Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Fitness World Medlemsservice


 
 
 

Spørgsmål & svar

Klik på et emne herunder - så finder du svaret

Covid-19
Skal jeg fremvise coronapas?

Vi følger altid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Det betyder, at der fra d. 24. december 2021 er indført krav om stikprøvekontrol af coronapas i vores centre. Du skal derfor kunne fremvise gyldigt coronapas, når du træner hos os. 
Kan du ikke fremvise et gyldigt coronapas eller en fritagelsesattest udstedt af Borgerservice, vil du blive bedt om at forlade centeret. 

Coronapas gælder ikke for følgende personer: 
 

 • Børn under 15 år
 • Personer, der kan fremvise dokumentation for at være undtaget for krav om Covid-19-test.
  Dokumentationen skal være udstedt og underskrevet af Borgerservice.

 
Vi opfordrer til, at man holder afstand og spritter af både før og efter brug af maskiner og udstyr.

Skal jeg bære mundbind, når jeg skal træne?
Vi følger altid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Det betyder, at du skal bære mundbind til og fra omklædning, og hvis du opholder dig i centeret uden at træne. Du skal ikke bære mundbind, mens du træner – heller ikke mellem maskinerne eller til holdtræning.

Vi opfordrer til, at man holder afstand og spritter af både før og efter brug af maskiner og udstyr.
Jeg er fritaget for test – må jeg stadig komme i jeres centre?
Vi følger altid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Det betyder, at reglerne omkring coronapas eller hvem, der er undtaget af særlige hensyn er gældende. Er du fritaget for test, skal du kunne fremvise dokumentation for dette. Fritagelsesdokumentet udstedes af Borgerservice og skal fremvises sammen med gyldigt ID.
Hvilke forholdsregler tager I i Fitness World?
Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelsens hygiejneråd er gældende, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem.

Vi har et øget fokus på rengøring ude i centrene og har implementeret et helt nyt standardiseret rengøringsprogram i hele landet. Vi sørger som altid for at have fyldt op med desinficerende væske, som vi opfordrer alle medlemmer til at anvende før og efter træning, og vi skilter og gør opmærksom på at spritte maskinerne af i forbindelse med brug af disse. Vi opfordrer desuden alle til at holde afstand og undgå direkte fysisk kontakt med andre.
Hvad gør Fitness World, hvis der er et smittetilfælde i et center?

Hvis du som medlem tester positiv og har været i et af vores centre, skal du tage fat i Styrelsen for Patientsikkerhed (Smitteopsporingen), som herefter vurderer, hvad der skal ske. 
 
Vi har en i forvejen aftalt proces med Styrelsen for Patientsikkerhed, som kan ses herunder: 
 

 • Vi bliver kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, såfremt de finder det nødvendigt efter interview med den smittede og følger en proces, der allerede er aftalt med Styrelsen
 • Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
 • Hvis det anbefales af myndighedernes og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der er i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
 • Vi ved, hvem der opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
 • Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte app’en ”Smittestop”
Indmeldelse
Hvordan melder jeg mig ind?

Du skal melde dig ind online – enten via vores app eller på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du spørge i centret.

(hvis der skal oprettes en anden betaler til dit medlemskab, skal både du og den, der skal betale møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede).

Du kan finde et overblik over vores centre og deres medlemskaber her!

Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Find dit lokale center og dets bemandingstider her

Hvor gammel skal jeg være for at træne i Fitness World?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede ved oprettelsen i centeret.
Både du og den, der skal betale skal møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede.

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Er du under 18 kan du melde dig ind i Fitness World ved at fremmøde i et af vores centre med en forælder eller værge, som skal stå som betaler for dit medlemskab.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID ved indmeldelsen. Det kan enten være dit pas eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Du kan finde mere information i vores her!

Hvordan kan det være, at jeg oplever problemer med at bruge mit betalingskort ifm. køb af medlemskab på jeres hjemmeside?
Hvis du oplever problemer ifm. betaling for nyoprettet medlemskab på vores hjemmeside, kan det skyldes, at dit kort ikke er aktiveret til internethandel jf. EU direktivet om øget sikkerhed ifm. handel på Internettet, som trådte i kraft i starten af 2021.

De fleste banker giver mulighed for at ”åbne/lukke” for, at et betalingskort kan benyttes til betaling på nettet. Dette er normalt noget, som håndteres på bankens hjemmeside eller i mobilbank/app.
Hvor finder jeg mit medlemsnummer?

Du kan finde dit medlemsnummer bag på dit kort i indmeldelsesmailen, som vi har sendt dig eller på Mit Fitness World

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min velkomstmail?
Hvis du ikke har modtaget din velkomstmail, skal du kontakte os via det lille ikon nederst på siden til højre. Tjek meget gerne op med dem, at det er den rigtige mailadresse, vi har registreret på dig, så du fremadrettet ikke går glip af eventuel vigtig information.
Hvad betyder mindsteprisen?
Mindsteprisen er det beløb, som du minimum skal betale inden for en eventuel bindingsperiode eller opsigelsesperiode, når du tegner et medlemskab ved Fitness World.
Hvordan udregnes mindsteprisen for mit medlemskab?
Mindsteprisen udregnes ud fra den månedlige liste-/kampagnepris på dit medlemskab. Mindsteprisen er et samlet beløb for hele perioden, som din eventuelle bindingsperiode eller perioden for opsigelsesvarsel er gældende.
Medlemskab
Hvad gør jeg, hvis mit medlemskort er blevet væk/stjålet?

