Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Om Fitness World

Velkommen til om Fitness World. I 2005 åbnede vi vores første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg. Fitness World var de første til at eliminere den lange bindingsperiode på seks måneder, som var standarden i Danmark. Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år. 

I dag, mere end 10 år senere, har vi over 150 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 3.500 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Taktikken med at åbne så mange centre, er uden tvivl en af de primære årsager til, at Fitness World i dag er blevet den absolut mest foretrukne fitnesskæde i Danmark. Foruden, at der altid ligger et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så gør størrelsen det også muligt for os at tilbyde et langt bredere holdudbud, nogle langt federe faciliteter og en meget længere række medlemsfordele end vores konkurrenter.

TILMELD DIG I DAG

FITNESS WORLDS MISSION - SUNDHED FOR ALLE

Siden starten i 2005 har vi i Fitness World bestræbt os på at inspirere så mange som muligt til en sundere tilværelse. Vi ser vores fitness centre som en rugekasse for fysisk og social velvære og væksthus for nye sunde vaner og mentalt overskud. 

Nogle træner som en del af en aktiv livsstil. Andre for at vokse de rigtige steder. Nogle træner for at være sammen med andre. Andre vil bare gerne være alene. Der skal være plads til forskelle og rummelighed. Alle skal kunne være med. Uanset alder, bankbog, og fysisk formåen. Det er sundheden, der binder os alle sammen.

Du kan læse mere om Fitness World i årsrapporten.

OM FITNESS WORLD - Årsrapport 2017

Download