Gå til hovedindhold

Torveporten 2
2500 Valby

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Presse

Al henvendelse foregår via pressemailen pr@dk.fitnessworld.com.


Fitness World Logo


Fitness World logo
Download her

PRESSE: OM FITNESS WORLD

I 2005 åbnede vi vores første fitnesscenter på Gasværksvej i København med henblik på at udfordre det dyre danske fitnessmarked på både pris, kvalitet, effektivitet og udvalg. Fitness World var de første til at eliminere den lange bindingsperiode på seks måneder, som var standarden i Danmark. Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år. 

I dag, mere end 10 år senere, har vi ca 175 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere. De sørger for, at næsten en halv million danskere, hver eneste dag kan træne og motionere.

Taktikken med at åbne så mange centre, er uden tvivl en af de primære årsager til, at Fitness World i dag er blevet den absolut mest foretrukne fitnesskæde i Danmark. Foruden, at der altid ligger et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig, så gør størrelsen det også muligt for os at tilbyde et langt bredere holdudbud, nogle langt federe faciliteter og en meget længere række medlemsfordele end vores konkurrenter.