Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Fitness World Medlemsservice


 
 
 

Spørgsmål & svar

Klik på et emne herunder - så finder du svaret

COVID-19 spørgsmål
Hvornår åbner I igen?
Vi kan desværre ikke sige noget om åbningsdatoen endnu. Ifølge regeringens seneste udmelding er 6. maj og 21. maj mulige genåbnings-datoer for fitnessbranchen. Men intet er sikkert, så vi vender tilbage med en fast dato, når vi kan.
Hvordan kan det være, at jeg ikke kan booke hold fra maj måned?
Da vi desværre ikke kender de konkrete retningslinjer i forbindelse med genåbningen af vores centre, har vi midlertidigt deaktiveret muligheden for holdbooking. Så snart, vi får klar udmelding fra myndighederne om, præcis hvordan vi kan åbne og hvad situationen er i forhold til holdtræning, så informerer vi selvfølgelig vores medlemmer.
Vi arbejder i øjeblikket på forskellige løsninger ift. holdtræning og bookinger, så vi bedst muligt kan hjælpe alle vores medlemmer godt i gang igen, når vi får muligheden for at genåbne.
Hvad sker der med mit medlemskab?
Dit medlemskab vil automatisk blive sat på pause uden beregning. Det betyder, at du ikke skal gøre noget aktivt. Når centrene genåbner, bliver dit medlemskab automatisk aktiveret igen.
Jeg er på pause, som slutter mens I holder lukket. Skal jeg gøre noget?

Hvis du er på pause, og pausen er sat til at slutte inden for lukkeperioden, sørger vi for at forlænge den, så du er på pause i hele den periode, vi måtte holde lukket.

Jeg har betalt for december måned, hvor I lukkede ned, hvad sker der med betalingen?
Dét du måtte have betalt for lukkeperioden i december, vil blive kompenseret, når vi genåbner centrene.
Bliver jeg opkrævet for medlemskab, mens centrene er lukkede?
Vi opkræver ikke for den tid, vores centre er lukkede. Vi begynder at opkræve for medlemskabet, når vi genåbner centrene.
Skal jeg ifølge de nye restriktioner bære mundbind i centeret?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, sport og fitnessområdet.

Det er et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer til og opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når du igen forlader centret efter træning.

Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen. Din personlige træner vil bære mundbind under udøvelsen af personlig træning i centret.

Hvordan forholder I jer til de nye restriktioner i forhold til hold?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, sport og fitnessområdet.
 

 • Antallet af holddeltagere er nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør), ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for holdtræning
 • Husk altid at holde dig opdateret i app'en, om du er deltager eller om du er på venteliste
 • Du kan deltage på holdtræning som normalt og du skal ikke benytte mundbind under træningen
Hvor mange må der være i centeret ifølge de nye restriktioner?

Forsamlingsforbuddet ændrer ikke noget i forhold til adgangen til fitness. Vi følger - og har hele tiden fulgt - myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. Retningslinjerne siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Det betyder, at vi har god plads i vores centre og kan styre kapaciteten via vores indgange og systemer, når folk checker-in i centret eller booker hold, så vi altid ved, hvor mange der er i centret.
Fra mandag den 26/10 og 4 uger frem, er antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer, ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for idræt og holdtræning. Du kan følge opdateringerne her på siden.

Hvad sker der, hvis en person smittet med Covid-19 har trænet i centret?
 • Vi bliver kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, såfremt de finder det nødvendigt efter interview med den smittede og følger en, med Styrelsen, allerede aftalt proces
 • Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
 • Hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
 • Vi ved, hvem som opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
 • Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte appen SmitteStop


Vi har intensiveret vores rengøring og desinficering samt øget afstanden på hold og imellem maskiner i alle vores centre, ifølge de gældende anvisninger og anbefalinger fra myndighederne. Det betyder, at vi bl.a. løbende desinficerer centrale fysiske kontaktflader, samt dokumenterer vores rengøringsprocesser digitalt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været til træning og nu er smittet med Covid-19?

Hvis du er testet positiv med COVID-19, skal du følge Myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har ansvaret for smitteopsporing. Vi anbefaler, at du registrerer dig i Smitte Stop app’en og hvis du har opholdt dig i centret i perioden, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os via ”Kontakt os” her på siden.

