Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Fitness World Medlemsservice


 
 
 

Spørgsmål & svar

Klik på et emne herunder - så finder du svaret

COVID-19 spørgsmål
Hvornår åbner I igen?

Vi genåbner vores centre på torsdag den 6. maj kl. 05.00 og glæder os meget til at byde ALLE vores medlemmer velkommen tilbage uanset alder. Vi har ansat personale til tjek af Corona-pas i hele åbningstiden.

Alle medlemmer modtager en mail med mere info i løbet af tirsdag den 4. maj.

I hvilket tidsrum kan jeg træne?
Vi har ansat ekstra personale, som kontrollerer Corona-pas i hele åbningstiden, i alle centre. Det betyder, at du kan træne i hele åbningstiden i alle vores centre.
Hvad sker der med mit medlemskab?

Dit medlemskab har været sat på pause i hele nedlukningsperioden og er i forbindelse med genåbningen torsdag d. 6. maj automatisk blevet aktiveret igen.

Jeg har betalt for december måned, hvor I lukkede ned, hvad sker der med betalingen?

Dét du måtte have betalt for lukkeperioden i december, vil blive kompenseret, når vi genåbner centrene.

Hvad betyder det, at jeg skal medbringe og fremvise gyldigt Corona-pas, når jeg skal træne?

Vi retter os altid efter myndighedernes retningslinjer og det betyder, at du skal fremvise Corona-pas, når du skal træne hos os: 
 

 • Negativt resultat af en Covid-19 test, der er højst 72 timer gammelt (regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget)
 • Positivt resultat af en Covid-19 test, der er mindst 14 dage gammelt og højst 8 måneder gammel (regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget)
 • Første vaccination, der er mindst 14 dage gammel og højst 42 dage gammel 
 • Et gennemført vaccinationsforløb mod Covid-19, der er højst 8 måneder gammel 
   

Der findes flere måder at fremvise gyldigt Corona-pas på:
 

 • Bruger du MinSundhed-app’en, sundhed.dk, bruger et printet Corona-pas eller bruger dokumentation fra de private testudbydere, skal du også fremvise gyldigt ID
 • Bruger du coronapas-app’en er der ikke krav om at fremvise ID. Du skal logge ind på app’en i forbindelse med fremvisning af dit corona-pas
   

Find eventuelt mere information her!

Skal jeg bære mundbind i centeret?

Fra mandag d. 14. juni 2021 er det ikke længere et krav fra myndighederne, at du skal benytte mundbind eller visir i Fitness World

Jeg er fritaget for test og mundbind – må jeg stadig komme i jeres centre?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer. Det betyder, at reglerne omkring corona-pas eller hvem, der er undtaget af særlige hensyn, er gældende ift.  myndighedernes retningslinjer. De nye retningslinjer omkring corona-pas, er gældende fra torsdag d. 6. maj. I fitness betyder det, at alle skal have en negativ test, der maks. er 72 timer gammel, eller et vaccinepas. Medlemmer, der er fritaget for test, er dog stadig velkomne i vores centre og skal ikke fremvise corona-pas. 
 
Kravet om corona-pas gælder ikke for følgende:

 • Børn under 15 år
 • Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test

Du kan finde Sundhedsstyrelsens information om, hvornår du kan være undtaget for test på deres hjemmeside her!

Hvordan forholder I jer til de nye restriktioner i forhold til hold?

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, sport og fitnessområdet.
 

 • Antallet af holddeltagere er sat til maks. 50 personer, ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for holdtræning
 • Husk altid at holde dig opdateret i app'en, om du er deltager eller om du er på venteliste
 • Du kan deltage på holdtræning som normalt og du skal ikke benytte mundbind under træningen
Hvor mange må der være i centeret ifølge de nye restriktioner?

Forsamlingsforbuddet ændrer ikke noget i forhold til adgangen til fitness. Vi følger - og har hele tiden fulgt - myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. Retningslinjerne siger, at der skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og ud fra dette har vi beregnet kapaciteten i de enkelte centre - lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Det betyder, at vi har god plads i vores centre og kan styre kapaciteten via vores indgange og systemer, når folk checker-in i centret eller booker hold, så vi altid ved, hvor mange der er i centret.