Du skal henvende dig i dit lokale center, så vil de være behjælpelig med at blokere medlemskortet, så det ikke kan misbruges.

Bemærk, at du som betaler hæfter for tabet, indtil du har meldt medlemskortet stjålet til Fitness World.

Du kan få udstedt et nyt medlemskort mod et gebyr.

Hvordan foretager jeg køb på mit medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskort i receptionen samt automater i alle vores centre. Beløbet bliver opkrævet sammen med dit medlemskab. Du kan altid se dine køb på dine regninger under Betalinger på Mit Fitness World.

Hvordan skifter jeg mit/mine centre?

Hvis du ønsker at skifte et eller flere af dine centre, skal du henvende dig til vores personale i centrene. 

Vær opmærksom på, det ikke er alle medlemskaber, der tilbydes i alle centre, og derfor er det ikke sikkert, det er muligt at skifte center/centre. Der er et gebyr forbundet ved at skifte center/centre.

Dette gælder ikke Fitness All eller Hold All-medlemskab, hvor du kan du træne frit i alle vores centre.

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?

Hvis du ønsker at ændre dit medlemskab, kan du gøre dette via Mit Fitness World eller henvende dig i centeret. Der kan være et gebyr forbundet ved denne ændring.

OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af din betalingsaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning.

Kan jeg tage en ven med til træning? 

Ja, det er muligt at købe et dagspas til din ven i alle centre, hvis I kommer inden for bemandet åbningstid.

Hvis du har et Plus-medlemskab kan du tilføje en ven, som du kan træne sammen med fire gange på en måned. Henvend dig i centret sammen med din ven, så sørger de for at få vedkommende oprettet.
Din ven skal checke ind samtidig med eller inden for 15 minutter efter, at du har tjekket ind. Har du brug for at udskifte din træningsven, så kan du gøre det en gang tredje måned uden beregning.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan selv både opsige eller sætte dit medlemskab på pause via Mit Fitness World under Medlemskab.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

OBS: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. 

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned. Hvis du har meldt dig ind på en kampagne, er det altid den gældende bindingsperiode i kampagnen, der bestemmer din opsigelsesperiode.

Hvor ser jeg mit stamcenter?

Du kan se dit stamcenter inde på Mit Fitness World under ”Oversigt”.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Hvor ser jeg mine flex-centre?

Du kan tage fat i personalet nede i centeret - de kan fortælle dig, hvilke flex-centre du har adgang til. 

Hvordan tilkøber jeg Bodytracker+?

Du kan tilføje Bodytracker+ til dit medlemskab ved at henvende dig i et af vores centre. Det koster 9 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om de ekstra fordele her.

Hvorfor ændrer I medlemskaber og priser?
Vi kigger løbende på, hvad behovet er for både medlemmer og på fitnessmarkedet. Det er vigtigt for os, at vores medlemmer har den bedste oplevelse, når de kommer ned og træner i vores centre. Derfor skal vi udnytte vores centre bedst muligt og sørge for, at antallet af medlemmer passer til størrelsen på centeret og de faciliteter, der er. De nye medlemskaber gør det lettere for os løbende at tilpasse os i forhold til dette og på den måde gøre det til en bedre oplevelse for vores medlemmer at træne i vores centre.
Hvad betyder det for mig som medlem, at I ændrer jeres medlemskaber?
Det kommer ikke til at betyde noget for dig som medlem. Du beholder det medlemskab, som du har nu.
Kan jeg som medlem få et af de nye medlemskaber?
Ja, det kan du godt. Du skal blot skifte dit nuværende medlemskab til et af de nye. Det kan du gøre inde på Mit Fitness World. Du kan også gå ned i dit center, hvor de står klar til at hjælpe dig. Der kan være et mindre gebyr jf. vores prisliste forbundet med, du ændrer dit medlemskab.
Kan jeg flytte mit Core-medlemskab til et andet center?
Ja, du kan flytte det til et andet center. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på Core-medlemskabet kan være forskellig fra center til center. Selve overflytningen til et andet center koster et mindre gebyr, som du kan se på prislisten.
Bliver der ændret på mit medlemskab, når I ændrer prisen i mit center?
Nej, du beholder den normalpris, som du meldte dig ind til. Skulle der komme en ændring i din pris, vil du – jf. vores medlemsbetingelser – få besked minimum 45 dage før ændringen. Du kan altid se, hvilke centre du har adgang til på Mit Fitness World.
Bliver der ændret på, hvilke centre jeg kan træne i, når I ændrer prisen i mit center?
Nej, du beholder de centre, du fik adgang til, da du meldte dig ind. Skulle der komme en ændring i de centre, du har adgang til, vil du – jf. vores medlemsbetingelser – få besked minimum 45 dage før ændringen. Du kan altid se, hvilke centre du har adgang til på Mit Fitness World.
Kan jeg tilkøbe flere centre?
Ja, du kan sagtens få adgang til flere centre. Det gør du ved at skifte til et medlemskab, der indeholder de centre, du ønsker at have i dit medlemskab. Der kan være en forhøjelse af din månedlige pris forbundet med en sådan ændring. Ændringen kan laves nede i centret eller via Mit Fitness World.
Hvor kan jeg se, hvilke centre jeg har adgang til?
Som Plus-medlem er det muligt at se, hvilke centre du har adgang til via din Fitness World App. Klik på ikonet øverst i venstre hjørne og se dit centeroverblik. Du kan også finde centeroverblikket på Mit Fitness World.
Hvordan tilknytter jeg en ven til mit Plus-medlemskab?
Hvis du har et Plus-medlemskab kan du tilføje en ven, som du kan træne sammen med fire gange på en måned. Henvend dig i centret sammen med din ven, hvis du vil tilføje en ven til dit Plus-medlemskab, så sørger de for at få vedkommende oprettet.

