Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Medlemsbetingelser for personlig træning

Læs om betingelserne for personlig træning herunder. Du kan som medlem i Fitness World booke tid hos en personlig træner i udvalgte centre ved at købe et PT Forløb. Personlig træning dækker også over tilbud om kostplaner, coaching og kostvejledning. 

PERSONLIG TRÆNING VIA PT FORLØB

Et personlig træningsforløb (PT Forløb) er et forløb der dækker over træningssessioner med en personlig træner, herunder løbende sparring, coaching samt individuel tilpasning af træningsøvelser og træningsplan.

Der er to former for PT Forløb.

1. Et prædefineret forløb, hvor det overordnede tema, samt elementer på forløbet er defineret på forhånd inden du mødes med din træner. Det prædefinerede forløb vil dog altid have fokus på dig som person, hvorfor indholdet naturligvis altid vil tilpasses dig. Vær opmærksom på, at det ikke er alle de personlige trænere som tilbyder dette forløb.

2. Den anden type af PT Forløb har ikke et overordnet tema, men her sætter du sammen med den personlige træner selv temaet for forløbet ud fra dine ønsker og behov.

For at benytte dig af et PT Forløb, skal du købe et PT Forløb indeholdende et antal personlige træningssessioner. Det ugentlige antal af sessioner samt det samlede antal af sessioner i et PT Forløb varierer afhængig af hvilket PT Forløb du vælger. En session i et PT Forløb har en varighed på 50 minutter. Vær opmærksom på at et PT Forløb har en varierende gyldighedsperiode afhængig af hvilket PT Forløb du vælger – PT Forløbet skal derfor være brugt inden for gyldighedsperioden.

Nedenfor kan du se, hvilke måder et PT Forløb kan sammensættes på i forhold til antal uger og antallet af sessioner samt de gældende priser for PT Forløbene. Vær opmærksom på, at du kan købe PT Forløb kontant eller du kan købe udvalgte PT Forløb på ratebetaling gennem Ekspres Bank, hvor betalingen deles op og betales over en periode. De gældende vilkår for ratebetaling via Ekspres Bank kan ses nederst på denne side.

Priser på PT-forløb


 

DEN PERSONLIGE TRÆNER, TIDSPUNKT FOR SESSIONER OG AFBUD

Når du har købt et PT Forløb skal du booke dine sessioner via Fitness Worlds app. Tidspunkterne for sessioner kan variere og det er ikke sikkert du kan få en session netop på dit ønskede tidspunkt men via Fitness Worlds app, kan du skabe et overblik over de mulige tider, og derefter booke dine sessioner ind som du ønsker det.

Vær opmærksom på, at Fitness World ikke kan garantere, at du kan få den samme personlige træner gennem hele forløbet og at der vil kunne forekomme tilfælde, hvor den personlige træner er nødsaget til af aflyse en session. I tilfælde her af vil du modtage information omkring den enkelte aflysning via den e-mail, som du har opgivet til Fitness World. Fitness World yder ikke kompensation i dette tilfælde, men du kan med det samme finde et nyt tidspunkt til afholdelsen af sessionen via Fitness Worlds app.

Hvis du er nødsaget til at melde afbud til en session, skal du melde afbud og annullere sessionen via Fitness Worlds app. Afbuddet skal ske senest 24 timer inden den planlagte session ellers vil sessionen anses som værende brugt og kan ikke refunderes eller afholdes senere.

ÆNDRING, PAUSE OG OPSIGELSE AF FORLØB

Når du har aftalt et PT Forløb med en personlig træner, kan du efter ønske ændre antallet af sessioner om ugen. Vær opmærksom på, at hvis antallet af sessioner pr. uge justeres vil dette også påvirke PT Forløbets længde – men dit PT Forløb kan ikke forlænges ud over PT Forløbets gyldighedsperiode, hvorfor alle sessioner skal være afholdt inden for denne. Hvis sessionerne ikke afholdes inden for den angivne gyldighedsperiode, så vil disse anses som værende brugt og kan ikke refunderes eller afholdes senere.

Et PT Forløb kan ikke sættes på pause, men skal afholdes inden for PT Forløbets gyldighedsperiode.

Ønsker du at stoppe et PT Forløb skal du henvende dig personligt til din personlige træner. Har du sessioner tilbage i dit PT Forløb, forbliver de på din profil og kan anvendes en anden gang inden for PT Forløbets gyldighedsperiode. Resterende sessioner kan også overdrages til et andet aktivt medlem i Fitness World, hvis du ønsker det. Er sessionerne på PT Forløbet købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

GYLDIGHED, FORTRYDELSESRET OG REFUNDERING

Har du købt et PT Forløb, så kan du fortryde dit køb af dette inden for 30 dage fra købsdatoen, såfremt PT Forløbet er ubrugt. Er der brugt sessioner fra PT Forløbet, kan købet ikke refunderes. Du kan overdrage resterende sessioner fra dit PT Forløb til et andet aktivt medlem i Fitness World, hvis du ønsker det – dette sker ved henvendelse til din personlige træner. Er sessionerne på PT Forløbet købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

PT Forløb har en varierende gyldighedsperiode afhængigt af, hvilket PT Forløb du køber. Du kan se de enkelte PT Forløb og deres gyldighedsperiode ovenfor.

Det er muligt mod et gebyr at forlænge gyldighedsperioden af et PT Forløb med 12 uger via Mit Fitness World. Forlængelsen af et PT Forløb vil ikke ændre på det oprindelige antal af købte sessioner, men vil blot forlænge den tid, som du har til at afholde dem i (gyldighedsperioden). Du kan forlænge dit PT Forløb så mange gange, du ønsker det, men der opkræves et nyt gebyr hver gang.

Vær opmærksom på specielle betingelser vedrørende Fitness World julegave 2018. Julegaven kan ikke refunderes eller byttes, og det personlige træningsforløb skal være indløst og afviklet senest 1 år fra købsdatoen. For at indløse forløbet kræver det medlemskab i Fitness World. Gyldighedsperioden for træningsforløbet er 3 uger fra første afholdte session. Dette betyder, at den sidste session skal være afholdt inden for 3 uger efter første afholdte session.

PERSONLIG TRÆNING VIA KLIPPEKORT

BEMÆRK: Stop for nysalg pr. 1. september 2018

For at benytte dig af personlig træning skal du købe et personlig trænings-klippekort, hvor 1 klip svarer til 1 personlig trænings-session. Antallet af klip pr. klippekort varierer, og du kan købe udvalgte klippekort på ratebetaling, hvor betalingen deles op og betales over en udvalgt periode. Du kan se gældende priser og varighed pr. session (klip) og de gældende vilkår her.

ÆNDRING, PAUSE OG AFBUD

Når du har aftalt et forløb med en personlig træner, kan du efter ønske ændre antallet af sessioner om ugen, samt indlægge en pause i forløbet med 7 dages varsel til træneren.

Er du nødt til at melde afbud til en personlig træningssession, skal du henvende dig pr. telefon til din personlige træner senest 24 timer inden den planlagte tid ellers opkræves du fuld betaling for sessionen.

OPSIGELSE AF FORLØB

Ønsker du at stoppe et personlig træningsforløb skal du henvende dig personligt til din nuværende træner. Har du klip tilbage på et klippekort, forbliver de på din profil og kan anvendes en anden gang inden for gyldighedsperioden gældende fra købsdatoen. Resterende personlig træningsklip kan også overdrages til et andet aktivt medlem, hvis du ønsker det. Er klippene købt på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

GYLDIGHED, FORTRYDELSESRET OG REFUNDERING

Har du købt et klippekort til personlig træning, kan du fortryde dit køb inden for 30 dage fra købsdatoen, såfremt klippekortet er ubrugt. Er der trukket klip fra klippekortet, kan købet ikke refunderes. Du kan overdrage resterende klip til et andet aktivt medlem hos Fitness World ved henvendelse til din nuværende træner. Har du købt klippene på ratebetaling, er det fortsat dig som køber, der hæfter for betalingen.

Klippekort til personlig træning har en gyldighedsperiode på 12 måneder fra købsdato, og gyldighedsperioden kan ikke forlænges.

BETALINGSLØSNINGER FOR PT FORLØB

Du kan betale for dit PT Forløb direkte i vores centre, hvor den fulde betaling sker med det samme. Fitness World tilbyder ud over den kontante løsning også en betalingsløsning i samarbejde med Ekspres Bank. Du kan læse mere om de to betalingsløsninger nedenfor.

BETALINGSLØSNING VIA EKSPRES BANK

Fitness World tilbyder i samarbejde med Ekspres Bank en finansieringsløsning til køb af PT Forløb, som er helt uden ekstra omkostninger for dig som medlem (dvs. ingen ekstra gebyrer, renter, udbetaling etc.). Vi gør opmærksom på at betalingen via Ekspres Bank er underlagt Ekspres Banks særskilte vilkår, som du som medlem får oplyst direkte af Ekspres Bank i forbindelse med oprettelse af finansieringen. Ekspres Bank er selvstændig dataansvarlig.

Antallet af betalinger via Ekspres Bank spænder fra 6, 12 eller 24 måneder. Betaling pr. måned, hvis denne skal være uden ekstra gebyrer, renter etc. forudsætter automatisk kortbetaling og at lånebeløbet er min. 2.300 kr. Ansøgning om betaling via Ekspres Bank skal ske via et særskilt link, som leveres af den personlige træner efter indgåelsen af en personlig træneraftale. Til oprettelsen af en Ekspres Bank aftale benyttes dit NemID. Du har 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen som ydes via Ekspres Bank.

Hvis du sætter dit Fitness World medlemskab eller personlige træningsforløb på pause vil din særskilte aftale med Ekspres Bank fortsætte uændret. Ligeledes påvirker en eventuel opsigelse af dit medlemskab i Fitness World ikke din aftale med Ekspres Bank, hvorfor denne fortsætter uændret.

Har du en Anden Betaler tilknyttet dit medlemskab, er det ikke muligt at købe klippekort via Ekspres Bank løsningen.

Lånetype: Forbrugslån Samlet kreditbeløb: Løbetid:
1) Ekspres Bank, Fitness World, rente- og gebyrfrit 30.000 kr. 24 mdr.

Sikkerhedsstillelse: Der er ingen sikkerhedsstillelse for forbrugslån.

1) Supplerende oplysninger vedr. Ekspres Bank, Fitness World, Rente- og gebyrfrit. Der kan lånes fra 2.300 kr. - 30.000 kr. og vælges løbetider på 6, 12 eller 24 måneder. Fast debitorrente 0%. Oprettelsesgebyr 0 kr. Månedligt administrationsgebyr 0 kr. Månedligt opkrævningsgebyr inkl. automatisk kortbetaling 0 kr. Det er en forudsætning, at der betales via automatisk kortbetaling, da der ellers vil blive pålagt et månedligt opkrævningsgebyr på 15 kr. (inkl. Betalingsservice) / 29 kr. ved indbetalingskort.