Hvilke forholdsregler tager I i Fitness World i forhold til coronavirus?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelsens hygiejneråd er gældende, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem.
 

Vi har et øget fokus på rengøring ude i centrene og har implementeret et helt nyt standardiseret rengøringsprogram i hele landet. Vi sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle medlemmer til at anvende før og efter træning, og vi skilter og gør opmærksom på at spritte maskinerne af i forbindelse med brug af disse. Vi opfordrer desuden alle til at holde afstand og undgå direkte fysisk kontakt med andre.

Find mere info her!

 

Hvilken type håndsprit bruger I?

I vores centre bruger vi håndesinfektionsmiddel og rengøringsmidler af mærket Diversey. Disse er 100 % plantebaserede og bionedbrydelige. 

Produkterne opfylder alle EN-standarder for desinfektion og kappebærende virus.

Hvordan desinficeres udstyret?

Produkter, der anvendes til desinfektion er alle testet og fundet effektive overfor kappebærende virus, som f.eks. den coronavirus, der forårsager COVID-19.

Se her hvordan du desinficerer udstyret før og efter træning.

Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?

Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!

Jeg har ingen smartphone – hvordan checker jeg så ind til holdtræning?

Vi kan stadig håndtere check-in i centrene, hvis du ikke har en smartphone.

Hvordan kan det være, at der kan opleves lang ventetid ift. at booke hold?

hold på planen. Det er en god udvikling, og vi håber på, at det i den nærmeste fremtid bliver muligt at få endnu flere hold på planen.

 

Er det muligt at melde sig ind i centret?

Hvis du ønsker at melde dig ind, så gør det online via vores website eller vores Fitness World App. Vi glæder os til at se dig!

Kan jeg risikere at blive afvist i døren?

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. De gældende retningslinjer siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten/antal medlemmer samtidigt i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi forventer ikke at opnå maks. kapacitet i centrene ud fra de beregninger, som vi har lavet, men skulle det opstå, så lukker vi midlertidigt for indgangen til centret, indtil kapaciteten er justeret. Vi anbefaler, at du træner uden for spidsbelastningsperioden, og vi opfordrer til, at du kommer omklædt og tager bad derhjemme.

Jeg ønsker at opsige, hvordan gør jeg det?

Det er vi rigtigt kede af at høre.

Husk du også kan vælge at sætte dit medlemskab på pause i op til 6 måneder!

Vi har øget antallet af hold i vores centre, så selvom vi selvfølgelig stadig følger restriktionerne, så er det nu nemmere at komme på dine ønskede hold.

Du har også mulighed for at booke en gratis uforpligtende konsultation med en personlig træner via vores website eller app. De kan hjælpe med din træningsmotivation.

Du kan selv både opsige eller sætte dit medlemskab på pause via Mit Fitness World her!

Indmeldelse
Hvordan melder jeg mig ind?

Du skal melde dig ind online – enten via vores app eller på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du spørge i centret.

(hvis der skal oprettes en anden betaler til dit medlemskab, skal både du og den, der skal betale møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede).

Du kan finde et overblik over vores centre og deres medlemskaber her!

Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Find dit lokale center og dets bemandingstider her

Hvor gammel skal jeg være for at træne i Fitness World?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede ved oprettelsen i centeret.
Både du og den, der skal betale skal møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede.

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Er du under 18 kan du melde dig ind i Fitness World ved at fremmøde i et af vores centre med en forælder eller værge, som skal stå som betaler for dit medlemskab.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID ved indmeldelsen. Det kan enten være dit pas eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Du kan finde mere information i vores her!

Medlemskab
Hvad gør jeg, hvis mit medlemskort er blevet væk/stjålet?

Du skal blot henvende dig i dit lokale center, så vil de være behjælpelig med at blokere medlemskortet, så det ikke kan misbruges.

Bemærk, at du som betaler hæfter for tabet, indtil du har meldt medlemskortet stjålet til Fitness World.

Du kan få udstedt et nyt medlemskort mod et gebyr.

Hvordan foretager jeg køb på mit medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskort i receptionen samt automater i alle vores centre. Beløbet bliver opkrævet sammen med dit medlemskab. Du kan altid se dine køb på dine regninger under 'Betalinger' på "Mit Fitness World".

