Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål?

Klik på et emne, så giver vi et svar

Nyt medlem
Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind i Fitness World på to måder:

1. Online fra vores hjemmeside: klik her
2. Lokalt i vores centre - husk at medbringe gyldigt billede ID i form af kørekort, pas eller anden legimation med navn og billede. 

Du kan finde et overblik over vores centre og deres medlemskaber her: klik her

Jeg har meldt mig ind onlie, hvordan får jeg mit medlemskort?

Du kan hente dit medlemskort i centeret indenfor bemandingstiden, hvor du skal huske at medbringe et gyldigt billede ID i form af kørekort, pas eller anden legitimation med navn og billede. 

Find dit lokale center og dets bemandingstider her.

* Træningstasken udleveres ikke ved kampagner, hvor du får gratis oprettelse. Her er det muligt at tilkøbe tasken for kr. 199,-. 

Hvordan foregår betaling af medlemskab?

For at blive medlem af Fitness World, skal du have oprettet en betalingsaftale. Herved vil du automatisk blive opkrævet betaling for dit medlemskab hver måned.
Dette gælder dog ikke, hvis dit medlemskab er betalt af en anden eller ved forudbetalte kontantmedlemskaber. 

Hvordan melder jeg mig ind, hvis jeg er under 18 år?

Du skal være fyldt 14 år for at kunne være medlem i Fitness World. 

Du melder dig ind i Fitness World ved at fremmøde i et Fitness World center med en forældre eller værge, som skal stå som betaler af dit medlemskab. 

Ved indmeldelse skal begge parter medbringe gyldigt billede ID i form af kørekort, pas eller anden legimation med navn og billede. 

Du kan finde mere information under §2A i vores medlemsbetingelser her: klik her!

Medlemskab og regninger
Mit medlemskort er væk, hvordan får jeg et nyt?

Du skal blot henvende dig i dit lokale center, så vil vi være behjælpelig med at udlevere et nyt medlemskort. Det koster dog et gebyr at få lavet et nyt kort.

Mit medlemskort er stjålet, hvad gør jeg?

Du skal blot henvende dig i dit lokale center, som vil de være behjælpelig med at blokere medlemskortet, så det ikke kan misbruges. Bemærk, at du som betaler hæfter for tabet, indtil du har meldt medlemskortet bortkommet til Fitness World. 

Du kan få udstedt et nyt medlemskort mod et gebyr. 

Hvordan tilmelder jeg mig Betalingsservice?

Ved indmeldelse online eller i receptionen vil du blive tilmeldt til Betalingsservice. Hvis du er røget af Betalingsservice-aftalen eller skal have ændret dine kontooplysninger, skal du henvende dig personligt i dit lokale center.

Hvordan ændrer jeg i mine betalingsoplysninger?

For at ændre dine betalingsoplysninger, skal du henvende dig i et af vores centre. Her vil personalet være behjælpelig med at opdatere dine kontooplysninger.

Jeg har fået en mail om, at jeg skylder penge, men jeg har betalt/er meldt ud. Hvad gør jeg?

Du bedes kontakte dit lokale center, da de har adgang til din betalingsoversigt. Hvis du har meldt dig ud og har afvist den sidste betaling, er det oftest forklaringen, da vi så mangler betaling for den sidste måned inden opsigelsen.

Hvad dækker min opkrævning/regning over?

På "Mit Fitness World" under fanen ''Betalinger'', kan du altid se hvad din seneste opkrævning dækker over. Du er også velkommen til at henvende dig i dit lokale center for yderligere hjælp til din opkrævning.

Hvor finder jeg min faktura?

Du finder dine fakturaer på Mit Fitness World her

Ønsker du en kopi af din faktura tilsendt på mail som PDF, koster det kr. 39,-/kopi. For hjælp til dette, skal du blot henvende dig i dit lokale center eller benytte vores kontaktformular her. 

Er der mulighed for at en anden kan betale for mit medlemskab?

