Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Nu gælder det din sundhed

Vi vil gerne hjælpe dig til at bevæge dig lidt mere 
For nylig blev det slået fast i Sundhedsstyrelsens rapport ”Danskernes Sundhed”, at vi i Danmark bevæger os for lidt. Omkring en tredjedel af os er mindre fysisk aktive end Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler. Og lige over halvdelen – 51 procent – af os er moderat overvægtige samtidig med, at andelen af danskere, der kan betegnes som ”svært overvægtige”, stiger.

Overvægt kan være farligt
Overvægt kan give øget risiko for kræft, diabetes og hjerte-kar sygdomme og kan forringe livskvaliteten hos den enkelte. Derfor er vi nødt til at gøre noget! Nu gælder det din sundhed. 

Derfor inviterer vi dig, der ikke allerede er medlem af Fitness World, med et BMI på 30* eller derover med til træning kvit og frit i 3 måneder. Du kan indløse tilbuddet fra den 20. marts t.o.m. den 30 april 2018.  Medlemskabet stopper automatisk efter 3 måneder.

FIND DIT CENTER HER

Kom og få målt dit BMI

– måske kan du træne gratis!

Vi ved godt, at sådan et tilbud ikke gør det alene. Vejledning, nye kostvaner, ja, en ny livsstil med mere daglig motion er vejen til at tabe sig. Vi håber, at denne mulighed kan give dig blod på tanden og lyst til at kigge forbi et af vores mange centre. Her står vores dygtige personale klar til at tage imod dig - inden for bemandingstiden - og hjælpe dig med at få en måling på vores Bodytracker; en avanceret vægt, der kan tracke din træningsudvikling. Her vil du få målt dit BMI, og hvis dit BMI er på 30 eller derover, kan du benytte dig af vores tilbud.

Find dit nærmeste Fitness World center og tjek om centret har en Bodytracker:

FIND BODYTRACKER

OBS: Hvis dit lokale center ikke har en Bodytracker, foreslår vi, at du prøver et center i nærheden. 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om tilbuddet, så henvend dig i dit lokale Fitness World center, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.

Vi glæder os meget til at se dig!

 

* 3 mdr. gratis træning kan indløses i perioden fra d. 20/3 t.o.m. d. 30/4 2018. Kræver, at du har et BMI på 30 eller derover. Tilbuddet kan kun indløses ved personligt fremmøde i et af vores Fitness World centre inden for bemandingstiden og gælder kun nyoprettelser. Medlemskabet udløber automatisk.