Din ven skal checke ind i samme center som dig samtidig med eller inden for 15 minutter efter, at du har tjekket ind. Har du brug for at udskifte din træningsven, så kan du gøre det en gang hver tredje måned uden beregning.
Hvordan er reglerne for brug af Plus Ven-medlemskab?
Har du et venne-medlemskab til et Plus-medlem, har du adgang til samme centre som medlemmet, hvis du checker ind samtidig med medlemmet. Vennen kan træne op til fire gange hver måned. Det er også muligt at booke holdtræning via FW App’en. Køber du noget i centret på dit medlemskort, så vil det blive faktureret via din betalingsaftale ved næstkommende opkrævning. Overholder du ikke retningslinjerne for fremmøde og afmelding af hold, så vil du tilsvarende selv blive opkrævet gebyrer i henhold til den aktuelle prisliste.
Kan jeg gå ind i andre centre end det/dem, der er i mit medlemskab?
Ja, men det koster et gebyr jf. prislisten, hvis du tjekker ind i et center, der ikke er en del af dit medlemskab. Du vil modtage en mail, hvor vi gør dig opmærksom på det. Har du været inde i et center, du ikke har adgang til i dit medlemskab, vil gebyret blive opkrævet op din næstkommende faktura.

Ønsker du adgang til andre centre, kan du ændre dit medlemskab inde på Mit Fitness World. Du kan også henvende dig i dit center, hvor de står klar til at hjælpe dig.
Hvorfor er jeg opkrævet et gebyr for at træne i nogle centre? Har jeg ikke adgang til alle centre med mit Plus-medlemskab?
Når du køber et Plus-medlemskab får du adgang til de centre, der ligger på samme prisniveau eller på et lavere prisniveau end dit. Du kan altid tilkøbe adgang til flere eller alle centre inde på Mit Fitness World og nede i dit center.

Du bliver opkrævet et gebyr jf. prislisten, hvis du går ind i et center, som du ikke har adgang til. Du kan se de centre, du har adgang til på Mit Fitness World.
Pause
Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Man kan vælge at sætte sit medlemskab på pause i en periode fra 3 dage og op til 30 dage ad gangen og det kan du gøre via Mit Fitness World. Det koster 29 kr. pr. gang at sættes sit medlemskab på pause.
 
Hvis du ønsker det, kan du forlænge din pause, dog maksimalt med en 30 dage frem fra den dag, du forlænger pausen. Du vælger altså selv længden på din pause - dog inden for de givne rammer. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen jf. vores medlemsbetingelser. Du kan altid mulighed for at stoppe pausen inden pausens slutdato – det kan gøres via Mit Fitness World.  
 
Du logger ind på Mit Fitness World med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du klikke på ”Nyt eller glemt kodeord”.

Hvorfor modtager jeg en opkrævning, når jeg er på pause?
Alt afhængigt af, hvornår du har sat dit medlemskab på pause og til hvilken dag, kan du modtage en opkrævning for de resterende dage i den kommende måned. Vælger du efterfølgende at forlænge pausen, vil dét, du har betalt, blive modregnet de næstkommende regninger.
Jeg har betalt for mit medlemskab, men er nu på pause – hvordan får jeg mine penge retur?
Hvis du har betalt for dit medlemskab i en hel måned og efterfølgende sætter medlemskabet på pause, vil dét, du har betalt for meget, blive modregnet din førstkommende opkrævning.
Hvorfor opkræver I mig, når jeg er på pause?
Vi danner regningen i midten af måneden, hvorfor din opkrævning kan variere i forhold til normalt, når du er på pause. Det betyder også, at hvis din pause f.eks. stopper d. 10. i måneden, så vil vi sende dig en opkrævning på resterende 20 dage af måneden.
Hvorfor kan man kun gå på pause i 30 dage ad gangen?

Hos Fitness World vil vi gerne hjælpe vores medlemmer ind i den sunde vane. Blandt andet derfor er det kun muligt at gå på pause i 30 dage ad gangen. Du kan dog sagtens have pause i længere tid, du skal blot huske selv at forlænge pausen online på Mit Fitness World. Du vælger altså selv længden på din pause.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Tidligere var det gratis at gå på pause – hvorfor koster det nu 29 kr.?
I forbindelse med Covid-19 gjorde vi det gratis at gå på pause, da hele landet var i en ekstraordinær situation. Efter vi fik lov at åbne op og flere og flere blev vaccineret har vi genindført gebyret, da vi – og Danmark – nu igen lever i en mere normal hverdag.
Kan jeg gå på pause via app’en?

Det er desværre ikke muligt at gå på pause via vores app’en. Du kan gå på pause via Mit Fitness World eller ved henvendelser i dit center.

Hvordan stopper jeg min pause?

Du stopper din pause inde på Mit Fitness World under ”Medlemskab” ved at trykke på ”Annuller pause”. Du kan også henvende dig nede i centeret. 