Du kan tilknytte en anden betaler til dit medlemskab. Dette behøver ikke være et medlem. Da betaleren skal oprettes i vores system, skal både du og betaleren møde op i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med oprettelsen af betalingsaftalen. I skal begge medbringe gyldigt billede ID i form af kørekort, pas eller anden legimation med navn og billede. Betaleren hæfter for opkrævninger foretaget på medlemskortet.

OBS: Bliver betaleren oprettet efter d. 16 i måneden, sker ændringer pr. næstkommende måned.

Kan jeg købe på mit medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskab i alle centre, samt i vores automater. Beløbet bliver faktureret sammen med dit medlemskab. Du har et maximalt beløb på kr. 750,- til rådighed.

Du kan altid se dine køb via Betalinger på Mit Fitness World.

Kan medlemmer under 18 år købe på deres medlemskort?

Du kan købe på dit medlemskort i centerets bemandingstid, selvom der er tilknyttet en anden betaler. Der er en max. kredit på 750 kr tilknyttet løbende medlemskaber.

Det er muligt at købe produkter i vores automater, når der er tilknyttet en anden betaler. Det er derfor også muligt at tilkøbe ALL-IN medlemskab til personer under 18 år. Her skal betaleren dog møde i centeret og underskrive medlemskontrakten. 

OBS: Medlemmer under 14 år kan ikke tilkøbe ALL-IN. 

Kan jeg overflytte mit medlemskab til et andet center?

Hvis du ønsker at træne i et andet center og har et Fitness ALL eller Hold ALL medlemskab, kan du frit træne i alle vores centre.

Medlemskaber, som er tilknyttet ét bestemt center, kan flyttes til et andet center som tilbyder det samme medlemskab. Overflytning af medlemskabet koster et gebyr på kr. 100,-.

For at gøre dette, skal du henvende dig i det center, som du fremover ønsker at træne i, så vil de være behjælpelig med overflytningen.

Det er ikke muligt at overflytte medlemskabet online.

Hvornår bliver jeg opkrævet for mine køb udover medlemskab?

Foretagne køb på medlemskortet opkræves sammen med din næste betalingsopkrævning. Hvis du køber efter d. 15 i måneden, vil købet først opkræves pr. næstkommende måned sammen med dit medlemskab. 

Jeg har et Flex-medlemskab, hvordan ændrer jeg mine favorit centre?

Du skal henvende dig i dit lokale center for at ændre dine favorit centre. Der vil være et gebyr forbundet med denne ændring. 

Hvordan opgraderer/nedgraderer jeg mit medlemskab?

Du kan både opgradere og nedgradere dit medlemskab i dit lokale center eller online via Mit Fitness World. Bemærk, at der vil være et gebyr forbundet med nedgradering af medlemskab.

OBS: Ændringen sker pr. dags dato. Afhængigt af betalingaftale og hvornår ændringen sker, kan der forekomme ændringer på din næstkommende regning. 

Min betaling er fejlet, hvordan kan jeg betale?

Du kan enten betale beløbet i dit lokale center med betalingskort eller via online indbetaling på "Mit Fitness World" på vores hjemmeside. Under fanen ''Betalinger'' finder du den specifikke faktura, hvor du kan betale din regning.

Pause
Hvordan sætter jeg mit medlemskab på pause?

Du kan sætte dit medlemskab på pause online fra "Mit Fitness World" eller nede i dit lokale center. 

Det koster et engangsbeløb på kr. 100,- at sætte dit medlemskab på pause. Beløbet skal betales samtidig med, at du sætter medlemskabet på pause. Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til den maximale periode på 6 måneder. Når pausen ophører starter medlemskabet automatisk op igen jf. vores medlemsbetingelser. 

Vær venligst opmærksom på, at Fitness World ikke sender dig en påmindelse om at dit medlemskab igen er aktivt, efter din bero periode er udløbet. Det er dit eget ansvar at notere start og slutdato på din bero periode. Du har altid mulighed for at se detaljer vedr. din bero periode på "Mit Fitness World" på vores hjemmeside. 