Hvad sker der, hvis en person smittet med Covid-19 har trænet i centret?
 • Vi bliver kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed, såfremt de finder det nødvendigt efter interview med den smittede og følger en, med Styrelsen, allerede aftalt proces
 • Vi registrerer alle kendte smittetilfælde i vores interne system og igangsætter straks vores interne processer
 • Hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed, at der i det konkrete tilfælde laves ekstra foranstaltninger, og eksempelvis midlertidigt lukkes områder ned, følges disse anvisninger straks
 • Vi ved, hvem som opholder sig i vores centre og hvornår, og vil bistå Styrelsen for Patientsikkerhed med oplysninger til brug i den konkrete situation
 • Vi anbefaler og opfordrer alle til at benytte appen SmitteStop


Vi har intensiveret vores rengøring og desinficering samt øget afstanden på hold og imellem maskiner i alle vores centre, ifølge de gældende anvisninger og anbefalinger fra myndighederne. Det betyder, at vi bl.a. løbende desinficerer centrale fysiske kontaktflader, samt dokumenterer vores rengøringsprocesser digitalt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været til træning og nu er smittet med Covid-19?

Hvis du er testet positiv med COVID-19, skal du følge Myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har ansvaret for smitteopsporing. Vi anbefaler, at du registrerer dig i Smitte Stop app’en og hvis du har opholdt dig i centret i perioden, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os.

Hvilke forholdsregler tager I i Fitness World i forhold til coronavirus?

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og anvisninger. Sundhedsstyrelsens hygiejneråd er gældende, og vi opfordrer vores medlemmer til at følge dem.
 
Find mere info her!

 

Hvilken type håndsprit bruger I?

I vores centre bruger vi håndesinfektionsmiddel og rengøringsmidler af mærket Diversey. Disse er 100 % plantebaserede og bionedbrydelige. 

Produkterne opfylder alle EN-standarder for desinfektion og kappebærende virus.

Hvordan desinficeres udstyret?

Produkter, der anvendes til desinfektion er alle testet og fundet effektive overfor kappebærende virus, som f.eks. den coronavirus, der forårsager COVID-19.

Se her hvordan du desinficerer udstyret før og efter træning.

Hvordan checker jeg ind på mit hold i app’en?

Du kan checke ind på dit hold via Fitness World app’en, når du er i centret. Se hvordan du gør her!

Jeg har ingen smartphone – hvordan checker jeg så ind til holdtræning?

Vi kan stadig håndtere check-in i centrene, hvis du ikke har en smartphone.

Kan jeg risikere at blive afvist i døren?

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer på området for fitness og træning. De gældende retningslinjer siger, at er skal være 4 kvm. pr. medlem i centret, og fra dette har vi beregnet kapaciteten/antal medlemmer samtidigt i de enkelte centre – lidt som man kender det fra dagligvarehandlen. Vi forventer ikke at opnå maks. kapacitet i centrene ud fra de beregninger, som vi har lavet, men skulle det opstå, så lukker vi midlertidigt for indgangen til centret, indtil kapaciteten er justeret. Vi anbefaler, at du træner uden for spidsbelastningen, og vi opfordrer til, at du kommer omklædt og tager bad derhjemme.

Indmeldelse
Hvordan melder jeg mig ind?

Du skal melde dig ind online – enten via vores app eller på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du spørge i centret.

(hvis der skal oprettes en anden betaler til dit medlemskab, skal både du og den, der skal betale møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede).

Du kan finde et overblik over vores centre og deres medlemskaber her!

Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret inden for bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Find dit lokale center og dets bemandingstider her

Hvor gammel skal jeg være for at træne i Fitness World?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede ved oprettelsen i centeret.
Både du og den, der skal betale skal møde op i centret – begge skal huske at medbringe billed-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf det på det ene fremgår CPR-nummer og på det andet et billede.

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Er du under 18 kan du melde dig ind i Fitness World ved at fremmøde i et af vores centre med en forælder eller værge, som skal stå som betaler for dit medlemskab.

Husk at medbringe gyldigt billede-ID ved indmeldelsen. Det kan enten være dit pas eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede.

Du kan finde mere information i vores her!

Hvordan kan det være, at jeg oplever problemer med at bruge mit betalingskort ifm. køb af medlemskab på jeres hjemmeside?
Hvis du oplever problemer ifm. betaling for nyoprettet medlemskab på vores hjemmeside, kan det skyldes, at dit kort ikke er aktiveret til internethandel jf. EU direktivet om øget sikkerhed ifm. handel på Internettet, som trådte i kraft i starten af 2021.

De fleste banker giver mulighed for at ”åbne/lukke” for, at et betalingskort kan benyttes til betaling på nettet. Dette er normalt noget, som håndteres på bankens hjemmeside eller i mobilbank/app.
Medlemskab
Hvad gør jeg, hvis mit medlemskort er blevet væk/stjålet?

Du skal blot henvende dig i dit lokale center, så vil de være behjælpelig med at blokere medlemskortet, så det ikke kan misbruges.

