Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

EN VERDEN AF TRÆNINGSMULIGHEDER

Fortsæt de sunde vaner - hele sommeren

Vi ved, at det kan være svært at komme ned i centret, når ferie og det gode vejr trækker. Derfor har vi igen i år nogle forskellige tilbud henover sommeren, som gør det nemmere for dig at forsætte de sunde vaner - også når der er andet, der frister. 

Image

 

Download FW app’en

Fitness World app’en giver dig mulighed for at forsætte de sunde vaner, lige meget hvor du er. Download app’en og følg med i alle vores sommertiltag.

 

Se mere i app'en

 

FW Online Træningsprogrammer

Træn med os hele sommeren, på ferien, på stranden eller i haven. Vores træningsprogrammer kræver ikke udstyr, og er en god blanding af forskellige kropsvægtsøvelser, som sikrer, at du får trænet hele kroppen.

7-minutters program

Få pulsen op og træn hele kroppen samme med Mette og Emil...

7-minutters program

Få pulsen op og træn hele kroppen samme med Mette og Emil. Det tager kun 7 minutter, så der er masser af tid til sommerhygge med god samvittighed. 

 

Stærk med Søren

Træn med vores personlige træner Søren og oplev en effektiv træning...

Stærk med Søren

Træn med vores personlige træner Søren og oplev en effektiv træning, der kombinerer styrkeøvelser, og der kommer hele kroppen rundt. 

 

Hatha Yoga med Susanne

Med en yogamåtte, som det eneste udstyr, får du her et begynder-yogaprogram ...

Hatha Yoga med Susanne

Med en yogamåtte, som det eneste udstyr, får du her et begynder-yogaprogram for hele kroppen som bl.a. kan forbedre din smidighed, løsne muskelspændinger samt afstresse og ikke mindst pleje dit mentale velvære.

 

Track din træning og vind præmier

Gennem hele sommeren kan du motivere og udfordre dig selv i sjove challenges i Fitness World app’en.

Tag 200.000 skridt i august og vind et gavekort til Sportmaster. Eller træn 4 gange i dit center og vind en Motivationspakke: et halvt års træning, taske, drikkedunk, hængelås og et gavekort til Functionals webshop.

Tilmeld dig challenges i app’en allerede i dag.

FW Online Holdtræning

Tag din instruktør med på ferie og træn når det passer dig! Vælg mellem 32 forskellige online hold sessioner på en varighed af 25 min. Prøv bl.a. Puls Styrke, Pilates, Power Cross, Hatha Yoga eller Latin.

Inspiration til din sommerlæsning

FW-hacks med Mette Lyngholm

Når søvnunderskud og arbejdspres vokser, så har træningen det med at svinde ind til tæt på ingenting. Men træningsblogger og mor til to Mette Lyngholm har sammen med Fitness World udvalgt fire hacks til at få mere motion ind i en travl hverdag.
 
”Livet med små børn og business kan være hårdt, men bevægelse giver mig energi til at være en bedre mor og til at være mere fokuseret på job. Trods dét, har jeg stadig udfordringer i hverdagen der kan gøre det svært at være kontinuerlig med træning,” siger Mette Lyngholm og fremhæver fire FW-hacks, der hjælper hende til at holde fast i de gode vaner alligevel.

Skab sunde vaner med vilje

Af Imran Rashid, speciallæge i almen medicin og forfatter til bogen “Sunde vaner - skabt med vilje”.
 

Hvis du er som de fleste mennesker, så vil du nok genkende behovet for indimellem at have lyst til at ændre på nogle af dine vaner. Et behov, der tit starter i det små. I starten tænker du måske ikke nærmere over din vane, men hvis du begynder at opleve en forskel imellem den måde, du lever på og den måde du godt kunne tænke dig at leve på, ja så stiger din motivation måske lige så stille.  

Inspiration til træning for børn og forældre

Hverdagen er vendt på hovedet for de fleste børnefamilier, og det kræver både planlægning og opfindsomhed at holde kedsomheden og kaosset på afstand. Få gode råd fra familievejleder Lola Jensen samt tre træningsøvelser for hele familien.
 

Uanset om du er eliteatlet eller småbørnsforælder, så er struktur og skemalægning grundlæggende for at man når de mål, man har sat sig – uanset om målet er OL-guld eller ro ved aftensmaden. 
 

I en tid hvor forældre og børn er hjemme sammen alle døgnets timer, og ingenting er som det plejer, kan det være en udfordring at få en ny hverdag op at stå. Nøglen til at lykkes med det er – ifølge familievejleder gennem 35 år, Lola Jensen – kort og godt: Rutiner og struktur.