Bemærk, at du ikke kan sætte dit medlemskab på pause pr. e-mail.

Kan jeg starte mit medlemskab op igen før pausens ophør?

Ja, pause-perioden kan godt blive afsluttet før den oprindelige slutdato. Det kan gøres via Mit Fitness World eller nede i af vore centre og gælder fra den samme dag

Kan jeg forlænge min pause?

Du kan gratis forlænge din pause inden den nuværende bero periode udløber, op til de maximale seks måneder. Det er ikke muligt, at forlænge en pause ud over de seks måneder i alt. Hvis pausen overskrider seks måneder, skal du betale for en ny pauseperiode. Ønsker du at forlænge din pause, skal du henvende dig i dit lokale center.

Det er ikke muligt at forlænge din pause online via Mit Fitness World eller pr. mail. I dette tilfælde skal du forbi dit lokale center.

Jeg har sat mit medlemskab på pause. Hvorfor trækker I for de næste måneder alligevel?

Hvis du stadig bliver trukket penge for dit medlemskab, selvom du har sat det på pause, kan det skyldes, at du har sat dit medlemskab på pause efter den 15. i en måned, hvor vi har sendt opkrævning afsted til Betalingsservice. Det vil dog blive modregnet din regning, når dit medlemskab starter op igen.

Hvad koster det at pause mit Fitness Premium eller Hold Premium medlemskab?

Hvis du har et Fitness Premium eller Hold Premium medlemskab, så kan du oprette én pause om året gratis. Pausen kan vare op til 6 mdr. Opretter du to pauser inden for samme år, vil prisen for anden pause være kr. 100,- i oprettelsesgebyr.

Prisjusteringer
Hvorfor stiger jeg i pris?

I løbet af juli 2019 udvider vi åbningstiden i hele landet, så der fremover er åbent kl. 05:00-00:00 i centre, der ikke har døgnåbent. Vi foretager ligeledes større investeringer for at forbedre træningsoplevelsen ved bl.a. at investere i ny teknologi og udbud af træningsprogrammer samt åbne nye centre i hele landet.

Hvornår bliver jeg opkrævet den nye pris første gang?

Du betaler den nye pris pr. d. 1. september 2019. Hvis du betaler via PBS, vil din faktura være synlig d. 23. august i ’Mit Fitness World’ og i din netbank.

Jeg er på pause – hvornår stiger min pris?

Du vil blive justeret i pris, når du vender tilbage fra din pause.

Jeg har lige meldt mig ind – stiger min pris også?

Hvis du har meldt dig ind d. 3. april 2019 eller derefter, stiger din pris ikke.

Jeg ønsker ikke at betale den nye pris. Hvilke alternativer har jeg?

Du kan henvende dig i dit lokale center, hvor de vil se på, hvilke andre muligheder der er for dig.

Hvorfor varsler I i sommerferien?

Prisjusteringen træder først i kraft d. 1. september 2019. I vores medlemsbetingelser står der, at vi skal varsle vores medlemmer 45 dage før en ændring. Alligevel har vi valgt at varsle allerede nu, så du har længere tid til at overveje ændringen, inden den træder i kraft.

ALL-IN
Hvordan fungerer et medlemskab med ALL-IN?

For kun 119 kroner ekstra om måneden, kan du frit vælge ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet i forbindelse med din træning. Hvad end du ønsker mere energi, en vand eller protein efter træningen, har du altid muligheden lige ved hånden. ALL-IN produkter trækker du I vores ALL-IN automater, som er placeret i alle de centre der tilbyder ALL-IN. Du kan også henvende dig i receptionen, hvor personalet vil udlevere dit valgte ALL-IN produkt til dig.

ALL-IN produkterne kan løbende blive ændret og der tages forbehold for udgået og udsolgte produkter, som ikke efterfølgende udleveres.
Bemærk, at du skal være fyldt minimum 15 år for at tilføje ALL-IN til dit medlemskab.