Bemærk, at du som betaler hæfter for tabet, indtil du har meldt medlemskortet stjålet til Fitness World.

Du kan få udstedt et nyt medlemskort mod et gebyr.

Hvordan foretager jeg køb på mit medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskort i receptionen samt automater i alle vores centre. Beløbet bliver opkrævet sammen med dit medlemskab. Du kan altid se dine køb på dine regninger under 'Betalinger' på "Mit Fitness World".

Hvordan flytter jeg mit medlemskab til et andet center?

Medlemskaber, som er tilknyttet ét bestemt center, kan flyttes til et andet center, som tilbyder det samme medlemskab. Der vil være et gebyr forbundet ved denne ændring.

Du kan flytte center ved at henvende dig til vores Medlemsservice.

Dette gælder ikke Fitness ALL eller Hold ALL-medlemskab, hvor du kan du træne frit i alle vores centre.

Hvordan ændrer jeg mine flex-centre, hvis jeg har et Flex-medlemskab?

Du kan henvende dig til vores medlemsservice - du kan enten ringe på telefon 8888-7616 eller skrive her: Medlemsservice, hvis du ønsker at ændre dine flex-centre. Der vil være et gebyr forbundet ved denne ændring.

Hvordan opgraderer/nedgraderer jeg mit medlemskab?

Du kan henvende dig til vores Medlemsservice, hvis du ønsker at opgradere eller nedgradere dit medlemskab. Der kan være et gebyr forbundet ved denne ændring.

OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af din betalingsaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning.

Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Man kan vælge at sætte sit medlemskab på pause i en periode på mellem 3 dage og op til 30 dage ad gangen og det kan du gøre via Mit Fitness World.

Hvis du ønsker det, kan du forlænge din pause, dog maksimalt med en måned frem fra den dag, du forlænger pausen. Du vælger altså selv længden på din pause - dog inden for de givne rammer. Når pausen stopper, starter medlemskabet automatisk op igen. Jf. vores medlemsbetingelser. Du kan altid mulighed for at stoppe pausen inden pausens slutdato – det kan gøres via Mit Fitness World

Det er i øjeblikket gratis at sætte medlemskabet på pause. 

Du logger ind på Mit Fitness World med din mail eller dit medlemsnummer og din kode. Kan du ikke huske din kode, skal du klikke på ”Nyt eller glemt kodeord”.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos Fitness World, kan du gøre det på følgende måder:

 1. Du kan gøre det fra "Mit Fitness World" under 'Medlemskab'
 2. Du kan skrive til Medlemsservice
 3. Du kan sende et brev til Fitness World, Egegårdsvej 61, 2610 Rødovre, Mrk. ”Opsigelse”

OBS: Du er ikke udmeldt, blot fordi du stopper din betalingsaftale. Opsigelse af dit medlemskab skal ske via en af de førnævnte muligheder og er bekræftet, så snart du modtager en bekræftelse på udmeldelsen. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke opsige dit medlemskab via telefonen.

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned. Hvis du har meldt dig ind på en kampagne, er det altid den gældende bindingsperiode i kampagnen, der bestemmer din opsigelsesperiode.

Betaling
Hvorfor er min regning højere end normalt?
Din regning dækker over perioden d. 06.05.2021-30.06.2021. Vi har ikke faktureret vores medlemmer i hele vores lukkeperiode. Dét, du måtte have betalt for lukkedagene i december, bliver modregnet regningen i juni.
Hvordan tilmelder jeg mig Betalingsservice?

Ved indmeldelse online, via Medlemsservice eller via din Netbank.

Du skal henvende dig til Medlemsservice, hvis din Betalingsservice-aftale ikke længere er aktiv, eller hvis du skal have ændret dine kontooplysninger.

Hvordan ændrer jeg i mine betalingsoplysninger?

For at ændre dine betalingsoplysninger skal du kontakte Medlemsservice.

Hvor finder jeg min regning?

Du finder dine regninger på "Mit Fitness World" under 'Betalinger'.

Hvad gør jeg, hvis en anden skal betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab, som ikke behøver at være medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal I begge møde op i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med oprettelsen. I skal begge medbringe gyldigt billede-ID i form af pas, kørekort eller to former for legitimation, hvoraf der på det ene fremgår CPR-nummer og det andet et billede. Betaleren hæfter eventuelle køb og ændringer af medlemskabet.

OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16. i måneden, sker ændringen først pr. næstkommende måned.

Hvornår bliver jeg opkrævet for mine køb?