Hvordan flytter jeg mit medlemskab til et andet center?

Medlemskaber, som er tilknyttet ét bestemt center, kan flyttes til et andet center, som tilbyder det samme medlemskab. Der vil være et gebyr forbundet ved denne ændring.

Du kan flytte center ved at henvende dig til vores medlemsservice – du kan enten ringe på telefon 8888-7616 eller skrive her: Medlemsservice.

Dette gælder ikke Fitness ALL eller Hold ALL-medlemskab, hvor du kan du træne frit i alle vores centre.

Hvordan ændrer jeg mine flex-centre, hvis jeg har et Flex-medlemskab?

Du kan henvende dig til vores medlemsservice - du kan enten ringe på telefon 8888-7616 eller skrive her: Medlemsservice, hvis du ønsker at ændre dine flex-centre. Der vil være et gebyr forbundet ved denne ændring.

Hvordan opgraderer/nedgraderer jeg mit medlemskab?

Du kan henvende dig til vores medlemsservice - du kan enten ringe på telefon 8888-7616 eller skrive her: Medlemsservice, hvis du ønsker at opgradere eller nedgradere dit medlemskab. Der kan være et gebyr forbundet ved denne ændring.

OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af din betalingsaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning.

Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Du kan sætte dit medlemskab på pause via "Mit Fitness World" eller ved at henvende dig til medlemsservice - du kan enten ringe på telefon 8888-7616 eller skrive her: Medlemsservice.

Det koster et engangsbeløb at sætte medlemskabet på pause, som skal betales ved oprettelsen af pausen. Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til 6 måneder. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen jf. vores medlemsbetingelser. Vi sender dig en påmindelse via e-mail en måned før, pausen stopper.

Du har altid mulighed for at se detaljer vedr. din pauseperiode på "Mit Fitness World" på vores hjemmeside.

Bemærk, at du ikke kan sætte dit medlemskab på pause pr. e-mail.

Du har altid mulighed for at stoppe pausen inden den oprindelige slutdato. Det kan gøres via "Mit Fitness World".

Ønsker du at forlænge din pause, skal du tage kontakt til Medlemsservice.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos Fitness World, kan du gøre det på følgende måder:

 1. Du kan gøre det fra "Mit Fitness World" under 'Medlemskab'
 2. Du kan skrive til Medlemsservice
 3. Du kan sende et brev til Fitness World, Egegårdsvej 61, 2610 Rødovre, Mrk. ”Opsigelse”

OBS: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. Opsigelse af dit medlemskab skal ske via en af de førnævnte muligheder og er bekræftet, så snart du modtager en bekræftelse på udmeldelsen. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke opsige dit medlemskab via telefonen.

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned. Hvis du har meldt dig ind på en kampagne, er det altid den gældende bindingsperiode i kampagnen, der bestemmer din opsigelsesperiode.

Betaling
Hvordan tilmelder jeg mig Betalingsservice?

Ved indmeldelse online, via Medlemsservice eller via din Netbank.

Du skal henvende dig til Medlemsservice, hvis din Betalingsservice-aftale ikke længere er aktiv, eller hvis du skal have ændret dine kontooplysninger.

Hvordan ændrer jeg i mine betalingsoplysninger?

For at ændre dine betalingsoplysninger skal du kontakte Medlemsservice.

Hvor finder jeg min regning?

Du finder dine regninger på "Mit Fitness World" under 'Betalinger'.

Hvad gør jeg, hvis en anden skal betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab, som ikke behøver at være medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal I begge møde op i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med oprettelsen. I skal begge medbringe gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede. Betaleren hæfter eventuelle køb og ændringer af medlemskabet.

OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16. i måneden, sker ændringen først pr. næstkommende måned.

Hvornår bliver jeg opkrævet for mine køb?

Køb foretaget på medlemskortet opkræves sammen med din næste betalingsopkrævning. Hvis du betaler med PBS, vil køb du foretager efter d. 18. i måneden, som udgangspunkt først blive opkrævet pr. næstkommende måned.

Personlig træning
Hvordan finder jeg hjælp til personlig træning?

I Fitness World har vi vores egne uddannede personlige trænere, der står klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i Fitness World.

