Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Personlig træning

Personlig træning er for alle

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine mål - altid med udgangspunkt i dig og dine behov.

Vores personlige trænere sørger for trygge rammer, mens du er i centret.
De sikrer fortsat, at alt udstyr er sprittet af både før og efter brug, samt at I holder god afstand til de øvrige medlemmer, mens I træner. 
 

Book en gratis konsultation

Få succes med din træning med en personlig træner

Få en gratis og uforpligtende samtale med en personlig træner og hør, hvad han eller hun kan gøre for dig.

Kom godt fra start med et personlig træningsforløb

Få en god start på din træning med vores GET STARTED forløb.

Du får din helt egen personlige træner, som guider og støtter dig i at nå dine mål og sørger for, at du er i trygge hænder hele vejen.

En verden af muligheder

TÆT PÅ PERSONLIG TRÆNING
Hør medlemmer og personlige trænere fortælle deres historie.
Læs mere
GRATIS SAMTALE
Book en gratis konsultation og oplev hvad personlig træning kan gøre for dig.
Læs mere

En del af dit abonnement

FÅ EN GOD START
Har du mindre erfaring med træning, så er vores GET STARTED forløb sikkert noget for dig.
Læs mere
PERSONLIGT TRÆNINGS-FORLØB
Uanset hvad dit mål er og hvor meget sparring, du ønsker, så har vi et forløb
Læs mere
FØLG DIN UDVIKLING
Prøv Bodytrackeren i dit center og følg din træningsudvikling.
Læs mere
TRÆNINGS-PROGRAM
Hent FW app’en og få adgang til vores træningsprogrammer.
Download app'en

En del af dit abonnement

MEDLEMS-BETINGELSER
Medlemsbetingelser for personlig træning i Fitness World.
Læs mere

Personlig træning handler om dig

Kom tæt på personlig træning

Personlig træning er meget mere end bare træning. Se videoen med Brian, som ved hjælp af sin personlige træner fik fornyet motivationen til at nå sine mål. Hør også Tina fortælle, hvordan hendes personlige træner hjalp hende på rette spor igen efter en bilulykke.

Få en gratis samtale med en personlig træner

Mødet med en personlig træner kan hjælpe dig til at finde motivationen til at nå dine mål. Du bliver klogere på, hvordan et personligt træningsforløb ville forme sig for dig, så du når lige derhen hvor du gerne vil.

Kom godt fra start med personlig træning

Vores GET STARTED forløb er til dig, som har mindre eller ingen erfaring med træning og har brug for at blive klædt på til at klare træning på egen hånd. Har du allerede god erfaring med træning, kan du med fordel vælge et af vores mange andre forløb.
 

Get Started LIGHT

2 uger (4 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt overordnet på til at klare træning på egen hånd inden for kort tid.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 2 uger (4 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en indledende samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet en kropsanalyse via vores bodytracker, hvor du sammen med din personlige træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Din personlige træner guider dig til et hensigtsmæssigt træningsprogram i Fitness World’s app, og træner programmet igennem sammen med dig, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 3 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 3 uger efter første session.

Get Started SUPER

4 uger (8 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt grundigt på til at komme godt fra start med din træning.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 4 uger (8 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en dybdegående samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet. Sammen ser I også på, hvilken type træning der er motiverende for dig.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret, og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne i centret på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet kropsanalyser via vores bodytracker, hvor du sammen med din træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Ud fra dine mål og behov, tilrettelægger din personlige træner et individuelt forløb til dig med et træningsprogram af fire ugers varighed. Sammen træner i programmet igennem, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Til sidst i forløbet følger din personlige træner op på dine resultater sammen med dig.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 6 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 6 uger efter første session.

Get Started MAX

8 uger (16 sessioner á 50 min.)

Hvem er dette forløb til?
Dette forløb er for dig, som ikke har erfaring med træning og har brug for at blive klædt grundigt på til at komme godt fra start med din træning samt ekstra sparring.

Hvad indeholder forløbet?
Med dette forløb får du en personlig træner, som du træner og sparrer med i 8 uger (16 sessioner á 50 min.).

Forløbet starter med en dybdegående samtale, hvor du sammen med din personlige træner afdækker dine mål og behov samt afstemmer, hvad der er muligt at opnå med forløbet. Sammen ser I også på, hvilken type træning, der er motiverende for dig.