Du kan læse mere om ALL-IN her

Hvad er der i ALL-IN sortimentet?

Fitness World har indgået et samarbejde med FUNCTIONAL. Med et ønske om at lave nye spændende produkter til dig. Du får nu endnu mere glæde af dit ALL-IN medlemskab med mere og bedre protein, større udvalg, produkter uden tilsat sukker, produkter uden laktose, god smag og ekstra energi.

Følgende produkter er tilknyttet til ALL-IN medlemskabet. Der tages forbehold for ændringer i sortimentet samt udgået og udsolgte produkter.

  • FUNCTIONAL Shake up your breakfast (Laktosefri)
  • FUNCTIONAL Ice Coffee
  • FUNCTIONAL Protein Shakes (flere varianter)
  • FUNCTIONAL Proteinbarer (flere varianter)
  • FUNCTIONAL Energy Drink
  • FUNCTIONAL Proteinpulver (flere varianter)
  • FUNCTIONAL Kildevand

...og der er mere på vej til dig med ALL-IN.

Kan jeg få ALL-IN, hvis jeg har et firmabetalt medlemskab?

Har du et firmabetalt medlemskab, skal du henvende dig til din kontaktperson for firmaaftalen og høre nærmere omkring ALL-IN.

Kan jeg få ALL-IN, hvis jeg har et egenbetalt medlemskab?

Har du en egenbetalt medlemskab, kan du oprette ALL-IN medlemskab i dit lokale center eller online.

Kan jeg få ALL-IN, hvis jeg har et forudbetalt medlemskab?

Det er muligt at tilkøbe ALL-IN til et forudbetalt medlemskab. Du skal blot være opmærksom på, at ALL-IN følger medlemskabet og vil løbe i samme periode som dit medlemskab. Så ved køb af ALL-IN, betaler du for hele perioden til dit medlemskab stopper, og det kan ikke opsiges.
Til et forudbetalt medlemskab, kan ALL-IN kun købes i dit lokale center.

Jeg er medlem i et center som ikke tilbyder ALL-IN, kan jeg så ikke få det?

Der er enkelte centre som ikke tilbyder ALL-IN.

I disse centre er det ikke muligt, at oprette ALL-IN eller få udleveret ALL-IN produkter.

Mit center & husets regler
Hvad skal jeg vide om ubemandede centre og døgnåbent?

I Fitness World har vi flere centre som har døgnåbent. Når centeret er ubemandet, kan du selv scanne dig ind med dit medlemskort. Du kan finde mere information omkring de forskellige centre, deres åbningstider og bemandingstider her

Hvilke centre er døgnåbne?

Du kan se hvilke centre, som har døgnåbent ved at klikke på ''Find Center'' Husk at markere ''Døgnåbent'' under ''Faciliteter. https://www.fitnessworld.com/dk2/find-center

Hvad er centerets åbningstider?

Der er forskellige åbningstider i vore centre. Find dit lokale center her, og se åbningstiderne

Hvad er husets regler?

Vi har defineret en række regler, som skal følges når du besøger vores centre. Det har vi gjort for at sikre en optimal træningsoplevelse for alle vores medlemmer.

Du kan finde dem her

Må jeg tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt, at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab i Fitness World.

Hvorfor kan jeg ikke træne i mine cowboybukser eller arbejdstøj?

Al træning skal foregå i træningstøj samt indendørssko. Det er ikke tilladt, at træne i cowboybukser eller arbejdstøj, da det bl.a. slider unødvendigt på udstyret og er uhygiejnisk. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop, og hvis du ønsker at træne i undertrøje, skal den dække brystkassen. 

Hvordan kan jeg komme ind i et ubemandet center?

Du kan kun opnå adgang til centeret ved brug at dit medlemskort. Hvis dit kort ikke virker, kan du kontakte personalet i bemandingstiden.

Misbrug af andres kort eller at lukke flere medlemmer ind i centeret, kan medføre bortvisning.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer noget i mit center?

De fleste centre har en ”glemmekasse” med ting, som bliver fundet og afleveret. Tingene bliver som regel gemt i en måned, men det kan variere fra center til center. Så henvend dig i centeret hurtigst muligt.

App, Mit Fitnessworld, Nyhedsbreve
Mangler eller har du glemt din adgangskode?

1. Hvis du har meldt dig ind online fra vores hjemmeside, vil du få tilsendt en velkomstmail med din adgangskode. Husk evt. at tjekke dit spamfilter, hvis ikke du kan finde den.

2. Hvis du stadig ikke kan finde din kode, eller hvis du har meldt dig ind lokalt i et center, så kan du få tilsendt en ny kode ved at klikke her.

App var nede, jeg kan ikke afmelde fra hold?

Oplever du problemer med at benytte vores App, så er du nødsaget til at benytte Mit Fitness World.

Hvordan logger jeg ind på App'en eller Mit Fitness World?

Første gang du logger ind på Fitness World App'en, skal du bruge dine medlemsoplysninger. Brugernavnet står på dit medlemskort og adgangskoden har du fået tilsendt pr. mail.

Hvis ikke du kan finde din adgangskode, kan du bestille en ny her: klik her

Hvordan kan jeg vinde trofæer?

I Fitness World kan du opnå trofæer ved din træning. Du kan se mere omkring de mange trofæer og opnåelse på vores APP. Vi håber det vil motivere dig yderligere til, at få en god træning og opnå dine mål.

Hvordan kan jeg til- eller afmelde Fitness Worlds nyhedsbreve?

For at til- eller afmelde dig vores nyhedsbreve, skal du klikke her

Personlig træning
Hvordan finder jeg hjælp til personlig træning?

Fitness World har egne uddannede personlige trænere, der er klar til at hjælpe dig med dine mål og træning. Du kan på vores hjemmeside læse mere omkring personlig træning og priser i Fitness World her.

Jeg er personlig træner, må jeg tage mine egne kunder med i Fitness World?

Det er ikke tilladt, at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab i Fitness World jf. medlemsbetingelser.

Holdtræning
Hvordan booker jeg et hold?

Du kan booke hold her på hjemmesiden, i vores app eller fra check-ind skærmene i dit center.

App
Inden du kan booke hold første gang, skal du have oprettet en adgangskode. Den har du enten modtaget på e-mail (hvis du har meldt dig ind online) eller også skal du bede om at få den gensendt, hvis du har meldt dig ind i et center - klik her for at gøre dette.

Hvornår skal jeg fremmøde til hold?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du fremmøde senest 15 minutter inden holdstart. Hvis du ikke når at fremmøde inden 10 minutter før holdstart, skal du være opmærksom på, at din plads kan gå til et medlem, der står på venteliste. Du skal huske at fremmøde til hold, selvom du står på venteliste.
Du kan ikke deltage på hold efter holdstart. 

Du fremmøder til dine hold via medlemsskærmene i receptionen, ved at køre dit medlemskort igennem og trykke på "Fremmød holdnavn". Derefter vil du få printet en billet ud, som du skal tage med til instruktøren.

Hvordan fungerer ventelister?

Hvis du booker et hold, som allerede er fyldt op, vil du automatisk komme på venteliste. Du vil på Mit Fitness World eller fra vores app kunne se, hvad nummer på ventelisten du er. Hvis du når at få en plads på holdet inden 2 timer før, vil du modtage en e-mail.

Vær opmærksom på, at du stadig har en chance for at komme med på holdet, på trods af at du står på venteliste. Ventelisten til holdene bliver kørt 10 minutter før holdstart, så de fremmødte på ventelisten, vil få de frie pladser der eventuelt måtte være.

Bemærk, at selvom du ikke har fået en plads på holdet, men stadig står på venteliste, skal du huske enten at fremmøde eller afmelde dit hold for undgå gebyr.

Skal jeg afmelde mit hold, selvom jeg er på venteliste?

Hvis du er forhindret i at deltage på et hold, skal du huske at afmelde holdet senest 2 timer før, uanset om du er på venteliste eller om du har fået plads på holdet.

Hvis du ikke afmelder dine hold og ikke fremmøder til holdet, vil du blive opkrævet kr. 35,- i gebyr, som bliver trukket over dit PBS-medlemskab. Har du et kontantmedlemskab, bliver du i stedet fratrukket 1 dags træning.

Kan jeg til- eller afmelde hold over telefonen?

Det er ikke muligt, at til- eller afmelde hold ved at ringe til centrene. Du kan til- og afmelde hold via vores app, Mit Fitness World eller medlemsskærmene i receptionen.

Bemærk, afmelding af hold skal ske senest 2 timer før holdstart. 

Der er en lang venteliste til holdet jeg ønsker at booke. Kan det overhovedet betale sig?

Ja, det kan godt betale sig at tilmelde sig holdet alligevel, da mange afmelder sig et par dage før holdet eller aldrig møder op til holdet.

Jeg har forslag/spørgsmål til holdplanen. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har forslag/kommentarer til holdplanen, skal du tale med centerlederen i dit lokale center. Det er centerlederne, der administrerer holdplanen i centeret.

Jeg vil gerne træne på to hold, men de starter ikke lige efter hinanden. Hvorfor gør de ikke det?

Holdene i de forskellige sale starter forskudt, for at sikre at der er plads i omklædningsrummet, når holdene slutter.

Hvem bestemmer antal deltagere på holdene?

Antal deltagere på holdene bliver bestemt af centerlederen i dit center i samarbejde med deres markedschef. Pladserne bliver bl.a. vurderet ud fra holdsalens størrelse og holdtypen.

Hvornår får jeg et gebyr for manglende fremmøde?

Hvis du tilmelder dig et hold, som du ikke fremmøder til eller får afmeldt rettidigt, vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 35,- ved næste PBS trækning.

Jeg deltog på holdet. Hvorfor har jeg fået en bøde?

Når du har tilmeldt dig på et hold, skal du huske at fremmøde til holdet senest 15 minutter før holdstart.

Du fremmøder til dine hold via medlemsskærmene i receptionen ved, at køre dit kort igennem og trykke på "Fremmød holdnavn". Du vil derefter få en billet printet ud, som du skal tage med til instruktøren. Hvis du ikke kan printe din billet, skal du henvende dig i receptionen. 

Hvis du ikke husker at fremmøde til dine hold, vil du få en bøde, da vi ikke kan registrere om du har deltaget på holdet eller ej.

Hvor har I squashbaner og hvordan booker jeg?

For at spille Squash i Fitness World skal du enten købe det som et tillægsmedlemskab for +100,-/md., du kan købe et klippekort, eller du kan betale fra gang til gang.

Vi har squashbane i vores center på Christianshavn. For at komme i gang kan du læse mere her

Træningskoncepter
Uddannelse & Job
Hvordan søger jeg et job hos Fitness World?

Du kan se alle vores ledige stillinger her.

Hvis du er interesseret i en stilling hos Fitness World, skal du ansøge direkte via ovenstående link. Her kan du vedhæfte ansøgning, billede samt CV.

Hvordan kan jeg tage en instruktøruddannelse igennem Fitness World?

Vi starter uddannelser op to gange årligt, i hhv. for- og efteråret. Til uddannelserne vil der være en audition, undervisning samt eksamen.

Du kan læse om uddannelserne her

Børn
Kan jeg tage mit spædbarn med til træning?

Så længe din baby er i en lift eller autostol, og der udvises hensyn til de andre medlemmer, er du velkommen til at tage din baby med i området for konditionstræning (ved løbebånd, crosstrainers, motionscykler mv.). Det er ikke hensigtsmæssigt, at medbringe spædbørn i primetime.

Hvor gammel skal jeg være for at træne i Fitness World?

Du skal være fyldt 14 år for at have dit eget medlemskab. Ved indmeldelse af personer under 18 år, skal en forældre eller værge være til stede, ved oprettelse i centeret.

