Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Sundere, stærkere, hurtigere?

Personlig træning - få vist vejen til dine mål

Personlig træning er for alle

- uanset hvad dit mål er

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål. Altid med udgangspunkt i dig og dine behov, som du kan støtte dig til, når du mangler motivation, inspiration og fornyelse i din træning. Uanset hvad dit mål er, vil din personlige træner vise dig vejen til, hvordan du kommer lige netop derhen, hvor du gerne vil.

Book en gratis konsultation

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder uden held? I Fitness World tilbyder vi personlig træning på et højt niveau.

Book en gratis konsultation og hør mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.

Kom godt fra start med et træningsforløb

Vores GET STARTED forløb er til dig, som har mindre eller ingen erfaring med træning og har brug for at blive klædt på til at klare træning på egen hånd. Du får din helt egen personlige træner, som guider og støtter dig i at nå dine mål.

GET STARTED forløbene er uden tvivl den oplagte mulighed for dig, som ønsker at komme godt fra start med din træning. Læs mere om, hvad de enkelte GET STARTED forløb dækker over nedenfor.

Get Started LIGHT

2 uger (4 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt overordnet på til at klare træning på egen hånd inden for kort tid.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 2 uger (4 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en indledende samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet en kropsanalyse via vores bodytracker, hvor du sammen med din personlige træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Din personlige træner guider dig til et hensigtsmæssigt træningsprogram i Fitness World’s app, og træner programmet igennem sammen med dig, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 3 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 3 uger efter første session.

Get Started SUPER

4 uger (8 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt grundigt på til at komme godt fra start med din træning.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 4 uger (8 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en dybdegående samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet. Sammen ser I også på, hvilken type træning der er motiverende for dig.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret, og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne i centret på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet kropsanalyser via vores bodytracker, hvor du sammen med din træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Ud fra dine mål og behov, tilrettelægger din personlige træner et individuelt forløb til dig med et træningsprogram af fire ugers varighed. Sammen træner i programmet igennem, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Til sidst i forløbet følger din personlige træner op på dine resultater sammen med dig.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 6 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 6 uger efter første session.

Get Started MAX

8 uger (16 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt grundigt på til at komme godt fra start med din træning samt ekstra sparring.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 8 uger (16 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en dybdegående samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet. Sammen ser I også på, hvilken type træning, der er motiverende for dig.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret, og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet kropsanalyser via vores bodytracker, hvor du sammen med din træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Ud fra dine mål og behov, skræddersyer din personlige træner et individuelt forløb til dig med to træningsprogrammer af fire ugers varighed. Sammen træner i programmet igennem, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Løbende i forløbet følger din personlige træner op på dine resultater sammen med dig.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 12 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 12 uger efter første session.

Bodytracker

Bodytrackeren giver dig et overblik over din:

- Kropsvægt
- Body mass index
- Fedtprocent
- Muskelmasse.

Ved løbende at hoppe op på bodytrackeren får du en gratis kropsanalyse, hvor du kan følge din træningsudvikling og få indsigt i, om du skal tilpasse din træning for at nå dine mål.

Kom på App'en

Via vores træningsprogram som ligger i App'en sikrer vi dig en god start på din træning.

Følg din udvikling og få et samlet overblik over dine træningsaktiviteter.

Har du brug for lidt mere information?

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?
Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker. Personlig træning er for alle, uanset hvad dit mål er. I tæt samarbejde med dig, vil din personlige træner kunne vise dig vejen til, hvordan du kommer lige netop derhen, hvor du gerne vil.
Hvordan kommer jeg i gang med en personlig træner?
Den bedste måde at komme i gang med personlig træning på, er ved at booke en gratis konsultation hos en personlig træner. En personlig træningskonsultation er en oplagt mulighed for dig at få afklaring og inspiration til, hvad personlig træning kan gøre for dig og hvordan du gennem et træningsforløb med en personlig træner vil kunne nå dine mål. Book en gratis konsultation her!
Hvilke forløb kan jeg vælge imellem?
I Fitness World har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige personlige træningsforløb alt afhæng af, hvad dit mål er.

Har du ingen eller mindre erfaring med træning, anbefaler vi, at du vælger et af vores Get Started forløb, som er udviklet særligt til dig, som ønsker at komme godt fra start. Find Get Started forløb her!

Du har også mulighed for at vælge et forløb, som ikke har et overordnet tema, men hvor du i stedet vælger forløbet ud fra, hvor mange gange du ønsker at træne i ugen, og hvor mange uger du ønsker at være i forløb. Find oversigt med træningsforløb her!

Uanset hvilket forløb du vælger, vil din personlige træner altid tilrettelægge forløbet ud fra dine mål og behov, så det passer til lige netop dig.
Hvordan booker jeg en tid hos en træner?
Når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke en tid hos en træner via Fitness World app’en under ”Booking” og ”Personlige trænere”. Her kan du vælge, om du søge efter en personlig træner tid i et bestemt center eller hos en specifik træner.
Hvad gør jeg, hvis jeg er nødt til at aflyse en tid hos en træner?
Skulle du mod forventning have behov for at aflyse en planlagt tid med din træner, kan du nemt aflyse den via FW app’en, samme sted som du bookede. Bemærk, aflyser du en tid, hvor der er under 24 timer til, vil den blive trukket fra dit forløb.
Hvor lang tid har jeg til at holde mit forløb?
Gyldigheden på dit forløb afhænger af, hvilket forløb du har valgt. Jo længere dit forløb er, desto længere vil gyldigheden på dit forløb være. Gyldighedsperioden starter fra din første afholdt session. Du kan se gyldigheden på de forskellige forløb her.

Bliv medlem i Fitness World

Er du ikke allerede medlem i Fitness World, så skynd dig at tilmelde dig herunder.

Det er let at komme igang

Find dit lokale Fitness World center

Vælg din pris og medlemskab

Hop i træningstøjet og start

Priser fra 179 kr./md.