Holdtræning
Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold i vores app eller via vores hjemmeside

Du kan finde inspiration til din holdtræning i vores holdunivers her! 

Husk at fremmøde via app’en senest 15 min. inden holdstart.

Hvornår skal jeg senest fremmøde til et hold?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du fremmøde senest 15 minutter inden holdstart via vores app. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, skal du være opmærksom på, at din plads kan gå til et medlem, der står på venteliste. Du skal huske at fremmøde holdet, selvom du står på venteliste.

Du kan ikke fremmøde efter holdstart og derfor heller ikke deltage.

Du skal være klar inde i eller udenfor holdsalen ved holdstart, ellers kan man ikke være sikker på at få lov til at være med på trods af check-in osv.

Hvordan fungerer ventelister?

Hvis du tilmelder dig et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil på "Mit Fitness World" eller i vores app kunne se, hvor mange der er i kø foran dig. Får du en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.

Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, selvom du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten vil få de frie pladser, der eventuelt måtte være.

OBS: Selvom du ikke har fået en plads på holdet, men stadig står på venteliste, skal du huske enten at fremmøde eller afmelde dit hold for undgå et gebyr.

Hvorfor skal jeg afmelde mit hold, selvom jeg er på venteliste?

Hvis du er forhindret i at deltage på et hold, skal du huske at afmelde holdet senest 2 timer før, også selvom du er på venteliste. Derved giver du et andet medlem på ventelisten muligheden for at få en plads på holdet.

Hvis du ikke afmelder dine hold og ikke fremmøder til holdet, vil du blive opkrævet et gebyr.

Har du et kontantmedlemskab, bliver du i stedet fratrukket 1 dags træning.

Hvorfor kan det overhovedet betale sig at tilmelde sig et hold, selvom der er lang venteliste?

Da mange afmelder sig et par dage før holdet eller ikke møder op til holdet, kan det godt betale sig at tilmelde sig ventelisten. Dog skal du stadig afmelde holdet senest 2 timer før holdstart, hvis du fortsat er på venteliste og ikke vil fremmøde, ellers vil du blive opkrævet et gebyr.

Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du tilmelder dig et hold, som du ikke fremmøder til eller får afmeldt rettidigt, vil du blive opkrævet et gebyr. Det gælder også, hvis du står på venteliste.

Hvorfor har jeg fået et gebyr, selvom jeg deltog på holdet?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du huske at fremmøde til holdet senest 15 minutter før holdstart.

Du undgår gebyret ved at fremmøde til dine hold via app’en senest 15 min. før holdstart.

Hvis du ikke husker at fremmøde til dine hold, vil du få et gebyr, da vi ikke kan registrere, om du har deltaget på holdet eller ej.

Hvordan booker jeg squashbaner?

For at spille squash i Fitness World skal du enten købe det som et tillægsmedlemskab, eller du kan betale fra gang til gang.

Vi har squashbane i vores center på Christianshavn. For at komme i gang og booke baner kan du læse mere her! 

Bemærk! Du skal ved squash booking fremmøde i centeret senest 15 minutter før banetiden, og det er et krav, at du spiller i indendørs sko med hvide såler.

ALL-IN
Hvordan fungerer ALL-IN?

Med ALL-IN kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra sortimentet i forbindelse med din træning.

Produkterne trækker du i vores hvide ALL-IN-automat, som er placeret i alle de centre, der tilbyder ALL-IN.

ALL-IN-produkterne kan løbende blive ændret, og der tages forbehold for udgåede og udsolgte produkter.

OBS: Du skal være minimum 15 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab. Vær opmærksom på, du skal have din betaler med ved oprettelsen.

Du kan læse mere om ALL-IN her!

Hvordan får jeg ALL-IN?

Du kan tilføje ALL-IN til dit medlemskab online på "Mit Fitness World" eller i dit lokale center.

Hvordan får jeg ALL-IN med et forudbetalt medlemskab?

Det er muligt at tilkøbe ALL-IN til et forudbetalt medlemskab. Ved køb af ALL-IN betaler du for hele medlemskabsperioden, og det gælder uanset, hvornår du tilkøber det. ALL-IN kan af samme grund ikke opsiges.

OBS: Til et forudbetalt medlemskab kan ALL-IN kun købes i dit lokale center.