Må mit barn gå med mig rundt, mens jeg træner?

Nej, børn må af sikkerhedsmæssige årsager ikke opholde sig i træningsområder eller holdsale. De må gerne sidde i caféområdet, receptionsområdet eller i et eventuelt børnerum.

Du må gerne have din baby med rundt i centeret i en lift eller autostol, husk blot at udvise hensyn til de andre medlemmer.

Findes der børnerum og pasning i Fitness World?

I udvalgte centre findes der børnerum, hvor børn kan opholde sig mens forældrene træner. Ophold er på eget ansvar. Der tilbydes ikke pasning af børn i forbindelse med træning.
Se liste over centre med børnerum.

Firma- & Rabataftaler
Min virksomhed tilbyder en rabat hos Fitness World, hvordan benytter jeg den aftale?

Hvis din virksomhed har en firmaaftale med Fitness World, skal du søge råd og vejledning samt information omkring deres aftale, hos den ansvarlige på firmaaftalen i din virksomhed.

Fitness World kan ikke være behjælpelig i forhold til oprettelse af medlemskabet.

Jeg vil gerne høre om, hvad Fitness World tilbyder af firmaaftaler?

Hvis du og din virksomhed, ønsker information omkring en firmaaftale, bedes du skrive til Medlemsservice via kontaktformularen, som du finder under "kontakt os".

Udmeldelse
Hvordan melder jeg mig ud?

Hvis du ønsker at melde dig ud af Fitness World, kan du gøre det på følgende måder:

1. Du kan gøre det fra "Mit Fitness World" under "Medlemskab"
2. Du kan henvende dig i dit lokale Fitness World center
3. Du kan sende et brev til Fitness World, Egegårdsvej 61, 2610 Rødovre, Mrk. ”Opsigelse”
 
Bemærk!

Du er ikke udmeldt blot fordi du stopper din betalingsaftale. Opsigelse af dit medlemskab, skal ske via en af de førnævnte procedurer og er bekræftet, så snart du modtager en bekræftelse på udmeldelsen. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan du ikke opsige dit medlemskab via en telefonisk henvendelse. 

Bemærk desuden, at du ved opsigelse af dit medlemskab fortsat skal betale for løbende måned + én måned.

Hvad er udmeldingsreglerne?

Ved opsigelse af dit medlemskab skal du fortsat betale for løbende måned + én måned.

Jeg har opsagt mit medlemskab, men bliver fortsat opkrævet?

Hvis du har opsagt dit medlemskab så kan en opkrævning skyldes produktkøb på medlemskortet. Du kan se en udspecificeret faktura på Mit FitnessWorld eller henvende dig i dit lokale center, hvor de vil være behjælpelig med at se på din betalingsoversigt og medlemskab.

Jeg har opsagt mit medlemskab, og har penge til gode - hvornår kommer de retur?

Hvis du har et tilgodehavende stående på kontoen, vil dette udbetales inden for 30 bankdage, ved oplysning af dit konto- og registreringsnummer i dit lokale center.

Hvis du ved en fejl ikke har modtaget dit tilgodehavende, vil vi bede dig henvende dig i dit lokale center.
 
Så ser vi på din sag.

Webshop
Jeg har et spørgsmål vedr. webshoppen?

Alle handler foretaget via webshoppen foregår mellem dig, som kunde, og vores samarbejdspartner.

Kontakt Sport24:

Telefon: 30 21 38 51
Man-torsdag 9.00 - 16.00
Fredag 9.00 - 15.30

fitnessworld@sport24.dk

Du bedes kontakte Sport24 ved spørgsmål vedr. webshoppen, ordrer, forsendelser etc.

Fandt du ikke svar?

Kontakt et af vores centre eller medlemsservice

Fandt du ikke svar på dit eller dine spørgsmål, så benyt formularen via nedenstående link, så vil vi prøve at hjælpe dig her.


Kontakt