Din personlige træner giver dig en rundvisning i centret, og introducerer dig til det gængse træningsudstyr, så du føler dig tryg ved at træne på egen hånd.

Hvis du ønsker det, kan du få lavet kropsanalyser via vores bodytracker, hvor du sammen med din træner gennemgår resultatet f.eks. din vægt, BMI, fedtmasse mm. og hvordan du kan bruge informationen fremadrettet i din træning.

Ud fra dine mål og behov, skræddersyer din personlige træner et individuelt forløb til dig med to træningsprogrammer af fire ugers varighed. Sammen træner i programmet igennem, så du føler dig sikker i, hvordan du udfører de forskellige øvelser.

Løbende i forløbet følger din personlige træner op på dine resultater sammen med dig.

Forløbets gyldighed
Forløbet er gyldigt i 12 uger fra første session. Det betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 12 uger efter første session.

Få styr på din træning

Bodytracker

For kun ekstra 9 kr./md. kan du også tracke din udvikling på følgende parametre:

- Kropsvægt
- Body mass index
- Fedtprocent
- Muskelmasse
- Hvilestofskifte
- Talje-/hofte-ratio
- Fedtmasse
- Fedtfrimasse
- Kropsvand

Opsigelse er løbende måned + 1 måned via app'en.

Bemærk:
Kropsvægt, body mass index, fedtprocet og muskelmasse automatisk er en del af Plus-medlemskabet eller medlemskaber købt før d. 27. oktober 2021.

Kom på App'en

Via vores træningsprogram som ligger i App'en sikrer vi dig en god start på din træning.

Følg din udvikling og få et samlet overblik over dine træningsaktiviteter.

Har du brug for lidt mere information?

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?
Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker. Personlig træning er for alle, uanset hvad dit mål er. I tæt samarbejde med dig, vil din personlige træner kunne vise dig vejen til, hvordan du kommer lige netop derhen, hvor du gerne vil.
Hvordan kommer jeg i gang med en personlig træner?
Den bedste måde at komme i gang med personlig træning på, er ved at booke en gratis og uforpligtende samtale hos en personlig træner. En personlig træningssamtale er en oplagt mulighed for dig at få afklaring og inspiration til, hvad personlig træning kan gøre for dig og hvordan du gennem et træningsforløb med en personlig træner vil kunne nå dine mål. Book en gratis samtale her!
Hvilke forløb kan jeg vælge imellem?
I Fitness World har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige personlige træningsforløb alt afhæng af, hvad dit mål er.

Har du ingen eller mindre erfaring med træning, anbefaler vi, at du vælger et af vores Get Started forløb, som er udviklet særligt til dig, som ønsker at komme godt fra start. Find Get Started forløb her!

Du har også mulighed for at vælge et forløb, som ikke har et overordnet tema, men hvor du i stedet vælger forløbet ud fra, hvor mange gange du ønsker at træne i ugen, og hvor mange uger du ønsker at være i forløb. Find oversigt med træningsforløb her!

Uanset hvilket forløb du vælger, vil din personlige træner altid tilrettelægge forløbet ud fra dine mål og behov, så det passer til lige netop dig.
Hvordan booker jeg en tid hos en træner?
Når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke en tid hos en træner via Fitness World app’en under ”Booking” og ”Personlige trænere”. Her kan du vælge, om du søge efter en personlig træner tid i et bestemt center eller hos en specifik træner.
Hvad gør jeg, hvis jeg er nødt til at aflyse en tid hos en træner?
Skulle du mod forventning have behov for at aflyse en planlagt tid med din træner, kan du nemt aflyse den via FW app’en, samme sted som du bookede. Bemærk, aflyser du en tid, hvor der er under 24 timer til, vil den blive trukket fra dit forløb.
Hvor lang tid har jeg til at holde mit forløb?
Gyldigheden på dit forløb afhænger af, hvilket forløb du har valgt. Jo længere dit forløb er, desto længere vil gyldigheden på dit forløb være. Gyldighedsperioden starter fra din første afholdt session. Du kan se gyldigheden på de forskellige forløb her.

Det er let at komme igang

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Priser fra 159 kr./md.