Hvorfor kan jeg ikke få ALL-IN i mit center?

Der er enkelte centre, som ikke tilbyder ALL-IN. I disse centre er det ikke muligt at oprette ALL-IN eller få udleveret ALL-IN-produkter.

Mit Fitness World & App
Hvad gør jeg, hvis jeg mangler eller har glemt min adgangskode?
 1. Hvis du har meldt dig ind online via vores hjemmeside, vil du få tilsendt en velkomstmail med din adgangskode. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis ikke du kan finde den.
 2. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du oprette en ny kode ved at klikke her!
Hvad gør jeg, hvis app'en er nede, og jeg ikke kan afmelde hold?

Oplever du problemer med at benytte vores app, så er du nødsaget til at benytte "Mit Fitness World".

Hvordan logger jeg ind på app'en eller Mit Fitness World?

Første gang du logger ind på app'en, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Brugernavnet står på dit medlemskort, og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail, hvis du har meldt dig ind online.

Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du oprette en ny her!

Hvordan kan jeg vinde trofæer?

I Fitness World kan du optjene trofæer ved din træning. Du kan se mere omkring de mange trofæer, og hvordan du optjener disse i vores app.

Vi håber, at det vil motivere dig yderligere til at få en god træning og opnå dine mål.

Hvordan kan jeg til- eller afmelde Fitness Worlds nyhedsbreve?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her!

Husets regler
Hvad er centerets åbningstider?

Åbningstiderne kan variere fra center til center. Find dit lokale center her og se åbningstiderne.

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Disse regler skal sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde "Husets regler" her!

Hvad hvis jeg vil tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i Fitness World jf. vores medlemsbetingelser.

Hvad er reglerne for beklædning i centeret?

Se regler for beklædning i ”Husets regler" her!

Hvordan kan jeg tage mit barn med til træning?

Læs mere om børn i centret i ”Husets regler" her!

Findes der børnerum og pasning i Fitness World?

I udvalgte centre findes der børnerum, hvor børn kan opholde sig, mens forældrene træner. Der tilbydes ikke pasning af børn i forbindelse med træning.

Se liste over centre med børnerum her. Husk at markere 'Børnerum' under 'Faciliteter'.

OBS: Ophold er på eget ansvar.

Kontakt Medlemsservice

Fandt du ikke hvad du søgte? Eller vil du hellere tale med os?

Formular

Skriv til os

Forventet svartid:

5 - 10 arbejdsdage

 

Formular

I forbindelse med Covid-19 situationen og den midlertidige lukning af vores centre, er de fleste af vores medarbejdere hjemsendte. Du kan derfor forvente længere svartid end sædvanligt – vi takker for din tålmodighed.
 
Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Du skriver til os via kontaktformularen her:
 

Telefon

Ring til os

Åbningstid:

Man - fre: Midlertidig lukket

Lør - Søn: Midlertidig lukket

Telefon

I forbindelse med Covid-19 situationen og den midlertidige lukning af vores centre, er telefonen lukket og vi besvarer udelukkende skriftlige henvendelser. 
 
Du skriver til os via kontaktformularen eller via email her på siden - du kan forvente lidt længere svartid i øjeblikket. Vi takker for din tålmodighed. 

E-mail

Skriv til os

Forventet svartid:

10 - 15 arbejdsdage

 

E-mail

I forbindelse med Covid-19 situationen og den midlertidige lukning af vores centre, er de fleste af vores medarbejdere hjemsendte. Du kan derfor forvente længere svartid end sædvanligt – vi takker for din tålmodighed.
 
Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Da e-mails kommer ind til os usorteret, vil svartiden i gennemsnit være længere end ved brug af kontaktformularen – i øjeblikket 10-15 arbejdsdage. Ønsker du hurtigere behandling, kan du skrive via formularen.
 
HUSK!
At skrive dit fulde navn, dit medlemsnummer og eventuelt også dit telefonnummer, så kan vi hurtigere komme retur med svar. Benyt denne e-mail adresse: medlemsservice@dk.fitnessworld.com eller klik på knappen herunder.
 

FIND MOTIVATION TIL AT TRÆNE MED HJÆLP FRA VORES APP

Kom godt i gang med din træning ved at downloade app'en her: