Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Personlig træning er for alle

Få en uforpligtende samtale til 0 kr. med en personlig træner og kom godt fra start.

Få succes med en personlig træner

Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine mål - altid med udgangspunkt i dig og dine behov.
Personlig træning er meget mere end bare træning.

Kom tæt på personlig træning

Se videoen med Brian, som ved hjælp af sin personlige træner fik fornyet motivationen til at nå sine mål. Hør også Tina fortælle, hvordan hendes personlige træner hjalp hende på rette spor igen efter en bilulykke.

    

Vores mest populære forløb

Disse forløb er de mest valgte af vores medlemmer, som har mindre eller ingen erfaring og har brug for at blive klædt på, til at klare træningen på egen hånd.

Har du allerede erfaring med træning, kan du med fordel vælge et af vores andre forløb.
 

Godt fra start

4 uger (1 sessioner á 50 min. pr. uge)

Kom ind i vanen

8 uger (1 session á 50 min. pr. uge)

Den sunde vane

8 uger (2 sessioner á 50 min. pr. uge)

Har du brug for lidt mere information?

Hvad kan en personlig træner hjælpe mig med?
Med en personlig træner får du hjælp og sparring til at nå dine unikke mål og ønsker. Personlig træning er for alle, uanset hvad dit mål er. I tæt samarbejde med dig, vil din personlige træner kunne vise dig vejen til, hvordan du kommer lige netop derhen, hvor du gerne vil.
Hvordan kommer jeg i gang med en personlig træner?
Den bedste måde at komme i gang med personlig træning på, er ved at booke en gratis og uforpligtende samtale hos en personlig træner. En personlig træningssamtale er en oplagt mulighed for dig at få afklaring og inspiration til, hvad personlig træning kan gøre for dig og hvordan du gennem et træningsforløb med en personlig træner vil kunne nå dine mål. Book en uforpligtende samtale her!
Hvilke forløb kan jeg vælge imellem?
I Fitness World har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige personlige træningsforløb alt afhæng af, hvad dit mål er.

Har du ingen eller mindre erfaring med træning, anbefaler vi, at du vælger et af vores populære forløb, som er udviklet særligt til dig, som ønsker at komme godt fra start. Find alle forløb her!

Du har også mulighed for at vælge et forløb, som ikke har et overordnet tema, men hvor du i stedet vælger forløbet ud fra, hvor mange gange du ønsker at træne i ugen, og hvor mange uger du ønsker at være i forløb. Find oversigt med træningsforløb her!

Uanset hvilket forløb du vælger, vil din personlige træner altid tilrettelægge forløbet ud fra dine mål og behov, så det passer til lige netop dig.
Hvordan booker jeg en tid hos en træner?
Hvis du ikke allerede har haft en samtale med en personlig træner, når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke den her Hvis du allerede har mødt din træner, aftaler I sammen hvornår næste session skal foregå.
Hvad gør jeg, hvis jeg er nødt til at aflyse en tid hos en træner?
Skulle du mod forventning have behov for at aflyse en planlagt tid med din træner, skal dette gøres ved at kontakte træneren, samme sted som du bookede. Bemærk, aflyser du en tid, hvor der er under 24 timer til, vil den blive trukket fra dit forløb.
Hvor lang tid har jeg til at gennemføre mit forløb?
Gyldigheden på dit forløb afhænger af, hvilket forløb du har valgt. Jo længere dit forløb er, desto længere vil gyldigheden på dit forløb være. Gyldighedsperioden starter fra din første afholdt session. Du kan se gyldigheden på de forskellige forløb her.

Book en uforpligtende samtale

Få succes med din træning med en personlig træner

Få en uforpligtende samtale til 0,- med en personlig træner og hør, hvad han eller hun kan gøre for dig.