Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Medlemskaber og priser

Herunder har du mulighed for at finde mere information om vores medlemsskabstyper, tillægsmedlemskaber samt øvrige priser og gebyrer.
 

Medlemskabstyper

Her finder du to kategorier af medlemskaber, som er henholdsvis "Hold" eller "Fitness" medlemskaber der udbydes hos Fitness World. Udvalget af medlemskabstyper varierer afhængig af hvilket center, du vælger.

HOLD BASIC

HOLD BASIC er for dig, som  kun ønsker at træne i 1 center, men samtidig ønsker at kunne træne både fitness, cardio, styrketræning og på almindelige hold i dette center. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center. Hvis du ønsker at benytte et andet center så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør Fitness Worlds prisside. Samtidig med ovenstående så har du mulighed for at benytte Fitness Worlds Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. 

Læs dem her

HOLD ALL

HOLD ALL er for dig, som ikke ønsker at være begrænset, men ønsker at kunne træne i alle Fitness World centre (Danmark) hvad enten det er fitness, cardio, styrketræning eller på almindelige hold. Hvis du er i tvivl om, hvilke hold som er inkluderet, så bedes du henvende dig i receptionen i et center. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte Fitness Worlds Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. 

Læs dem her

FITNESS BASIC

FITNESS BASIC er for dig, som  kun ønsker at træne i 1 center, og samtidig kun ønsker at træne fitness, cardio, styrketræning eller på vores cirkeltræningshold. Hvis du ønsker at benytte et almindeligt hold eller et andet center, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør Fitness Worlds prisside. Samtidig med ovenstående så har du mulighed for at benytte Fitness Worlds Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. 

Læs dem her

FITNESS ALL

FITNESS ALL er for dig, som ikke ønsker at være begrænset i hvor du skal træne, men ønsker at kunne træne i alle Fitness World centre (Danmark) hvad enten det er fitness, cardio, styrketræning eller på et af Fitness Worlds cirkeltræningshold. almindelige hold. Hvis du ønsker at benytte et almindeligt hold, så vil det koste et gebyr pr. gang jævnfør Fitness Worlds prisside. Du har ud over ovenstående også mulighed for at benytte Fitness Worlds Bodytracker til løbende kropsanalyser, så du kan tracke din udvikling på 4 parametre. 

Læs dem her

Forudbetalt medlemskab

(1 uge  109,- / 1 md.  399,- / 3 md.  1119,- / 6 md.  1.999,-)

Et forudbetalt medlemskab giver dig samme rettigheder som HOLD ALL medlemskabet. Betaling sker ved indgåelse af medlemskabet, og medlemskabet gælder den periode, der er betalt for. Medlemskabet ophører automatisk, når perioden udløber. Medlemskabet kan ikke opsiges eller sættes på pause før udløbsdatoen, og et købt medlemskab kan kun fortrydes jævnfør Fitness Worlds medlemsbetingelser § 9, hvis medlemskabet er ubrugt. Medlemskabet kan kun købes lokalt i centrene, og det er ikke muligt at benytte dit medlemskort som betalingsmiddel, hvis du har et forudbetalt medlemskab.
 

Tillægsmedlemskaber

ALL-IN

(+119 kr./md.)

I langt de fleste centre, er det muligt at tilkøbe ALL-IN til sit medlemskab for kun 119 kr./md. Med ALL-IN kan du hver dag tage et produkt fra ALL-IN sortimentet. (dog max 1. pr. døgn). Du kan læse mere her eller spørge i dit center. Alternativt kan produkterne købes enkeltvis, når du besøger dit center.
 
Vi gør opmærksom på, at vi pr. 1/6 2019 ikke tilbyder ALL IN til medlemmer under 15 år.

Bodytracker+

(+9 kr./md)

Få fem ekstra parametre for 9 kr./md.

For kun ekstra 9 kr./md. kan du også tracke din udvikling på følgende parametre:

  • Hvilestofskifte
  • Talje-/hofte-ratio
  • Fedtmasse
  • Fedtfrimasse
  • Kropsvand

Opsigelse er løbende måned + 1 måned via app'en.

Squash

(+100 kr./md.)

Vores center på Christianshavn tilbyder, at du kan tilkøbe fri anvendelse af Squash til medlemskabet. Squash er en intensiv ketsjersport mellem 2 personer, som minder lidt om tennis. Du kan læse mere her eller spørge i dit center.
 
Alternativt kan alle medlemmer prøve en enkelt Squash-time fra kun kr. 60,-/gang.

Øvrige priser & gebyrer

Oprettelse 99,- Glemt kort - første gang 0,-
Dagspas til fitness (Husk billedlegitimation) 49,- Glemt kort - efterfølgende gange 30,-
Dagspas til fitness og holdtræning (Husk billedlegitimation) 69.- Pris pr. faktura ved valg af indbetalingskort 39,-
Leje af Bike-sko 20,- Nyt kort 60,-
Leje af Bike-sko 10 x klippekort 120,- Udeblivelse fra holdtræning 35,-
Pris pr. faktura ved manglende BS eller kort tilmelding 39,- Pause Uden gebyr i øjeblikket
Skift af center (stam/flex) 100,- Pris for adgang til svømmehal varierer. Find priserne her  
Træning med Flex medlemskab uden for dine favoritcentre 30,- Administrationsgebyr ifm. betaling via Betalingsservice 9,-
Træning med Basic medlemskab uden for dit stamcenter 2) 30,- Betaling via PayEx/Adyen (Kreditkort opl.) 0,-
Deltagelse på hold uden hold privilegie  30,- Fakturakopi på mail 39,-
Rykkergebyr 100,- Natteravns medlemskab - tjek ind uden for tidsrummet kl. 21-06 3) 20,-
Misbrug af medlemskab/medlemskort 500,- Konvertering til et billigere medlemskab 100,-
12-ugers forlængelse af PT forløb (Gælder ikke klippekort) 250,-    

1) For medlemskab købt før den 26. juni 2018: kr. 100,-
2) For medlemskab købt før den 26. juni 2018: kr. 20,-
3) Natteravns medlemskab er udgået pr. 26. juni 2018. Prisen gælder kun for Natteravns medlemskab købt før denne dato.
OBS! Medlemskabet er lukket pr. 31. maj 2021.

 

Det med småt

Betaling for medlemskab er inklusiv den moms, som Fitness World betaler for medlemmets adgang til træningsredskaber o.lign. Nogle af Fitness World ydelser er fritaget for moms, f.eks. holdtræning, lukkede/private hold og privatundervisning. Klippekort er personlige og ubrugte kan ikke returneres eller bruges som betaling for andre medlemmer, gyldighed i 12 måneder fra købsdato.

PBS/NETS trækning foretages hver måned. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på løbende måned plus én måned. Aldersgrænsen for at træne i Fitness World er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe et billede samt en forældre eller værge, og begge parter skal medbringe ID.

Læs mere i medlemsbetingelser og husregler.