Gå til hovedindhold

Egegårdsvej 61
2610 Rødovre

CVR. 25652991
Tlf.: 8888 7600

Spil Squash

Squash er benhård og sjov konditionstræning

Squash

Squash er benhård og sjov konditionstræning forklædt som et ketsjerspil. Squash bliver ofte beskrevet som en blanding mellem badminton og tennis i et rum med kun en banehalvdel. Squash er en god mulighed for at få mødt venner og veninder til en god udfordring med masser af bevægelse. 

Lidt om Squash

Squash er et ketsjerspil beslægtet med badminton og tennis, og spilles på en lukket, almindeligvis indendørs bane, med fire vægge, oftest med deltagelse af to spillere. En lille gummibold skal med en ketsjer slås op mod frontvæggen.

I squash slår I skiftevis bolden op ad endevæggen. Det kan I gøre direkte, via siden eller bagvæggen, så længe bolden bliver under stregerne på vægge og kun ramme gulvet en gang, så spiller I. Når en af jer slår bolden over stregerne, så får den anden point. Det kan være virkelig sjovt. Du booker en bane på samme vis, som du booker hold.

Squash er for alle

For kun 100 kr. ekstra pr. måned kan du tilkøbe fri anvendelse af squash-banerne til dit Fitness All eller Hold All medlemskab.

Alternativt kan du betale fra gang til gang eller benytte et klippekort. Klippekortet kan købes i de centre som tilbyder squash.

Squash priser

Enkelt booking (hverdage før kl. 16.00)  kr. 60
Enkelt booking (øvrige tider) kr. 100
10-turs Klippekort (hverdage før kl. 16.00)   kr. 349
10-turs Klippekort (øvrige tider)  kr. 699
Squash bolde (køb á 1 stk.)   kr. 40
Squash bolde (køb á 3 stk.)  kr. 80
Dunlop ketsjer kr. 500
Head ketsjer kr. 800
Leje af ketsjer (pr. gang) kr. 35

 
Klippekort kan købes og bruges i vores center på Christianshavn. Banerne bookes online fra den normale holdbooking.

Bemærk! Du skal fremmøde i centeret senest 15 minutter før banetiden og det er et krav, at du spiller i indendørs sko med hvide såler.

Det er let at komme igang

Find dit center

Vælg medlemskab

Hop i træningstøjet

Priser fra 159 kr./md.