Køb foretaget på medlemskortet opkræves sammen med din næste betalingsopkrævning. Hvis du betaler med PBS, vil køb du foretager efter d. 18. i måneden, som udgangspunkt først blive opkrævet pr. næstkommende måned.

Personlig træning
Hvordan finder jeg hjælp til personlig træning?

I Fitness World har vi vores egne uddannede personlige trænere, der står klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i Fitness World.

Holdtræning
Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold i vores app eller via vores hjemmeside
 
Du kan finde inspiration til din holdtræning i vores holdunivers her! 
 
Husk at fremmøde via app’en senest 10 min. før holdstart.

Hvornår skal jeg senest fremmøde til et hold?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du fremmøde senest 10 minutter inden holdstart via vores app. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, skal du være opmærksom på, at din plads kan gå til et medlem, der står på venteliste. Du skal huske at fremmøde holdet, selvom du står på venteliste. 
 
Du kan ikke fremmøde efter holdstart og derfor heller ikke deltage.
 
Du skal være klar inde i eller uden for holdsalen ved holdstart, ellers kan man ikke være sikker på at få lov til at være med på trods af check ind osv.

Hvordan fungerer ventelister?

Hvis du tilmelder dig et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil på "Mit Fitness World" eller i vores app kunne se, hvor mange der er i kø foran dig. Får du en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, selvom du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten vil få de frie pladser, der eventuelt måtte være.

Hvorfor kan det overhovedet betale sig at tilmelde sig et hold, selvom der er lang venteliste?

Da mange afmelder sig et par dage før holdet eller ikke møder op til holdet, kan det godt betale sig at tilmelde sig ventelisten, da der derfor stadig er god mulighed for at få en plads på holdet.

Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du har tilmeldt dig et hold og ikke fremmøder senest 10 minutter før holdstart eller får afmeldt dig holdet senest to timer før holdstart, vil du blive opkrævet et gebyr.

Hvorfor har jeg fået et gebyr, selvom jeg deltog på holdet?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du huske at fremmøde til holdet senest 10 minutter før holdstart.
 
Du undgår gebyret ved at fremmøde til dine hold via app’en senest 10 minutter før holdstart. 
 
Hvis du ikke husker at fremmøde til dine hold, vil du få et gebyr, da vi ikke kan registrere, om du har deltaget på holdet eller ej.

Hvordan booker jeg squashbaner?

For at spille squash i Fitness World skal du enten købe det som et tillægsmedlemsskab, eller du kan betale fra gang til gang. 
 
Vi har squashbane i vores center på Christianshavn. For at komme i gang og booke baner kan du læse mere her!
 
OBS! Du skal ved squash-booking fremmøde i centeret senest 15 minutter før banetiden, og det er et krav, at du spiller i indendørssko med hvide såler.

Hvordan afmelder jeg mig hold?

Hvis du er tilmeldt et hold, kan du afmelde dig inde på vores app. Du skal senest afmelde dig et hold to timer før holdstart. Afmelder du dig ikke inden to timer før holdstart og ikke møder op, vil du blive opkrævet et gebyr på 35 kr.

Hvornår frigiver I hold?

Vores hold bliver frigivet tre uger før holdets starttidspunkt. Det vil sige de løbende på dagen bliver frigivet afhængigt af holdets starttidspunkt.
 
Som Premium-medlem bliver holdene frigivet fire uger før starttidspunkt.

Hvor mange hold kan jeg booke?

For at give alle medlemmer mulighed for at få plads på vores hold, har vi sat en begrænsning på antallet af bookinger. Det betyder, at du som medlem maksimalt kan have 12 bookinger samtidigt – som Premium-medlem kan du have 16 samtidige bookinger. Så snart du har deltaget på et hold eller afmeldt et hold, kan du booke et nyt.

Får jeg en bøde, hvis jeg er på venteliste?

Hvis du fortsat er på venteliste, når der er under 2 timer til holdstart, kan du ikke få en bøde for ikke at møde op/fremmøde til holdet.

Jeg er på venteliste, hvornår kan jeg se, om jeg har fået en plads på holdet?

Når medlemmer med plads på holdet melder fra, så fyldes der løbende op med medlemmer fra ventelisten. Du vil få besked pr. mail om, at du nu har fået en plads på holdet.
 
Derudover vil der være endnu en chance for at få på plads på holdet, hvis du møder op i centeret og foretager check ind tidligst tidligst 90 minutter og senest 10 minutter før holdstart, da ventelisten aktiveres køres 10 minutter inden holdet starter.

ALL-IN
Hvordan fungerer ALL-IN?

Med ALL-IN kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra sortimentet i forbindelse med din træning.

Produkterne trækker du i vores hvide ALL-IN-automat, som er placeret i alle de centre, der tilbyder ALL-IN.

