Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Vi er med dig - hele sommeren

Fortsæt de sunde vaner udenfor

Vi er med dig

- uanset hvor du bevæger dig

Vi ved, at det kan være svært at komme ned i centeret når ferie og det gode vejr trækker. Derfor har vi som noget nyt lavet forskellige tilbud, som gør det nemmere for dig, at holde den sunde vane ved lige - også når der er andet, der frister.

Se mere her på siden eller i app’en

7-minutters træningsprogram

Træn med Mette og Emil hele sommeren, på ferien, på stranden eller i haven - og fortsæt de sunde vaner. Vores træningsprogram kræver ikke noget udstyr, og er en god blanding af forskellige kropsvægtsøvelser, som sikrer, at du får trænet hele kroppen. Og så tager det kun 7 minutter – så der er masser af tid til sommerhygge med god samvittighed.

Nyd det gode vejr

og tilmeld dig vores udendørshold

Igennem hele sommeren flytter vi, i udvalgte centre, vores populære hold udenfor, så du kan nyde den friske luft og sommervejret. Vi mødes altid i centeret og følges sammen til træningsområdet. Og hvis det regner, kan vi heldigvis bare gå indenfor igen. Tilmeld dig vores udendørs træning og fortsæt de sunde vaner - udenfor.

Sommer Yoga

::: Vi er med dig – når du vil ha’ overskud.

Sommer Yoga

Til Sommer Yoga udbyder vi både udendørs Flow og Hatha hold. Flow Yoga er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i et flow. Hatha Yoga er for dig der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed og komme dybere ind i stillingerne.

 

Book Sommer Flow Yoga

 

Book Sommer Hatha Yoga

 

Sommer Puls / Styrke

::: Vi er med dig – når du skal ha’ pulsen op.

Sommer Puls / Styrke

Sommer Puls/Styrke foregår udenfor og kombinerer styrketræning med egen kropsvægt, konditionstræning og ”leg”. Det er en intensiv time, hvor du får trænet hele kroppen. Holdet er for dig, som ønsker høj intensitet og masser af energi i din træning.

 

Book Sommer Pul/Styrke

 

Sommer Løb

::: Vi er med dig – når det skal gå stærkt.

Sommer Løb

Sommer Løb starter med opvarmning, hvor man løber ud til et udendørs træningsområde. Herefter byder timen på både intervalløb og forskellige øvelser som styrker de muskelgrupper, som er med til at forbedre dit løb. Holdet henvender sig til den mere erfarne løber der ønsker at blive hurtigere, bedre eller mere udholdende. Er du en mindre erfaren løber, som gerne vil i gang med udendørs løb, kan du tilmelde dig Sommer Løb Intro.

 

Book Sommer Løb

 

Book Sommer Løb Intro

 

Vi er med dig - når du vil udfordre dig selv

Gennem hele sommeren kan du udfordre dig selv med sjove Sommer Challenges i app’en og være med i konkurrencen om mange fede præmier. Om udfordringen er, at du skal gå 10.000 skridt eller løbe 5 kilometer, så giver vores Sommer Challenges dig mulighed for at deltage lige meget hvor du er, så længe du har Fitness World app’en med dig. Hold øje på app’en, og tilmeld dig til de første Challenges allerede i dag.

Se mere på app'en

eller på vores facebookside

Fitness World app’en giver dig mulighed for at holde dine sunde vaner ved lige, lige meget hvor du er.

 

Se mere i app'en

 

Vi glæder os til at være med dig hele sommeren!