Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Deltag i Danmarks største forhindringsløb sammen med Fitness World!

Som medlem i Fitness World får du nu en unik mulighed for at forberede og træne op til Danmarks største OCR løb Nordic Race. Via Fitness World app’en kan du hente specialudviklede Nordic Race træningsprogrammer

Tilmeld dig Fitness Worlds helt eget heat og få 25 % rabat på billetten, samt en unik Fitness World x Nordic Race T-shirt. 

Tilmeld dig her

I Fitness World gør vi os umage med at skabe den bedste træningsoplevelse for dig. Igen i år har vi et samarbejde med Nordic Race, og vi er stolte af, at kunne tilbyde dig en unik mulighed at træne op til Nordic Race sammen med os! 

Nordic Race afholder hvert år OCR-forhindringsløb. OCR (Obstacle Cource Racing) er den hurtigst voksende sport i USA og har indtaget Norden med storm. Nordic Race havde sidste år et deltagerantal svarende til Copenhagen Marathon. Ligesom at alle er velkomne hos os i Fitness World er Nordic Race også for alle, hvilket er en af forcerne ved netop denne type løb. 

Uanset om målet er at gennemføre løbet i en god tid eller bare have en sjov og udfordrende dag med vennerne, bliver det en sjovere oplevelse, hvis du har trænet i Fitness World regelmæssigt, og måske endda gennemført vores skræddersyede Nordic Race træningsprogram.  

Gør det til en oplevelse og udfordring med vennerne, hvor alle kan være med. Nordic Race er det perfekte hold løb, hvor I dyster sammen eller mod hinanden. Så saml dit hold og tag udfordringen sammen, til en inspirerende og underholdende dag.

Til alle Nordic Race løb vil du møde Fitness Worlds egen forhindring ved navn ”Caps Climb”. Se med i videoen herunder, hvor deltagerne på Amager Strandpark sidste år forsøgte at bekæmpe Caps Climb.


Løb sammen med Fitness World

Løb med dine venner og de mange hundrede Fitness World medlemmer. Du får som medlem af Fitness World 25 % rabat på din billet ved at tilmelde dig Fitness World heatet.

Tilmeld dig her

Alle der tilmelder sig Fitness World heatet får også en unik Fitness World x Nordic Race T-shirt. Alle kan løbe med i Fitness World heatet – det er dog kun Fitness World medlemmer, som får rabat på billetten ved visning af et gyldigt medlemskort. 

Hent et 4 ugers træningsprogram og træn op til Nordic Race 

Der er en stor variation i de forhindringer du kommer igennem under løbet og derfor har vi et 4-ugers træningsprogram i Fitness World app’en, som kombinerer nogle grundlæggende øvelser der hjælper dig til at blive klar til Nordic Race. Med træningsprogrammet vil du blive udfordret på din udholdenhed, styrke og teknik. 

Træningsprogrammet vil være tilpasset dit niveau og træningshyppighed via tre spørgsmål som du skal besvare, inden du starter. Du kan udføre træningsprogrammet i alle Fitness World centre. 

Hvis du ikke allerede har Fitness World app’en, så hent den her!

Om løbet

  • Rutens længde er 5 km med 30 forskellige forhindringer undervejs
  • Det foregår 3 steder i Danmark - to i København og ét i Aarhus
  • Alle kan være med
  • De fleste løber sammen i teams og venter på hinanden undervejs
  • Der er garanti for vand, mudder og højder, men man er ikke tvunget til at gennemføre alle forhindringer

Saml dit team og træn op til Nordic Race i Fitness World!