ALL-IN-produkterne kan løbende blive ændret, og der tages forbehold for udgåede og udsolgte produkter.

OBS: Du skal være minimum 15 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab. Vær opmærksom på, du skal have din betaler med ved oprettelsen.

Du kan læse mere om ALL-IN her!

Hvordan får jeg ALL-IN?

Du kan tilføje ALL-IN til dit medlemskab online på "Mit Fitness World" eller i dit lokale center.

Hvordan får jeg ALL-IN med et forudbetalt medlemskab?

Det er muligt at tilkøbe ALL-IN til et forudbetalt medlemskab. Ved køb af ALL-IN betaler du for hele medlemskabsperioden, og det gælder uanset, hvornår du tilkøber det. ALL-IN kan af samme grund ikke opsiges.

OBS: Til et forudbetalt medlemskab kan ALL-IN kun købes i dit lokale center.

Hvorfor kan jeg ikke få ALL-IN i mit center?

Der er enkelte centre, som ikke tilbyder ALL-IN. I disse centre er det ikke muligt at oprette ALL-IN eller få udleveret ALL-IN-produkter.

Mit Fitness World & App
Hvad gør jeg, hvis jeg mangler eller har glemt min adgangskode?
 1. Hvis du har meldt dig ind online via vores hjemmeside, vil du få tilsendt en velkomstmail med din adgangskode. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis ikke du kan finde den.
 2. Hvis du ikke kan huske din kode, så kan du oprette en ny kode ved at klikke her!
Hvad gør jeg, hvis app'en er nede, og jeg ikke kan afmelde hold?

Oplever du problemer med at benytte vores app, så er du nødsaget til at benytte "Mit Fitness World".

Hvordan logger jeg ind på app'en eller Mit Fitness World?

Første gang du logger ind på app'en, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Brugernavnet står på dit medlemskort, og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail, hvis du har meldt dig ind online.

Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du oprette en ny her!

Hvordan kan jeg vinde trofæer?

I Fitness World kan du optjene trofæer ved din træning. Du kan se mere omkring de mange trofæer, og hvordan du optjener disse i vores app.

Vi håber, at det vil motivere dig yderligere til at få en god træning og opnå dine mål.

Hvordan kan jeg til- eller afmelde Fitness Worlds nyhedsbreve?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her!

Husets regler
Hvad er centerets åbningstider?

Åbningstiderne kan variere fra center til center. Find dit lokale center her og se åbningstiderne.

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges, når du besøger vores centre. Disse regler skal sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde "Husets regler" her!

Hvad hvis jeg vil tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i Fitness World jf. vores medlemsbetingelser.

Hvad er reglerne for beklædning i centeret?

Se regler for beklædning i ”Husets regler" her!

Hvordan kan jeg tage mit barn med til træning?

Læs mere om børn i centret i ”Husets regler" her!

Findes der børnerum og pasning i Fitness World?

I udvalgte centre findes der børnerum, hvor børn kan opholde sig, mens forældrene træner. Der tilbydes ikke pasning af børn i forbindelse med træning.

Se liste over centre med børnerum her. Husk at markere 'Børnerum' under 'Faciliteter'.

OBS: Ophold er på eget ansvar.

Kontakt Medlemsservice

Fandt du ikke det, du søgte? Kontakt vores Medlemsservice:

Chat

Chat med os

Mandag - Torsdag fra 9:30 - 17:00

Fredage fra 9:30 - 16:30
 

Chat

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Vi har åbent for, at du kan live chatte med os alle hverdage fra 9:30 – 17 (fredage til kl. 16:30)
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

Formular

Skriv til os

Forventet svartid:

4 - 5 arbejdsdage

 

Formular

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Klik på spørgsmålstegnet i højre hjørne.

E-mail

Skriv til os

Forventet svartid:

8 - 10 arbejdsdage

 

E-mail

Husk, du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden.
 
Da e-mails kommer ind til os usorteret, vil svartiden i gennemsnit være længere end ved brug af kontaktformularen – i øjeblikket 8 - 10 arbejdsdage. Ønsker du hurtigere behandling, kan du skrive via formularen.
 
HUSK!
At skrive dit fulde navn, dit medlemsnummer og eventuelt også dit telefonnummer, så kan vi hurtigere komme retur med svar. Benyt denne e-mail adresse: fitnessworld-medlemsservice@dk.fitnessworld.com eller klik på knappen herunder.
 

FIND MOTIVATION TIL AT TRÆNE MED HJÆLP FRA VORES APP

Kom godt i gang med din træning ved at downloade app'en her: