Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Personlig træningsforløb

KOM GODT FRA START MED DIN TRÆNING MED ET PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB

Vores GET STARTED forløb er til dig, som har mindre eller ingen erfaring med træning og har brug for at blive klædt på til at klare træning på egen hånd. Du får din helt egen personlige træner, som guider og støtter dig i at nå dine mål. Forløbene findes i tre forskellige størrelser – Light, Super og Max – afhængig af hvor meget sparring du har brug for og hvor længe du ønsker støtte i at nå dine mål.

GET STARTED forløbene er uden tvivl den oplagte mulighed for at dig, som ønsker at komme godt fra start med din træning. Læs mere om, hvad de enkelte GET STARTED forløb dækker over nedenfor.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIT FORLØB

Når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke en tid hos en træner via Fitness World app’en. Ved jeres første session, vil I sammen afdække dine mål og behov og lave en plan for forløbet, så du ved, hvad du kan forvente, og du føler dig i trygge hænder. Planen kan/vil løbende blive tilpasset, så den passer til lige netop dig, og din træner vil støtte og guide dig hele vejen igennem.

Aflysning af booket tid

Skulle du mod forventning have brug for at aflyse en booket tid, skal det ske via app’en senest 24 timer før den planlagte session ellers vil sessionen gå tabt og anses som værende afholdt.

Forløbets gyldighedsperiode

Forløbene har forskellige gyldighedsperioder. Gyldighedsperioden starter fra første afholdte session, og selve forløbet skal være afviklet inden for 1 år fra købsdatoen.

Læs mere om personlig træning her

ER DU IKKE MEDLEM AF FITNESS WORLD?

Er du endnu ikke blevet medlem af Fitness World, så har du mulighed for at tilmelde dig online og samtidig tilkøbe en af vores GET STARTED træningsforløb.

BLIV MEDLEM HER