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Hvordan forlænger jeg min pause?

Du forlænger din pause inde på Mit Fitness World. Vi anbefaler, at du først forlænger pausen den dag, din igangværende pause stopper. 

Hvis du vil forlænge pausen inden da, skal du trykke på ”Annuller pause” og herefter ”Opret pause”. Vær dog opmærksom på, at du stopper den igangværende pause med det samme 

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Opsigelse
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan selv både opsige eller sætte dit medlemskab på pause via Mit Fitness World under Medlemskab.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

OBS: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. 

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned. Hvis du har meldt dig ind på en kampagne, er det altid den gældende bindingsperiode i kampagnen, der bestemmer din opsigelsesperiode.

Hvordan annullerer jeg min opsigelse?

Hvis du ønsker at annullere din opsigelse, kan du gøre det på Mit Fitness World under "Medlemskab".

For at logge ind på Mit Fitness World skal du bruge din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord".

Hvorfor modtager jeg en opkrævning, når jeg har opsagt mit medlemskab i sidste måned?
Når du opsiger dit medlemskab, har du en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned. jf. vores medlemsbetingelser. Det betyder, at hvis du f.eks. opsiger d. 15. maj, stopper dit medlemskab d. 30. juni. Du kan selvfølgelig bruge dit medlemskab i hele perioden, som du også skal betale for. Og det er derfor, du har modtaget en opkrævning. Det kan også være, du har købt nogle produkter, efter vi har faktureret for den sidste måned, og dem vil du så modtage en opkrævning for senere hen.
Hvorfor skal jeg betale, når jeg ikke kan at træne?
Vi beder selvfølgelig ikke vores medlemmer om at betale, hvis de ikke kan træne. Du har adgang til vores centre i din opsigelsesperiode, som du har haft det i hele dit medlemskab.
Hvorfor bliver jeg stadig opkrævet, når jeg har opsagt min betalingsaftale?

Man kan ikke opsige sit medlemskab blot ved at stoppe sin betalingsaftale. Du kan opsige dit medlemskab på Mit Fitness World under ”Medlemskab”. 

Vær opmærksom på, at når du opsiger dit medlemskab, har du en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned. jf. vores medlemsbetingelser. 

Det betyder, at hvis du f.eks. opsiger d. 15. maj, stopper dit medlemskab d. 30. juni.

Jeg har opsagt mit medlemskab for flere måneder siden – hvorfor modtager jeg en opkrævning igen?
Du kan modtage en ekstra opkrævning, hvis du f.eks. har købt nogle produkter, efter vi har faktureret for den sidste måned. De køb vil du modtage en opkrævning for senere hen.
Jeg har opsagt mit medlemskab og betaler for en anden – hvorfor er det medlemskab ikke opsagt?
Alle medlemskaber er personlige. Det betyder, at selvom du opsiger dit eget medlemskab, så vil det ikke betyde, at de eventuelt andre medlemskaber, du betaler for, også bliver opsagt. Skal disse også opsiges skal det gøres separat.
Hvornår kan jeg opsige mit medlemskab?

Du kan altid opsige dit medlemskab. Det kan gøres via Mit Fitness World eller i et af vores centre. 

Jf. vores medlemsbetingelser er der løbende måned + én måned i opsigelsesperiode. Dette gælder både for dit hovedmedlemskab og eventuelle tillægsmedlemskaber.

Betaling
Hvordan får jeg oprettet en betalingsaftale?

Du får automatisk en betalingsaftale ved indmeldelse.

Skal du have ændret din betalingsaftale, kan du henvende dig i centeret, hvor de står klar til at hjælpe dig. 

Hvordan ændrer jeg i mine betalingsoplysninger?

Hvis du skal have ændret dine betalingsoplysninger, kan du tage fat i personalet i centeret, som står klar til at hjælpe dig.

Hvor finder jeg min regning?

Du finder dine regninger på Mit Fitness World under "Betalinger".

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Hvad gør jeg, hvis en anden skal betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab, som ikke behøver at være medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal I begge møde op i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med oprettelsen. I skal begge medbringe gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede. Betaleren hæfter eventuelle køb og ændringer af medlemskabet.

OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16. i måneden, sker ændringen først pr. næstkommende måned.

Hvornår bliver jeg opkrævet for mine køb?

Køb foretaget på medlemskortet opkræves sammen med din næste betalingsopkrævning. Hvis du betaler med PBS, vil køb du foretager efter d. 18. i måneden, som udgangspunkt først blive opkrævet pr. næstkommende måned.

Hvordan betaler jeg en faktura, der er forfalden?

Hvis du mangler at betale en faktura efter forfaldsdato kan du gøre det på flere måder:

 1. Mit Fitness World under "Betalinger"
 2. Via bankoverførsel til reg. nr.: 4928 og kontonr.: 4928008738. HUSK at tilføje dit medlemsnummer til overførslen. 

Du ligger ind med din mail og dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

 

OBS: Iflg. vores medlemsbetingelser forbeholder vi os retten til at udsende en rykkerskrivelse via e-kommunikation, hvis en opkrævning ikke betales rettidigt. 

Personlig træning
Hvordan finder jeg hjælp til personlig træning?

I Fitness World har vi vores egne uddannede personlige trænere, der står klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i Fitness World.

Hvordan tilmelder jeg mig et personligt træningsforløb?

