Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Personligt træningsforløb

Kom godt fra start med et personligt træningsforløb

 

Vores GET STARTED forløb er til dig, som har mindre eller ingen erfaring med træning og har brug for at blive klædt på til at klare træning på egen hånd. Forløbene findes i tre forskellige størrelser – LIGHT, SUPER OG Max – afhængig af hvor meget sparring du har brug for og hvor længe, du ønsker støtte i at nå dine mål.
Har du allerede god erfaring med træning, kan du med fordel vælge et af vores mange andre forløb.

Sikker Træning

Vores personlige trænere sørger for trygge rammer, mens du er i centret.
De sikrer fortsat, at alt udstyr er sprittet af både før og efter brug, samt at I holder god afstand til de øvrige medlemmer, mens I træner. 
Træneren vil derudover bærer mundbind eller visir.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED DIT FORLØB

Når du har købt dit personlige træningsforløb, skal du booke en tid hos en træner via Fitness World app’en. Ved jeres første session, vil I sammen afdække dine mål og behov og lave en plan for forløbet, så du ved, hvad du kan forvente, og du føler dig i trygge hænder. Planen kan/vil løbende blive tilpasset, så den passer til lige netop dig, og din træner vil støtte og guide dig hele vejen igennem.

Aflysning af booket tid

Skulle du mod forventning have brug for at aflyse en booket tid, skal det ske via app’en senest 24 timer før den planlagte session ellers vil sessionen gå tabt og anses som værende afholdt.

Forløbets gyldighedsperiode

Forløbene har forskellige gyldighedsperioder. Gyldighedsperioden starter fra første afholdte session, og selve forløbet skal være afviklet inden for 1 år fra købsdatoen.

Læs mere om personlig træning her

ER DU IKKE MEDLEM AF FITNESS WORLD?

Er du endnu ikke blevet medlem af Fitness World, så har du mulighed for at tilmelde dig online og samtidig tilkøbe en af vores GET STARTED træningsforløb.

BLIV MEDLEM HER