Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Midlertidig nedlukning af FW centrene

Midlertidig nedlukning af FW centrene

Vi følger løbende udviklingen omkring COVID-19 og Sundhedsstyrelsens anvisninger og anbefalinger.

Det er fra myndighederne vurderet, at det i en periode er nødvendigt med yderligere restriktioner på en række områder for at begrænse smittespredningen.

Det betyder, at vores centre er midlertidigt lukket.

Hvad betyder det for dig som medlem?

  • Dit medlemskab sættes automatisk på pause i hele perioden 
  • Dit medlemskab aktiveres automatisk, når centrene åbner igen

Det betyder, at du som medlem ikke skal gøre noget aktivt.

Har du allerede selv sat dit medlemskab på pause, vil dit medlemskab blive aktiveret pr. den dato, du selv har valgt som stopdato for din pause – dog tidligst, når centrene genåbner. 

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Se mere på coronasmitte.dk og i spørgsmålene herunder

 

Spørgsmål & svar

Find udvalgte spørgsmål og svar herunder. Du har også mulighed for at finde endnu flere informationer om vores retningslinjer og gode træningsvaner, ved at klikke her!

Hvornår åbner I igen?
Vi kan desværre ikke sige noget om åbningsdatoen endnu. Ifølge regeringens seneste udmelding er 6. maj og 21. maj mulige genåbnings-datoer for fitnessbranchen. Men intet er sikkert, så vi vender tilbage med en fast dato, når vi kan.
Hvordan kan det være, at jeg ikke kan booke hold fra maj måned?
Da vi desværre ikke kender de konkrete retningslinjer i forbindelse med genåbningen af vores centre, har vi midlertidigt deaktiveret muligheden for holdbooking. Så snart, vi får klar udmelding fra myndighederne om, præcis hvordan vi kan åbne og hvad situationen er i forhold til holdtræning, så informerer vi selvfølgelig vores medlemmer.
Vi arbejder i øjeblikket på forskellige løsninger ift. holdtræning og bookinger, så vi bedst muligt kan hjælpe alle vores medlemmer godt i gang igen, når vi får muligheden for at genåbne.
Hvad sker der med mit medlemskab?
Dit medlemskab vil automatisk blive sat på pause uden beregning. Det betyder, at du ikke skal gøre noget aktivt. Når centrene genåbner, bliver dit medlemskab automatisk aktiveret igen.
Jeg er på pause, som slutter mens I holder lukket. Skal jeg gøre noget?
Hvis du er på pause, og pausen er sat til at slutte inden for lukkeperioden, sørger vi for at forlænge den, så du er på pause i hele den periode, vi måtte holde lukket.
Jeg har betalt for december måned, hvor I lukkede ned, hvad sker der med betalingen?
Dét du måtte have betalt for lukkeperioden i december, vil blive kompenseret, når vi genåbner centrene.
Bliver jeg opkrævet for medlemskab, mens centrene er lukkede?
Vi opkræver ikke for den tid, vores centre er lukkede. Vi begynder at opkræve for medlemskabet, når vi genåbner centrene.

Lav stuen om til din helt egen holdsal

Træn med Fitness Worlds instruktører hjemme i din stue, når det passer dig! Så kan vi træne sammen hver for sig og stadig holde fast i de sunde vaner.