Du kan læse mere om vores personlige træningsforløb, og hvad vi kan tilbyde dig her.

Hvordan bliver jeg kontaktet af en personlig træner?
Hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores personlige trænere, skal du tage fat i personalet nede i centeret.
Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om min aftale med Express Bank?

Hvis du har spørgsmål til din aftale med Express Bank skal du tage fat i dem. Du kan få fat i deres kundeservice her.

Hvor længe gælder mine PT-klip?

Gyldigheden på dine PT-klip afhænger af, hvilket forløb du har købt. Du kan se gyldighedsperioden på de forskellige forløb her.

Kan jeg få refunderet mine PT-klip?

Når du køber et PT-forløb hos os har du iflg. betingelserne 30 dages fortrydelsesret, såfremt forløbet er ubrugt.

Er forløbet taget i brug har du mulighed for at sælge dine klip videre til et andet aktivt medlem, hvis du ønsker det. Dette sker ved henvendelse til din personlige træner. Er PT-forløbet købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

Hvordan køber jeg et personligt træningsforløb i app'en?
Du kan købe dit næste træningsforløb ved at downloade og logge ind på vores app. Her kan du nemt finde din træner samt booke et træningsforløb eller en træningssession under "Personlig Træning".
Holdtræning
Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold i vores app eller via vores hjemmeside
 
Du kan finde inspiration til din holdtræning i vores holdunivers her! 
 
Husk at fremmøde via app’en senest 10 min. før holdstart.

Hvornår skal jeg senest fremmøde til et hold?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du fremmøde senest 10 minutter inden holdstart via vores app. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, skal du være opmærksom på, at din plads kan gå til et medlem, der står på venteliste. Du skal huske at fremmøde holdet, selvom du står på venteliste. 
 
Du kan ikke fremmøde efter holdstart og derfor heller ikke deltage.
 
Du skal være klar inde i eller uden for holdsalen ved holdstart, ellers kan man ikke være sikker på at få lov til at være med på trods af check ind osv.

Hvordan fungerer ventelister?

Hvis du tilmelder dig et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil på "Mit Fitness World" eller i vores app kunne se, hvor mange der er i kø foran dig. Får du en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, selvom du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten vil få de frie pladser, der eventuelt måtte være.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nye eller glemt kodeord".

Hvorfor kan det overhovedet betale sig at tilmelde sig et hold, selvom der er lang venteliste?

Da mange afmelder sig et par dage før holdet eller ikke møder op til holdet, kan det godt betale sig at tilmelde sig ventelisten, da der derfor stadig er god mulighed for at få en plads på holdet.

Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du har tilmeldt dig et hold og ikke fremmøder senest 10 minutter før holdstart eller får afmeldt dig holdet senest to timer før holdstart, vil du blive opkrævet et gebyr.

Hvorfor har jeg fået et gebyr, selvom jeg deltog på holdet?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du huske at fremmøde til holdet senest 10 minutter før holdstart.
 
Du undgår gebyret ved at fremmøde til dine hold via app’en senest 10 minutter før holdstart. 
 
Hvis du ikke husker at fremmøde til dine hold, vil du få et gebyr, da vi ikke kan registrere, om du har deltaget på holdet eller ej.

Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?

Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!

Hvordan afmelder jeg mig hold?

Hvis du er tilmeldt et hold, kan du afmelde dig inde på vores app. Du skal senest afmelde dig et hold to timer før holdstart. Afmelder du dig ikke inden to timer før holdstart og ikke møder op, vil du blive opkrævet et gebyr på 35 kr.

Hvornår kan jeg booke hold? 
Du kan løbende booke hold efterhånden, som de kommer på holdplanen. Tidspunktet afhænger af, hvilket medlemskab du har. Langt de fleste medlemmer kan booke hold tre uger før holdets starttidspunkt. Hvis du har et Core og Hold-medlemskab, kan du booke hold op til to uger inden holdets starttidspunkt. Har du et Premium- eller Plus-medlemskab kan du booke op til fire uger før holdets starttidspunkt. 
Hvor mange hold kan jeg booke?

For at give alle medlemmer mulighed for at få plads på vores hold, har vi sat en begrænsning på antallet af bookinger. Det betyder, at du som medlem maksimalt kan have 12 bookinger samtidigt – som Premium-medlem kan du have 16 samtidige bookinger. Så snart du har deltaget på et hold eller afmeldt et hold, kan du booke et nyt.

Får jeg en bøde, hvis jeg er på venteliste?

Hvis du fortsat er på venteliste, når der er under 2 timer til holdstart, kan du ikke få en bøde for ikke at møde op/fremmøde til holdet.

Jeg er på venteliste, hvornår kan jeg se, om jeg har fået en plads på holdet?

Når medlemmer med plads på holdet melder fra, så fyldes der løbende op med medlemmer fra ventelisten. Du vil få besked pr. mail om, at du nu har fået en plads på holdet.
 
Derudover vil der være endnu en chance for at få på plads på holdet, hvis du møder op i centeret og foretager check ind tidligst tidligst 90 minutter og senest 10 minutter før holdstart, da ventelisten aktiveres køres 10 minutter inden holdet starter.

Hvordan booker jeg squashbaner?

For at spille squash i Fitness World skal du enten købe det som et tillægsmedlemsskab, eller du kan betale fra gang til gang. 
 
Vi har squashbane i vores center på Christianshavn. For at komme i gang og booke baner kan du læse mere her!
 
OBS! Du skal ved squash-booking fremmøde i centeret senest 15 minutter før banetiden, og det er et krav, at du spiller i indendørssko med hvide såler.

ALL-IN
Hvordan fungerer ALL-IN?

Med ALL-IN kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra sortimentet i forbindelse med din træning.

Produkterne trækker du i vores hvide ALL-IN-automat, som er placeret i alle de centre, der tilbyder ALL-IN.

ALL-IN-produkterne kan løbende blive ændret, og der tages forbehold for udgåede og udsolgte produkter.

OBS: Du skal være minimum 15 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab. Vær opmærksom på, du skal have din betaler med ved oprettelsen.

Du kan læse mere om ALL-IN her!

Hvordan får jeg ALL-IN?

Du kan tilføje ALL-IN til dit medlemskab online på Mit Fitness World, i vores app eller i dit lokale center.

Hvordan får jeg ALL-IN med et forudbetalt medlemskab?

Det er muligt at tilkøbe ALL-IN til et forudbetalt medlemskab. Ved køb af ALL-IN betaler du for hele medlemskabsperioden, og det gælder uanset, hvornår du tilkøber det. ALL-IN kan af samme grund ikke opsiges, hvis det er købt til et forudbetalt medlemskab.

OBS: Til et forudbetalt medlemskab kan ALL-IN kun købes i dit lokale center.

Hvorfor kan jeg ikke få ALL-IN i mit center?

Der er enkelte centre, som ikke tilbyder ALL-IN. I disse centre er det ikke muligt at oprette ALL-IN eller få udleveret ALL-IN-produkter.

Jeg har trukket forkert produkt - hvad gør jer?

Du skal kontakte personalet i centeret, som kan hjælpe, så du kan få mulighed for at trække det korrekte produkt. Du skal tage kontakt til personalet, inden du forlader centeret, og emballagen må ikke være brudt. Du skal have taget kontakt til personalet, inden du trækker et nyt produkt, da du ellers vil blive opkrævet for dette.

 

Hvis der ikke er noget personale til stede, kan vi desværre ikke ombytte produktet.

Hvor kan jeg se månedens ALL-IN-sortiment?

Du kan se månedens sortiment ved at klikke her.

Hvor gammel skal man være for at kunne købe ALL-IN?
Man skal være 15 år før, man kan købe ALL-IN.
Hvad er ALL-IN og hvad koster det?
ALL-IN giver dig mulighed for at tage ét produkt pr. døgn fra ALL-IN-sortiment i forbindelse med din træning. I ALL-IN-sortimentet kan du vælge mellem forskellige protein- og energiprodukter, sportsdrikke eller en kold kildevand. Hver måned overrasker vi dig med et nyt produkt, som en del af ALL-IN-medlemskabet, måneden ud. Med medlemskabet kan du samtidig få 10% på udvalgt træningstilbehør. ALL-IN koster 119 kr. pr. md.
Mit Fitness World & App
Hvordan nulstiller jeg mit password?
 1. Hvis du har meldt dig ind online via vores hjemmeside, vil du få tilsendt en velkomstmail med din adgangskode. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis ikke du kan finde den.
 2. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du oprette en ny kode ved at klikke her!
Hvad gør jeg, hvis app'en er nede, og jeg ikke kan afmelde hold?

Oplever du problemer med at benytte vores app, så skal du benytte Mit Fitness World i stedet.

Hvordan logger jeg ind på app'en eller Mit Fitness World?

Første gang du logger ind på app'en, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Brugernavnet står på dit medlemskort, og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail, hvis du har meldt dig ind online.

Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du oprette en ny her!

Det er de samme oplysninger, du skal bruge for at logge ind på Mit Fitness World

Hvordan kan jeg vinde trofæer og hvor finder jeg dem?

I Fitness World kan du optjene trofæer ved din træning. Du kan se mere omkring de mange trofæer, og hvordan du optjener disse i vores app.

Vi håber, at det vil motivere dig yderligere til at få en god træning og opnå dine mål.

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Trofæerne finder du på Mit Fitness World og i vores app.

Hvordan kan jeg til- eller afmelde Fitness Worlds nyhedsbreve?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her!

Hvor ser jeg min træningshistorik?

Du kan se din træningshistorik i vores app under "Statistik" og inde på  Mit Fitness World.

 

Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres challenges?
Hver måned kan du deltage i sjove træningsudfordringer i Fitness World app’en, som motiverer dig til at fastholde de sunde vaner. Du tilmelder dig ved at downloade app'en og logge ind med dine brugeroplysninger. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du trykke på "Nyt eller glemt kodeord". Har du Android skal du downloade Google Fit inden du tilmelder dig. For at fuldføre challengen, skal du have din telefon på dig, mens du er aktiv. Dyrker du motion uden din telefon, skal du have et motionsur, der er tilkoblet til din sundhedsapp.
Hvad gør jeg, hvis challengen ikke virker?

Der kan være flere årsager til, at dine skridt ikke registreres korrekt i app'en. Vi har opstillet et par mulige løsninger på vores hjemmeside, som evt. kan hjælpe med at få app'en til at synkronisere. 

Find dem nederst på siden under "Spørgsmål og svar"  her.

Hvordan ser jeg jeres online træning på mit TV?

Du kan nemt tilgå alle vores træningsprogrammer via app'en, vores hjemmeside eller YouTube. 

Du kan streame alle vores træningsvideoer til dit TV, hvis du benytter Chromecast eller Apple TV.  

Hvis det er via en PC, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
•    Find den video, som du vil træne til på vores YouTube-kanal
•    Klik på de tre prikker oppe i højre hjørne
•    Vælg derefter din enhed

Hvis det er via en smartphone eller tablet, kan du slå Chromecast til ved at gøre følgende:
•    Hent og åben Google Home-app'en.
•    Tryk på Cast-knappen og vælg den enhed, du vil caste skærmen til
•    Du kan nu caste din online træning direkte på dit TV

For at slå dit Apple-TV til skal du gøre følgende:
•    Tænde dit Apple TV
•    På din iPhone åbner playeren i full screen
•    Derefter kommer Airplay-logoet frem på din iPhone
•    Klik på ikonet og du er i gang med vores online holdtræning

Hvorfor virker lyden ikke, når jeg streamer?
I modsætning til andre apps er der ingen lyd på vores træningsprogrammer, hvis din telefon er på lydløs. Sørg derfor for at have din telefon på lyd, inden du starter din træning.
Hvor kan jeg se, hvilke centre jeg har adgang til?
Som Plus-medlem er det muligt at se, hvilke centre du har adgang til via din Fitness World App. Klik på ikonet øverst i venstre hjørne og se dit centeroverblik. Du kan også finde centeroverblikket på Mit Fitness World.
Husets regler
Hvad er centerets åbningstider?

Åbningstiderne kan variere fra center til center. Find dit lokale center her og se åbningstiderne.

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Disse regler skal sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde "Husets regler" her!

Må jeg tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i Fitness World jf. vores medlemsbetingelser.

Hvad er reglerne for beklædning i centeret?

Se regler for beklædning i ”Husets regler" her!

Må jeg tage mit barn med til træning?

Læs mere om børn i centret i ”Husets regler" her!

Findes der børnerum og pasning i Fitness World?

I udvalgte centre findes der børnerum, hvor børn kan opholde sig, mens forældrene træner. Der tilbydes ikke pasning af børn i forbindelse med træning.

Se liste over centre med børnerum her. Husk at markere 'Børnerum' under 'Faciliteter'.

OBS: Ophold er på eget ansvar.

Sikkerhed i Fitness World
Førstehjælp
Stands ulykken
 • Stop eventuelle maskiner
 • Afspær området (stole, tasker el. lign.)
   
Vurder personen
 • Tjek frie luftveje
 • Tjek vejrtrækning
 • Tjek puls
   
Alarmér
 • Råb efter hjælp.
 • Ring til alarmcentralen - tryk 1-1-2
 • Følg anvisninger og svar på alarmcentralens spørgsmål
   
Hent hjertestarter
 • Nærmeste hjertestarter findes ved indgangen
   
Giv livreddende hjælp.
 1. Sikr vejrtrækning
  - Skab frie luftveje
  - Giv kunstigt åndedræt
   
 2. Sikr blodcirkulation
  - Stands blødninger
   
 3. Start hjertemassage
   

Det er vigtigt at hjertemassage ikke afbrydes for at hente hjertestarter eller andet.
 

Afbrydelse koster liv
 

Brug af hjertestarter
 • Placer elektroder på brystkasse
 • Tænd for maskinen
 • Følg den talende vejledning
   
Sikkerhed
 • Undgå berøring under analyse og stød
 • Ved fugtigt område - læg den tilskadekomne på tørt underlag
Brand og evakuering
Alarmér
 • Tryk på et af de røde brandtryk på væggen til brandalarmen (hvis sådan findes i centeret)
 • Er det i bemandingstiden? – så underret personalet
   
Oplys

Ring til alarmcentralen. Tryk 1-1-2 Fortæl, det brænder, og;

 • Hvem du er
 • At du ringer fra Fitness World ”Centernavn”
 • Hvad der er sket, hvad brænder og hvor det brænder
 • Om der er tilskadekomne eller personer i fare
   
Bekæmp
 • Vurdér branden – hvis du selv kan slukke branden med det tilstedeværende slukningsmateriel, så iværksæt brandbekæmpelse med centerets eget brandslukningsmateriel, medmindre der er risiko for personskade
   
Red

Bring personer væk fra farezonen - men udsæt ikke dig selv for fare ved at gøre dette
 

Gennemgå og meddel andre, at de skal forlade centeret i alle rum under følgende prioriteret rækkefølge;

 • Omklædning og toiletter
 • Holdsale/udstræk og fitnessområder
 • Personale og lagerrum
   
Evakuering
 • Evakuér fra centeret via nærmeste nødudgang markeret med lamper eller skilte
   
Begræns

Hvis muligt, uden risiko for personskade

 • Sluk for ventilationen
 • Luk alle vinduer og døre – men lås ikke
 • Flyt brandfarligt oplag (trykflasker, sprit)
 • Flyt biler og andet på centers udendørsareal der kan være til gene for brandvæsnet
   
Yd førstehjælp
 • Når I er i sikkerhed:
 • Tal roligt til folk
 • Bevar overblikket
 • Igangsæt livsreddende førstehjælp
 • Tilse andre tilskadekomne
 • Vis nærhed, omsorg og kontakt
   
