Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Danmarks største fitnesskæde med 179 centre

Om Fitness World

I 2005 åbnede vi vores første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg. Fitness World var de første til at eliminere de lange bindingsperioder, som var standarden i Danmark. Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år. 

179 Fitness World centre i Danmark

I dag, mere end 14 år senere, har vi ca 179 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Foruden, at der altid ligger et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så gør størrelsen det også muligt for os at tilbyde et langt bredere holdudbud, nogle langt federe faciliteter og en meget længere række medlemsfordele end vores konkurrenter.

179

Centre i Danmark

1.000.000+

Downloads af vores App

470.000+

Medlemmer lige nu

80+

Hold du kan tilmelde dig

Fitness Worlds mission - Sundhed for alle

Vores mission er at gøre befolkningen sundere, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af hvor du bor, arbejder eller opholder dig.

Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe en sund krop via et stort udbud indenfor fitness. For os er fitness ikke bare at være fit, men sundhed i bredeste forstand.