Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Priser

Medlemsskaber

159,-

Fitness, cardio og styrketræning

Træning i dit stamcenter

_

209,-

Fitness, cardio og styrketræning

Træning i dit stamcenter

Fri holdtræning i dit stamcenter

_

259,-

Fitness, cardio og styrketræning

Træning i dit stamcenter

Fri holdtræning i alle centre

Fri træning i alle centre

 

BLIV MEDLEM

 

I udvalgte centre kan du også købe 

Træningsmakker (+160 kr./md.)

I alle centre er det muligt, hvis du har et 259-medlemskab med fri træning og hold, at tilbyde en ven eller veninde et medlemskab til kun 160 kr./md. Med det kan de træne hver gang du gør det. Det kræver blot at I checker ind samtidigt. Din træningsmakker kan dog også træne alene for kun kr. 20,-/besøg.

Solarium (+100 kr./md.)

Du kan tilkøbe fri anvendelse af Solarium til 259-medlemskabet. Solarium er et lysapparat, der giver din hud en dejlig solbrun kulør. Du kan læse mere her eller spørge i dit center. Alternativt kan alle medlemmer prøve en enkelt Solarium-behandling for kun kr. 40,-/behandling. Solarium tilbydes kun i udvalgte centre. 

Læs mere 

Beauty Angel (+100 kr./md.)

25 Centre tilbyder, at du kan tilkøbe fri anvendelse af Beauty Angel til 259-medlemskabet. Beauty Angel er et wellness-lysapparat, der stimulerer din hud og hjælper den til at forblive ung og frisk. Du kan læse mere om Beatuy Angel her eller spørge i dit center. Alternativt kan alle medlemmer prøve en enkelt Beauty Angel-behandling for kun kr. 70,-/gang.

Læs mere

Squash (+50 kr./md.)

Vores center på Christianshavn tilbyder, at du kan tilkøbe fri anvendelse af Squash til 259-medlemskabet. Squash er en intensiv ketsjersport mellem 2 personer, som minder lidt om tennis. Du kan læse mere her eller spørge i dit center. Alternativt kan alle medlemmer prøve en enkelt Squash-time fra kun kr. 60,-/gang.

Læs mere

Heat Wave (+100 kr./md.)

Du kan tilkøbe fri anvendelse af Heat Wave til 259-medlemskabet. Heat Wave baserer sig på holdtræning i en opvarmet holdsal. Du kan læse mere her eller spørge i dit center. Alternativt kan alle medlemmer prøve en enkelt Heat Wave-time for kun kr. 50,-/time. Heat Wave tilbydes kun i udvalgte centre. 

Læs mere

ALL-IN (+100 kr./md.)

I langt de fleste centre, er det muligt at tilkøbe ALL-IN til sit medlemskab for kun 100 kr./md. Med ALL-IN kan du hver dag tage et produkt fra ALL-IN sortimentet. (dog max 1. pr. døgn). Du kan læse mere her eller spørge i dit center. Alternativt kan produkterne købes enkeltvis, når du besøger dit center.

Læs mere

Premium medlemskab (409 kr./md.)

Med et Premium-medlemskab til kr. 409,-/måned får du de samme fordele som 259-medlemskabet plus adgang til ubegrænset forbrug af Beauty Angel, Heat Wave, Squash og Solarier. Medlemskabet kan kun købes lokalt i centrene.

Forudbetalt medlemskab 

Med et forudbetalt medlemskab opretter du ikke et løbende medlemskab, men har mulighed for at købe 1 uge og 1, 3 eller 6 måneders træning af gangen. Du vil få de samme muligheder som for 259-medlemskabet. Medlemskabet kan kun købes lokalt i centrene.

1 uge kr. 99,- / 1 md. kr. 359,- / 3 md. kr 929,- / 6 md. kr. 1.859,-

Øvrige priser

Oprettelse 299,- Glem kort - første gang 0,-
Dagspas til fitness 49,- Glemt kort - anden gang 30,-
Daspas til fitness og holdtræning 69.- Indbetalingskort 39,-
Leje af Bike-sko 20,- Nyt kort 60,-
Leje af Bike-sko 10 x klippekort 120,- Udeblivelse fra holdtræning; Gælder også evt. ventelister 35,-
Gebyr ved manglende PBS aftale  39,- Pause 100,-
Skift af stamcenter 100,- Konvertering til firmamedlemskab/billigere medlemskab 100,-
Træning med 159-medlemskab uden for dit stamcenter 20,- Betaling via betalingsservice 9,-
Deltagelse på hold uden holdprivilegie  20,- Betaling via PayEx/Ayden (Kreditkort opl.) 0,-
Rykkergebyr 100,- Fakturakopi på mail 39,-
Misbrug af medlemskab/medlemskort 500,- Natteravns medlemskab - tjek ind uden for tidsrummet kl. 21-06 20,-

Det med småt

Betaling for medlemskab er inklusiv den moms, som Fitness World betaler for medlemmets adgang til træningsredskaber o.lign. Nogle af Fitness World ydelser er fritaget for moms, f.eks. holdtræning, lukkede/private hold og privatundervisning. Klippekort er personlige og ubrugte kan ikke returneres eller bruges som betaling for andre medlemmer, gyldighed i 2 år fra købsdato.

PBS/NETS trækning foretages hver måned. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på løbende måned plus én måned. Aldersgrænsen for at træne i Fitness World er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe en forælder, ligeledes skal begge parter medbringe ID.

Læs mere i medlemsbetingelser og husregler