

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

E-mail

Skriv til os

Forventet svartid:

1-2 hverdage

E-mail

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Da e-mails kommer ind til os usorteret, vil svartiden i gennemsnit være længere end ved brug af kontaktformularen – i øjeblikket 8 - 10 arbejdsdage. Ønsker du hurtigere behandling, kan du skrive via formularen.
 
HUSK!
At skrive dit fulde navn, dit medlemsnummer og eventuelt også dit telefonnummer, så kan vi hurtigere komme retur med svar. Benyt denne e-mail adresse: fitnessworld-medlemsservice@dk.fitnessworld.com eller klik på knappen herunder.

FIND MOTIVATION TIL AT TRÆNE MED HJÆLP FRA VORES APP

Kom godt i gang med din træning ved at downloade app'en her: