Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Deltag i Danmarks største forhindringsløb sammen med Fitness World!

Som medlem i Fitness World får du nu en unik mulighed for forberede og træne op til Danmarks største OCR løb Nordic Race. Via Fitness World App’en kan du hente specialudviklede Nordic Race træningsprogrammer i app’en. Samtidigt kan du optjene 20% rabat på din billet og indløse Nordic Race trofæer.

I Fitness World gør vi os umage med at skabe den bedste træningsoplevelse for dig. I år har vi lavet et integreret samarbejde med Nordic Race, og vi er stolte af, at kunne tilbyde dig en unik mulighed at træne op til Nordic Race sammen med os! 

Nordic Race afholder hvert år OCR-forhindringsløb. OCR (Obstacle Cource Racing) er den hurtigst voksende sport i USA og har indtaget Norden med storm. Nordic Race havde sidste år et deltagerantal svarende til Copenhagen Marathon. Ligesom at alle er velkomne hos os i Fitness World er Nordic Race også for alle, hvilket er en af forcerne ved netop denne type løb. 

Uanset om målet er at gennemføre løbet i en god tid eller bare have en sjov og udfordrende dag med vennerne, bliver det en sjovere oplevelse, hvis du har trænet i Fitness World regelmæssigt, og måske endda gennemført vores skræddersyede Nordic Race træningsprogram. Gør det til en oplevelse og udfordring med vennerne, hvor alle kan være med. Nordic Race er det perfekte hold løb, hvor i dyster sammen eller mod hinanden. Så saml dit hold og tag udfordringen sammen, til en inspirerende og underholdende dag.

HENT ET 4 UGERS TRÆNINGSPROGRAM OG TRÆN OP TIL NORDIC RACE (HENT DET FRA UGE 11)

Der er en stor variation i de forhindringer du kommer igennem under løbet og derfor har vi et 4-ugers træningsprogram i Fitness World app’en, som kombinerer nogle grundlæggende øvelser der hjælper dig til at blive klar til Nordic Race. Med træningsprogrammet vil du blive udfordret på din udholdenhed, styrke og teknik.

Træningsprogrammet vil være tilpasset dit niveau og træningshyppighed via tre spørgsmål som du skal besvare, inden du starter. Du kan udføre træningsprogrammet i alle Fitness World centre. 

Hvis du ikke allerede har Fitness World app’en, så hent den her!

TRÆN DIG TIL RABAT OG ET COOL TROFÆ

Du har mulighed for at få rabat på din billet til Nordic Race enten på Amager Strandpark i København eller Hasle Bakker i Århus. Billetprisen er 575 kroner. I hele marts og april kan du på app’en tilmelde dig to challenges afhængig af, hvor meget du ønsker at udfore dig selv:

  • Level 1:  Træn 8 gange inden den 30. april og få 10% rabat på din billet. 
  • Level 2:  Træn 12 gange inden den 30. april og få 20% rabat på din billet. 

Alle der gennemfører en challenge vil få én unik rabatkode til køb af billet til Nordic Race (billetpris: 575 kr.). Denne rabatkode kan bruges én gang til enten Nordic Race løb på Amager Strandpark den 18/5/19 eller Hasle Bakker i Århus den 22/6/19. 

Rabatkoden vil være synlig i app’en efter d. 30. april. Gå ind i challenges, tryk på ikonet øverst i højre hjørne og find den Nordic Race challenge, du har gennemført.

Hvis du både har tilmeldt og gennemført level 1 og level 2 challenge, vil du kun modtage én rabatkode på 20 %.

Har du allerede købt din billet? Brug i stedet din rabatkode i Nordic Races webshop og få tuned dit outfit til løbet.

INDLØS DIT TROFÆ

Vi kender den gode følelse af at nå sine mål. Som personlig motivation og bevis på, hvor sej du har været, vil du modtage et trofæ i app’en, når du har tilmeldt dig ét eller flere af Nordic Race løbene i år. 

Indløs dit trofæ via Mit Fitness World. Tryk på trofæer og indtast dit ordre id på købet. Når du har gjort dette, vil vi gå i gang med at støbe dit trofæ og du vil snart kunne se det i din Fitness World app. 

OM LØBET:

  • Rutens længde er 5 km med 30 forskellige forhindringer undervejs
  • Det foregår 3 steder i Danmark - to i København og ét i Aarhus
  • Alle kan være med
  • De fleste løber sammen i teams og venter på hinanden undervejs
  • Der er garanti for vand, mudder og højder, men man er ikke tvunget til at gennemføre alle forhindringer

Saml dit team og træn op til Nordic Race i Fitness World!

KØB BILLETTER HER:

Køb billet til Amager Strandpark den 18. maj:

Amager Strandpark

Køb billet til Hasle Bakker den 22. juni:

Hasle Bakker

Under trin 6 (Betaling) kan du indtaste din rabatkode.