Brandvæsen
 • Modtag brandvæsnet og fortæl indsatslederen, hvad du ved om situationen (hvor det brænder, om der er personer i bygningen, der ikke er kommet i sikkerhed, særlige farer f.eks. trykflasker el. kemikalier, adgangsvej)
 • Udlevér eventuel skitse over centeret til brandvæsnet
Personskade
Tilkald hjælp
 • Hvis du eller andre er kommet til skade, skal du forsøge at få fat på en anden person, som kan hjælpe dig
   
Stands ulykken
 • Stop eventuelle maskiner
 • Afspær området (stole, tasker el. lign.)
 • Hvis der er blødninger i forbindelse med ulykken, skal du straks sørge for at standse disse
   
Vurder skaden

Det en god idé at vurdere, om skaden er alvorlig og kræver lægehjælp

 • Er tilskadekomne ved bevidsthed og klarttænkende?
 • Er der bevægelighed omkring skaden?
 • Er der tydelige blødninger eller blå mærker i forbindelse med skaden?
   
Mindre skader
 • Tildæk sår og læsioner ved hjælp af bandage eller plaster (der forefindes førstehjælpskasse i receptionen)
 • Giv akut psykisk førstehjælp: tal roligt til den/de tilskadekomne
 • Underret personalet med henblik på hjælp og skadeanmeldelse
   
Alvorlige skader
 • Råb efter hjælp
 • Ring til alarmcentralen - tryk 1-1-2
 • Følg alarmcentralens anvisninger og svar på spørgsmål
   
Ambulance
 • Sørg for at en eventuel ambulance bliver modtaget ved indkørslen til centeret og vist vej til skadestedet
 • Sørg eventuelt for på forhånd at have åbnet nøddør
Konflikthåndtering

Hos Fitness World ønsker vi et godt psykisk og fysisk miljø
 

Hensigten med denne instruks er at give dig inspiration til at imødegå konflikter på en måde, der skaber tryghed.
 

Forebyggende foranstaltninger
 • Have vedvarende fokus på omgangstonen over for ansatte og andre medlemmer
 • At sætte fokus på muligheder og løsninger frem for problemer
 • Forebygge krænkelser via positiv sprogbrug og tydelig kommunikation
 • At påtale uhensigtsmæssig adfærd på en fattet og respektfuld måde
 • Udvise opmærksomhed overfor andres situationer, ikke passivitet
   
Hvad kan du gøre?

Hvis man vil nedtrappe en konflikt, skal man:

 • Tage ansvar
 • Fokusere på fremtidige muligheder
 • Tale i ’jeg-form’
 • Udforske den andens synspunkt
 • Anmode eller ønske
 • Konkretisere (give enkeltstående eksempler)
 • Tale roligt og lytte til ende
 • Bruge i imødekommende kropssprog: Se på den anden, nikke anerkendende
 • Fokusér på vedkommendes problem, ikke på attituden
 • Giv plads til reaktion, men værn altid om din og andres sikkerhed
   
Aggressiv konflikt

Skulle en konflikt vurderes til at kunne udvikle sig voldeligt skal du:

 • Skab fysisk rum og hold passende afstand (skranker opretholder en naturlig barriere).
 • Underret personalet eller tilkald anden hjælp
 • Vær opmærksom på kendetegn ved personen som eksempelvis: køn, højde, kropsbygning, alder, hår, hud, øjne, stemme/accent, forklædning, tatoveringer eller andre kendetegn, såsom briller, beklædning, taske, skægvækst m.m.
 • Diskret fjerne emner, der kan anvendes som våben eller kasteskyts
   
Hvad gør Fitness World

Vi accepterer ikke adfærd i vores centre, der kan opfattes som krænkende eller respektløs. Trusler og vold er et brud på ”Husets regler” og medfører straks bortvisning, medlemskab ophævet, og udelukkelse fra Fitness World.

 • Vores ansatte bliver alle uddannet i kommunikation og kropssprog
 • Alle centre er udstyret med overfaldsalarmer, der går direkte til det lokale politi
 • Alle Fitness World centre er udstyret med overvågning, som vi kun udleverer til politiet på politiets anmodning
   

Kontakt Medlemsservice

Fandt du ikke det, du søgte? Kontakt vores Medlemsservice:

Chat

Chat med os

Mandag - Torsdag fra 9:30 - 17:00

Fredage fra 9:30 - 16:00

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere ventetid på chatten.

Chat

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Vi har åbent for, at du kan live chatte med os alle hverdage fra 9:30 – 17 (fredage til kl. 16:30)
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

Formular

Skriv til os

Forventet svartid:

1 - 2 hverdage

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere svartid. 

Formular

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

E-mail

Skriv til os

Forventet svartid:

1 - 2 hverdage

 

Omkring d. 1. i måneden kan der være lidt længere svartid. 

E-mail

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Da e-mails kommer ind til os usorteret, vil svartiden i gennemsnit være længere end ved brug af kontaktformularen – i øjeblikket 8 - 10 arbejdsdage. Ønsker du hurtigere behandling, kan du skrive via formularen.
 
HUSK!
At skrive dit fulde navn, dit medlemsnummer og eventuelt også dit telefonnummer, så kan vi hurtigere komme retur med svar. Benyt denne e-mail adresse: fitnessworld-medlemsservice@dk.fitnessworld.com eller klik på knappen herunder.

FIND MOTIVATION TIL AT TRÆNE MED HJÆLP FRA VORES APP

Kom godt i gang med din træning ved at downloade app'en her: