Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Personlig træner

OM PERSONLIG TRÆNING

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder uden held? I Fitness World tilbyder vi personlig træner på et højt niveau. Alle personlige trænere er certificerede og derudover er der også personlige trænere med en baggrund som fysioterapeut, bachelor/kandidat i idræt og kostvejleder.

Personlig træning er for alle! Alt fra studerende til pensionist, fra arbejdsløs til direktør, fra slap til stærk og tyk til tynd. Målene kan være så forskellige som et ønske om mere sundhed, vægttab, mere styrke, større muskler, eller blot et ønske om at være mere tilfreds med det man ser i spejlet.

Uanset dit mål har vi i Fitness World forskellige typer af personlige trænere, der hver især har specialiseret sig i forskellige retninger og som brænder for at hjælpe netop dig med at nå dit mål. Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

BOOK EN KONSULTATION TIL 0 KR. 

Spar 10% på personlig træning i september *

*) Tilbuddet gælder udvalgte personlige træningsforløb. Gratis konsultation og skriftlig aftale om et personligt træningsforløb skal foretages senest d. 30. september 2018 for at opnå 10% rabat. Dette gælder også ved ratebetaling via Ekspres Bank. Book din gratis konsultation nu eller henvend dig i receptionen for at blive ringet op af en personlig træner og aftal nærmere om en gratis konsultation.

Rabatten gælder på alle forløb ved køb af min. 8 sessioner. Pris fra 3.975 kr. (spar 441 kr.)

Hør mere om de forskellige forløb samt priser i dit lokale center.